Zink is zeer goed voor het omgaan met en het vinden ontdoen van acne breakouts?

zijn meestal onderzoeken en onderzoeken natuurlijke procedures de behandelingsmethode van acne en andere gezondheids-gerelateerde problemen om mensen een veel betere en veiliger verschillend toepassen behandeling brengen.

Er is veel onderzoek gedaan naar de uitvoering van gebruik van mineralen en voeding bij de behandeling van acne en andere wellness-problemen, maar 1 van dit soort mineraal, zink, is getest om een ​​betere remedie strategie dan de werving van behandeling en rond de teller posten.

Dieet en voeding deelnemen aan een belangrijk gedeelte in de over-all gezondheid en fitness en de poriën en de huid probleem, maar een wetenschappelijke beoordeling door een Dr Michaelsson op de efficiëntie van het nemen van zink om te zorgen voor acne uitgevoerd heeft bewezen wat we meestal hebben erkend, die biologisch kan zo krachtig zijn als niet groter dan chemische gebaseerde oplossingen.

De studie werd de werkzaamheid van antibiotica tetracycline planning en zink qua succes op ontvangst ontdoen van puistjes en vastgesteld dat er was nauwelijks groot verschil in het nut van de stoffen.

Hij gaf 135 mg zink voor elke werkdag tot een team van 19 mensen acne en 750 mg tetracycline elke dag aan een groep van achttien patiënten. Hij verminderd beetje bij beetje tetracycline dosis door de proef. Al snel na twaalf weken, deze beide groepen rapporteren een stel vooruitgang in de huid van 70%.

‘Een bijzonder van de grote items over zink is dat er geen erkende belangrijk aspect gevolgen in de doses die we hebben toegepast, ‘zegt Dr Michaelsson. ‘Orale toediening van zink is zeker een optie waarde overweegt als een ander om tetracycline voor de remedie van mensen met acne.’

Het gebruik van tetracycline heeft wel een groot aantal mogelijke bijwerkingen te midden van het gebruikers, die onder meer :

 • Duizeligheid
 • Hoofdpijn
 • Bloedarmoede
 • Allergische reacties
 • Nierproblemen
 • Lever problemen
 • Zweren
 • Ernstige poriën en huidaandoeningen
 • nog een onderzoek, Dr Michaelsson gebruikt zink samen met aanzienlijke doses van vitamine A. Hij verdeelde vierenzestig acne personen in 4 groepen.

  Team 1 gekregen 135 mg zink per dag

  Groep twee werden gepresenteerd vitamine A per werkdag

  Groep 3 is gegeven even zink en vitamine A

  Team vier werden geleverd een onschuldige placebo.

  Kort na 4 weken, de twee groepen krijgen respectievelijk zink door jezelf en zink met vitamine A, rapporteren een verbetering vijfenzestig% in hun huid, hoewel de twee groepen krijgen van zowel vitamine A door uzelf of placebo, alleen om een ​​verbetering aan te kondigen, respectievelijk dertig en 15%. Onmiddellijk na twaalf weken was er op een normale een verbetering van 85% in het zink team.

  Een extra Zweedse onderzoeker, Dr Lars Hill Strm, echode Dr Michael’s demo en de vergelijkbare resultaten verkregen. Hij gaf 48 patiënten negentig mg zink dag tot dag 43 klanten een placebo. Onmiddellijk na 12 maanden, werden vijfenzeventig% van de patiënten die de zinksuppletie verkregen beweerde te zeggen, dat ze ongelooflijk blij met de therapeutische resultaten.

  ‘De behandelmethode lijkt onschuldig te zijn, het is een handige vorm van therapie, en er zijn ongelooflijk aantal aspect effecten, ‘zegt Dr Hill Strm en zijn collega’s.

  Geen van de deskundigen geïnterviewd, weet precies hoe zink werken in de remedie van puistjes. Dr Michaelsson vastgesteld dat de puistjes geretourneerd wanneer de zink therapie werd stopgezet. Zijn idee is dat zink het vrijmaken van vitamine A in het lichaam kan bevorderen en dat het misschien een inflammatoire werking en dat een tekort aan zink kan de talgklieren te vergroten.

  ‘Een tekort aan zink lijkt zijn veel vaker voor bij mensen zijn dan voorheen gedacht, en een dag tot dag inname onder het raadzaam 1520 mg zijn niet ongewoon. Het eten plan van een reguliere dierbaren in de twee Europa en Amerika, hebben bewezen slechts zevenenveertig mg bevatten van zink. beweert dr. Michaelsson.

  Countrywide Academie van Wetenschappen is het eens met hem. ‘Een niet al te lang geleden geplaatst analyseren, dat berekende de werken van zink in voedingsmiddelen, met 20 vrijwilligers die zichzelf was geweest verkozen boven een periode van zes dagen, bevestigde dat normale, alleen eight.6 mg in hun dag-tot-dag voedsel plan, enkele varianten van betreffende 6 12.four mg voor elke dag. Deze resultaten onderstrepen de behoefte voor zeer voorzichtig dieet voorbereiding, indien de voorgestelde dag tot dag dosis van vijftien mg zink te realiseren.

  Tot nu geïdentificeerd meer dan 70 enzymen die afhankelijk zijn zink en vrijwel alle metabole processen zijn er ook. De exacte geldt voor hormoon creatie in de hypofyse, schildklier, voortplantingsorganen en de alvleesklier.

  Zink is onderdeel van de enzymen, die het vervoer aan te moedigen en verken de vooruitgang van kooldioxide en amylase, die zetmeel omgezet in suikers.

  Het immuunsysteem moedermaatschappij, de thymus is afhankelijk van zink, zo mooi als het verblijf een bestanddeel van cellulaire ademhaling enzymen. Zink is ook van vitaal belang voor het gebruik van ijzer en de ontwikkeling van het bloed, de normale werking van de prostaat en de best mogelijke benutting van vitamine A.

  Zink kan worden geïdentificeerd in alle cellen, maar heeft een speciaal hoog focus in de ogen, huid, haar, nagels, geest, de hypofyse, de bijnieren, geslachtsgemeenschap organen, schildklier-, lever en nieren.

  RDA (Aangemoedigd Nutritional Allowance) van zink

  Aanbevolen dagelijkse inname van zink voor oudere mensen:

  Jongens: negen mg
  Gals: 7 mg
  Zwanger: negen mg
  Borstvoeding: elf mg

  Het moet hebben kan verschillen met de betreffende leeftijd en geslacht

  Afwezigheid van zink >

  Bij gebrek aan zink, kan een aantal problemen komen:

  • Huidziekten deze vormen van psoriasis, eczeem, puistjes, acne, geleidelijke genezing van wondjes, roos, haarreductie, witte vlekken op de nagels, en zweren op de schenen.
  • psychologische toestanden zoals apathie, prikkelbaarheid, depressie, agressie en slechte studeren middelen.
  • bloedsomloop en bloed gezondheidsproblemen van dit soort als atherosclerose, hoge bloeddruk en bloedarmoede.
  • Indigestion dankzij verlaagde creatie van spijsverteringsenzymen, buik zweren .
  • Hormonale problemen zoals diabetes, onvruchtbaarheid, impotentie, verminderde productie van de melk van vrouwen die borstvoeding geven, misvormingen van de foetus, verstoringen in de voortgang en uitbreiding, prostaat problemen, en menstruele complicaties.
  • Verminderde smaak en geur vermogen, vet daling, uitputting, verhoogde gevoeligheid voor bacteriële infecties, verminderde weerstand te maken, bepaalde nier en lever problemen, de meeste vormen van kanker en seniliteit.

  Foods . met goede bronnen van zink mineralen
  Goede bronnen van voedsel gemaakt van zink omvatten zaken als: Seafoods met oesters steeds de grootste, eieren, lever, mager organische en natuurlijke rundvlees, tarwekiemen, tarwezemelen , hele granen, biergist, noten, zaden, rijst, erwten, bieten, wortelen, zaden en granen uit de pompoen.

  Bij momenten komen we bij haar ons het gevoel van de man in het brengen van de echte waarheid over remedies en waarom ze ernstig zijn. De gezondheidszorg wereld en de farmaceutische bedrijven die deze giftige welzijn vernietigen medicijnen venten, hebben voortdurend beweerd dat puur natuurlijke oplossingen spelen geen deel aan het beheer van welzijn verhoogt en dat medicatie is de enige manier.

  Dus als we erachter komen dat een gezondheidszorg Medische professionals hebben afwezig van het graan om zo te praten, zijn geschoolde medewerkers en stemt in met de niet geneeskunde manier te bestuderen, zijn verfrissende voor ons dat we niet de enigen die het gevoel in de zuivere pad, met een medische arts het erover eens dat er veel betere opties op medicatie.

  Dat toont dat de houding veranderen onder de klinische broederschap.

  Beschietingen uit kennisgeving aan uw dieet regime en dieet kan zeker ondersteunen in de behandeling van huidproblemen en is een veel betere en veiligere keuze om het toepassen van geneesmiddelen op recept en merknaam acne producten voor de behandeling. Als u wilt om zich te ontdoen van puistjes en voor een superieure, dan moet het om te beginnen aan de binnenkant en niet alleen op het oppervlak van uw huid.

  Dit is een persoon die wetenschappelijke onderzoeken heeft wat terrein gemaakt waaruit blijkt dat u kunnen omgaan met de algemene voorwaarden gezondheid op een natuurlijke manier, zonder het gebruik van chemische voornamelijk gebaseerd drugs.

  Category: Gewichtsverlies

  Comments are closed.