Zorg voor Gerbil met gebroken tand

Gerbils met gebroken tand

Gerbils zijn bekend huisdieren voor mensen van alle leeftijden, en ze zijn vaak eenvoudig en betaalbaar te houden. Een standaard levensduur van gedomesticeerde gerbils twee tot drie jaar, met huisdieren wonende maximaal 4 of vijf jaren. Als gerbils leeftijd ze confronteren talrijke typische wellness uitdagingen, een bijzonder van die beschadigd tand. Beschadigde tanden kunnen leiden tot ziekte en gewicht daling in een woestijnrat, zonder dat het huisdier huiseigenaren juiste zorg en interesse. Als uw gerbil lijdt aan een gebroken tand, is het goed te doen om er absoluut zeker van ze houden voedzaam en blij met een heel klein beetje werken op uw aspect.

Gerbils tanden zijn regeneratieve betekent gebroken tanden weer rijpen, gewoonlijk in ongeveer 4 dagen. Dat gezegd hebbende, tot de tand weer terug heeft ontwikkeld, zal het van vitaal belang zijn om uw gerbil helpen door klaar hem een ​​exclusieve dieet programma. Hier worden de items youll nodig hebt om samen uw gerbils zachte maaltijden eten van plan te steunen:

Mortier en stamper

Dry gerbil voedsel mix

Hedendaagse fruit, dit soort als een appel

Newborn eten

De geschilde pinda’s

Zonnebloempitten

Grind up gerbils gebruikelijke eten . Giet een eetlepel droog gerbil voedsel in de mortel. Na gebruik de stamper te vermalen tot de droge gerbil eten, maar zorg positief om het niet te malen ook weinig. De grond af maaltijden moet echt ruwer dan stoer vloer espresso in dimensie. Het is nodig om weg te gaan van de grond eten in een moeilijke toestand in te kopen om te schakelen de gerbil houd zijn overgebleven tanden versleten. Gerbils tanden groeien voortdurend, en het glazuur zal moeten worden versleten om ze te houden uit te breiden veel te lang.

Combineer de grond gerbil voedingsmiddel met een eetlepel van de totale, niet-gemalen gerbil maaltijden. Doe dit mengsel in je oudere gerbils maaltijden schotel in zijn kooi. Uw gerbil zal worden uitgerust om te beslissen over en kies de etenswaren kan hij extra snel te kauwen, bij het verlaten van de totale food items voor een metgezel gerbil.

Hedendaagse fruit of groenten. Wash, schil en snijd een stuk fruit, deze als een appel in inch of verkleinde onderdelen. Voorzie uw leeftijd gerbil een portie fruit elkaar werkdag. Was en snijd wortelen en broccoli in inch of kleinere porties. Stel deze voedingsmiddelen in uw gerbils voeden gerecht, en stel vervolgens de schotel in zijn kooi. Zorg voor een enkele van deze verse producten om de andere dag. Feeding hedendaagse food items om uw gerbil veel meer typisch zouden kunnen leiden dat hij diarree, wat dodelijk gerbils kan zijn vast te stellen.

Babyvoeding. Serveer uw oudere gerbil suiker-en ongewenst vet- kosteloze kind maaltijden one/8th van een theelepel of aanzienlijk minder per dag dont geef hem extra als het zou hem rechtstreeks aan diarree. Peuter maaltijden vruchten onschadelijk voor gerbils bevatten pured appels, bananen en peren.

Grind up zaden. Giet in een bepaalde pinda, twee tot 3 elk van zonnebloem-en pompoenpitten in de vijzel en stamper. Maal dit mengsel in een ruwe dimensie korrel, waardoor de grond mix een klein zelfs groter dan stoere vloer espresso. Voed deze combinatie aan uw bejaarde gerbil elke andere dag als een treat.This zal h2 hulp uw gerbil om een ​​aantal bekende behandelt hij wordt toegepast, terwijl ook met inbegrip van een zeer weinig breed scala aan zijn dieet programma te hebben.

<> Aanbevelingen

Geef uw bejaarde gerbil slechts een deel van verfrissende fruit of groenten elk individu andere dag. Als gepresenteerd elke afzonderlijke dag uw gerbil kan diarree die dodelijk kan zijn gebouwd.

Was de nieuwe fruit en groenten voor hen voeden van uw gerbils. Haar kritische te reinigen van alle moderne groenten en fruit in de aankoop duidelijk overbrengen onveilige micro-organismen en chemische stoffen om uw gerbils te blijven.

Als je niet een vijzel en stamper om droge gerbil maaltijden te malen, gebruik dan een rollende pin, vlees hamer, of een zware glazen pot. Doe de droge gerbil food items in tussen twee niveaus van vetvrij papier en gebruik de deegrol, hamer of een grote glazen pot om de etenswaren te verpletteren.

Wees positief om weg alle uneaten schoon voedsel spullen uit uw gerbils kooi elke dag om uit de buurt van voedsel rotten in de kooi of beddengoed te blijven.

Mijn gerbils gebroken glazuur deed volwassen weer, en hij was in staat om standaard voedingsmiddelen helemaal opnieuw te eten was. Nadat je waarneemt uw gerbil is klaar om geopend een zaadje te kraken, is het tijd om terug naar uw gerbils gaan typische dieet programma.

Disclaimer

Ik ben geen expert gerbil fokker, maar ik heb ervaring met het proberen om huisdieren te houden van alle soorten, samen met gerbils. Een van mijn oudere gerbils ontwikkelden een beschadigde tand, en mijn dierenarts gaf me het advies dat wordt gegeven in deze hub.

Deze informatie wordt verstrekt alleen als ondersteuning en begeleiden naar haalbare oplossingen om assistentie van een huisdier gerbil. Ik heb zowat elke inspanning bedoeld om gerenommeerde en behulpzaam info geven. Ik kan niet betrouwbaar worden gesteld voor het resultaat als je moet kiezen om te voldoen aan deze suggesties.

Voorafgaand aan het gebruik van deze strategie om te helpen uw persoonlijke gerbil, zorg ervoor dat u in eerste instantie te onderzoeken met uw dierenarts te bezitten om absoluut zeker te maken dit is de ideale oplossing voor uw huisdier. Blijf bij al uw dierenartsen richtingen in get te behouden uw gerbils tevreden en gezond.

Category: Gezond eten

Comments are closed.