Ziektekostenverzekering programma’s voor Tiny eigenaars Company House

Wellness routineonderhoud Organisaties zijn een van de de meest populaire en minst dure wellness verzekering plan ontwerpen voor kleine ondernemers. Zorgorganisaties gebruik maken van een community platform dat overdekt personeel moet om te zoeken naar oplossing van alleen die mensen medische professionals die deelnemen aan de vervoerder netwerk regeling. Iedereen die klinische providers krijgt van een niet-deelnemende medische professional of faciliteit moeten betalen het totale prijskaartje van die mensen oplossingen, zoals zorgorganisaties betaalt alleen uit beloningen voor erkende behandelmethode verworven in de gemeenschap. Inspectie van de omvang en reikwijdte van een HMO gemeenschap is belangrijk te garanderen u en uw medewerkers hebben toegang tot een uitgebreide voldoende aanbod van professionals binnen van een realistische lengte.

Chosen Ondernemen bestaat uit de 2 meest bekende soort van team wellness verzekering ontwerpen voor bescheiden ondernemers. Dit beleid functioneren in een vergelijkbare trend om zorgorganisaties, wordt de plaats beloningen gecompenseerd oplossingen diensten die door in-gemeenschap medische professionals. Echter, OEP’s presenteren de opgenomen winst van het toestaan ​​voor gedekte personeel te zoeken naar behandelmethode van leveranciers niet deel te nemen. Wanneer oplossingen worden uitgevoerd in het netwerk, de prijs voor het personeel out-of-pocket is het meest betaalbare therapie diensten die door niet-samenwerkende artsen succes in grotere uitgaven voor u en uw medewerkers, maar de dekking vervoerder uiteindelijk betaalt de meerderheid van de maandelijkse factuur .

Uitgifte van Bijstand opties zijn een hybride met een HMO en PPO. Enkele verbonden met een PPO dekking vrijheid en veelzijdigheid wordt gecreëerd in de POS strategie, maar de goederen behoudt echter het grootste deel van de grenzen van een normale HMO. Deze plannen moeten echter wel aan u en uw medewerkers moeten behandelmethode te zoeken vanuit slechts een opgezet netwerk, maar bieden een aantal out-of-gemeenschap beloningen als uw belangrijkste zorg medische professional verwijst u naar een niet-deelnemende leverancier. Betaling voor remedie verleend door artsen buiten het netwerk is alleen toegestaan ​​als uw huishouden medische professional u uitsluitend bedoeld die faciliteit.

Welzijn Kostenbesparingen Accounts zijn aanzienlijk veel minder vaak voor dan de hiervoor genoemde vormen van team welzijn verzekering, maar blijven op het verbeteren van met reputatie. HSA beleid uit twee delen – een substantiële-aftrekbare gezondheid programma en een gespecialiseerde kredietverstrekker rekening. U en uw medewerkers schrijven in een HSA-geautoriseerde plan, meestal een PPO of HMO co-verzekeringen aanpak. Elke werknemer wordt gepresenteerd met een individuele bankrekening waarop vóór belastingen dollar worden afgezet door middel van inhouding op het salaris. De inkomsten uit de kredietgever rekening moeten naar behoren worden gebruikt om uit te betalen voor toegestane gezondheidszorg kosten. Zo lang als al deze middelen niet worden misbruikt of misbruikt, elke uitbreiding in slechts de rekening blijft onbelast.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.