Zo talrijk als 52000000 Us bewoners staan ​​voor de gezondheid en fitness verzekering elimineren onder Obamacare

President Obama is me. Jongen, is hij sorry! Hij is over het sorriest rechtvaardiging voor een president de natie ooit heeft gevonden. Maar vanwege het feit dat hij nog steeds Barack Obama, kan hij niet volledig verkeerd doen in de ogen van diehard supporters als Chris Cillizza van de Washington opgemaakt. Toen Obama methoden diep in een dampende hoop stront â € ‘ongeacht of het gaat om de Benghazi schandaal of de IRS schandaal of de meest actuele en meest waarschijnlijk verwoestende schandaal van zijn presidentschap â €’ de majoor Lie â € ‘mensen zoals Cillizza zal melden dat zijn schoeisel kwam schijnt te reinigen.

In een bericht van gisteren, Cillizza toegegeven dat Obama is in problemen. Hij wees erop dat de president ervaren (en je kunt bijna horen Cillizza slikken hard als hij typte) ‘verontschuldigde’ voor misleiding van de 5% van de Amerikanen die zal verminderen of ontbrekende hun ziektekostenverzekering plan dekking veel dank aan Obamacare.

Maar net zo snel, Cillizza draait rondom en schrijft dat ‘5 procent van de regio â € | is gewoon niet zo groot een deal tenzij u zijn onderdeel van die 5 pct’ En Obama, hij citaten, erkend als veel in zijn quasi mea culpa alles via een sollicitatiegesprek met NBC’s Chuck Todd:

Zelfs terwijl [de algehele gezondheidszorg wetgeving] alleen van invloed is een klein totaal van de bevolking, weet je, het betekent een grote hoeveelheid aan hen, natuurlijk, als ze een Get € ‘deze brief geannuleerd.

Het het grootste deel van de mensen zal sluiten met een verblijf veel beter af, van studierichting, [maar] omdat de website is niet functioneert recht â € | zullen ze niet per se weten. Maar zelfs maar het is echt een heel klein percentage van de mensen die worden beroofd, weet je, het impliceert een grote hoeveelheid aan hen.

Ik geven, we zijn in gesprek ongeveer 5 procent van de bevolking. Maar â € ‘maar dat is â €’ een belangrijke verscheidenheid van personen. Ook al een hele goede deal van hen gaat veel beter af zijn

De uitdrukking, vijf%, heeft komen aan twee andere percentages liberalen hebben klampte zich vast aan de eerder als mantra eclipse:. De 1% (verwijzend naar de ruststand en kwaad bereiken die dollars die kunnen kleden en voeden het veel minder geluk hamsteren) en 47% (de selectie die Mitt Romney vooruitzichten gezonken om de controle van de Witte Woning ontworstelen uit de buurt van wonderkind Obama).

Sommige commentatoren hebben beroemd dat vijf% is toch een flinke brok van de Amerikaanse bevolking. James Taranto, observeren dat het Census Bureau plaatsen die bepalen op iets meer dan 317 miljoen en dat vijf% van dat bedrag is ongeveer 16 miljoen, uitnodigingen lezers om foto die Ponzi intrigant Bernie Madoff ervaren swindled 16 miljoen mensen. (Taranto verschuift naar een meer cynische ijdel, schrijven, ‘Nee, dat niet helemaal het justitie. Picture als Bernie Madoff zestien miljoen mensen, van wie velen nooit afgesproken, of had geen willen, om kleine zaken met hem had opgelicht in de eerste plaats. ‘)

Maar nogmaals om de vijf%. Welk percentage van de bevolking zou het voor Chris Cillizza en Obama zelf te erkennen dat zijn ‘verkeerde informatie’ over de uitzonderingsbepalingen van bestaande beleid heeft geleid tot een grote ramp. Zou zestien% doen de taak? Door de meest optimistische onderzoeken, dertien% van de bevolking â € ‘veertig miljoen â €’ niet verzekerd was toen Obama aangekomen in plaats van het werk, het oplossen van aan welzijn zorg te bieden voor elk en ieder van hen.

Ik praat met ongeveer 16%, omdat een rapport van McClatchy betekent dat als een flink aantal als 52.000.000 Amerikanen â € ‘16% â €’ staan ​​om zich te ontdoen van hun verzekering plan dankzij de kosteneffectieve behandeling Act.

Dit is helemaal niets nieuws. McClatchy schrijvers Kevin Hall en Anita Kumar noemen een verslag 2010 erop wijst dat ‘zo veel als 69% van de opgegeven werkgever op basis van veelal verzekeringsdekking ideeën [gezondheidszorg] verdediging zou elimineren, dat betekent zo veel als 41 miljoen mannen en vrouwen zouden kunnen werpen hun plannen, zelfs als ze wensten te houden en in andere ontwerpen zou worden gedwongen. Nog een elf miljoen die ook van hun bezit verzekering plan verworven konden hun opties laten vallen. Samengebracht, maar liefst 52.000.000 mensen in Amerika zou kunnen verliezen of hebben misplaatst vorige verzekeringsprogramma’s ‘

Fox Information Channel Brit Hume sagely getweet op 30 oktober:.

Doel van Obamacare: Verzeker de onverzekerden. Invloed van Obamacare tot op heden: Uninsure de verzekerde

De zinnen zijn bittere medicijnen voor Obama en zijn acolieten.. Helaas voor hen â € ‘en ons â €’ ze hebben geen genezing.

Gerelateerde artikelen

 • Zal Obama dwingen verzekeringsdekking bedrijven om opnieuw -bieden u vorige strategieën?
 • WH geeft Dem Senatoren geconfronteerd herverkiezing â € ~ toestemming ‘om bash administratie?
 • Zoals Obama dwingt uit verontschuldiging, Healthcare.gov uitspuugt verminkte code
 • Delaware daalt $ 4.000.000 in te schrijven vier mensen in ObamaCare
 • Gaming Obamacare: Een maas in de wet die zal uitkomst in belangrijke fraude en overbelasting van het systeem
 • â € ~ Apology tour ‘leugen bloot? Wat leugen?
 • Als je volhouden tot je ziek te melden voor Obamacare zou kunnen zijn, kunt u eventueel betalen via de neus
 • WH adviseur gewaarschuwd 3 jaar in het verleden dat Obamacare was geleid voor catastrofe
 • Over dat Obamacare straf: Het bestuur administratie heeft geen manier om de uitvoering ervan
 • Obamacare sticker shock biedt manier om woede
 • Sticker schok van Obamacare kosten zo groot een minpunt als signaal-up glitches
 • Sticker shock: Californiërs ineens waarom de Republikeinen schreeuwen over Obamacare
 • Healthcare.gov, andere rip-off internetsites en Kaiser-nu- niet-Permanente?
 • Obama loog, honderdduizenden dekking strategieën overleden
 • Obama’s bondgenoten beginnen
 • zorgen voor extra berichten en koppen, positief te checken Liberty Unyielding. Houd u aan mij op Twitter of me bij me op Facebook.

  Category: Snel gewicht te verliezen

  Comments are closed.