Zorg voor Zits Scars

Wat zijn Acne littekens?

Acne littekens zijn het eindresultaat van popping, krabben, of het vinden van puistjes / pukkels. Acne littekens kunnen vertonen op uw ontmoeting als een streepje in je poriën en de huid, een brok, of zelfs een verkleuring. Pigmentatie littekens is echt wijdverbreid. Dit is een verkleuring van uw huid die kan zijn: roze, paars, bruin of geel, afhankelijk van uw huid schaduw. Pigmentatie littekens is de meest wijdverspreide en gaat weg met de tijd. Acne littekens zijn te behandelen en kan net zo pijnlijk als acne zelf. Dus als je hebt gewerkt lastig om zich te ontdoen van zits, je zeker niet littekens wilt op uw deal met. Als je pukkels en nadenken Hoe krijg je ontdoen van acne? Controleer mijn andere hub. Voor al diegenen onder u die gewoon angstig met die ontdoen van individuen lelijke acne littekens zal ik uitleggen een verschillende strategieën om het te doen in deze hub.

Verbeter uw voedingsgedrag

Wat je verbruikt en wat je drinkt kan invloed hebben op uw huid. Ik raad het drinken van een heleboel h2o, check out duidelijk van frisdranken suikerhoudende sappen en andere dranken die kunnen leiden tot vette huid te blijven. Wanneer u een hoop water verbruiken uw huid wordt gehydrateerd. Dit zal leiden tot u om zich te ontdoen van van de dode huid die puistjes littekens onthult.

Neem in een veel meer fruit en in het bijzonder greens. Probeer weg te blijven van vet snel levensmiddel en snacks blijven. Het eten van gezonde voedingsmiddelen zal u aanwezig zijn met diverse vitaminen en in staat zal stellen uw huid ontwikkelen voedzaam bevrijden door jezelf van schut zits en acne littekens.

Een heel bekende remedie is citroensap. Citroensap is groot in citroenzuur, die zal toelaten om acne littekens zoals pigmentatie littekens te verwijderen. Het zal ook helpen uw huid komen tot een veel gezonder zijn en het ontwikkelen van een verdediging versus zits in de basis. Inname van een ton hiervan zal zijn behoorlijk nuttig om iemand worstelen met pukkels en puistjes littekens.

Als heel lang als je een gezonder dieet regime te ondersteunen en je ontdoen van vette en suikerrijke maaltijden, je bent heel goed op uw manier om te bevrijden door jezelf van puistjes. Gewoon alleen maar wrijven crèmes en lotions op je poriën en de huid zal waarschijnlijk niet overwinnen uw zits littekens dus is het essentieel om blijvend te blijven met uw nieuwe voedingsgewoonten.

Wat moet ik echt doen?

Er zijn tal van medicijnen die er zijn in de vorm van lotions en lotions die worden genoemd om zich te ontdoen van puistjes littekens. Deze opties kan heel goed functioneren, maar er zijn ook alle-natuurlijke manieren om uw zits littekens te bestrijden. 1 eenvoudige manier is om vitamine E. gebruiken U zult vitamine E capsules (met gel in hen), een naald of een schaar, wrijven drank of doekjes. Nodig

  1. Er zijn verschillende technieken om te gaan over dit , maar ik stel voor dat de naald en het schoonmaken van het met de drank af te vegen.
  2. porren een gat in de vitamine E-pil en knijpen de gel uit op uw vinger.
  3. Uitvoering van de gel locaties op uw huid met acne littekens.
  4. Leaving voor 6-8 enkele uren vóór het wassen af. Ik onderschrijf het uitvoeren van deze voorafgaand aan je naar matras, en het af te wassen als je wakker wordt.

Wat kan ik nog doen?

Het hebben van gezond en de behandeling van uw huid zijn prachtige manieren om te schakelen ontdoen je zelf van acne littekens. Maar ook live een evenwichtig bestaan. Wees energiek, neem gewoon een sport of een rente. Probeer het verwerven uit de buurt van de personal computer en de tv en ga buiten het huis en krijg levendig. Denk aan het genieten van voetbal, krijg Kung Fu klasse. Als je gezonder te eten en te verblijven een gezonder dagelijks leven, sta je een grotere kans op normaal bevrijden je zelf van alcoholische dranken. Maar vergeet niet onmiddellijk na een fysieke inspanning verkregen uit een fysieke oefening, schoon uw confronteren. Dit zal Avert veel meer acne te helpen.

Category: Dieten

Comments are closed.