Zorgpolissen corruptie

Algemene corruptie zorgverzekering in de bloei (AP Picture) Welzijn verzekering plan corruptie is het hebben aanzienlijk ook kleine media publiciteit. Opstaande burgers die trouw betaald hebben hun maandelijkse ziektekostenverzekering plan tarieven voor tientallen jaren op worden geïdentificeerd om een ​​grote kwaal hebben voor de eerste keer worden direct verliezen hun verzekering op basis van technische details. De corrupte zorgorganisaties ontdekken mazen in de wetgeving die hen in staat om het winkelend publiek te verlaten in hun tijd van fijnste nodig. Een gepensioneerde senior welzijn verzekeringsdekking executive gaf de laatste tijd Senaat getuigenis bloot belangrijk corruptie welzijn verzekeringsdekking in de bedrijven werkte hij voor, Cigna en Humana. Een Residence subcommissie ook de laatste tijd hoorzittingen gehouden blootstellen van de smerige bedienen van de verzekeringspolis organisaties. Toch met het paar uitzonderingen beneden, deze hoorzittingen verkregen bijna geen dekking. CNN zelfs verklaard dat dit nieuws van schaamteloze corruptie ‘geen zendtijd op de netwerken verworven.’ Hier is een zeldzame, maar zeer effectieve uittreksel op dit kritieke onderwerp van een huidig ​​ABC rapport getiteld ‘Over het algemeen gezondheid Dekking Insider: ‘Ze Dump de Sick”:

Pissed off Us bewoners hebben zeer lang geklaagd dat hun dekking aanbieders gewaardeerd de all-machtige buck over hun algemene gezondheid zorg. Deze dagen, een gepensioneerde dekking govt bevestigde hun vermoedens, met het argument dat de markt die op het moment gebruikt hij consequent scheurt haar polishouders. ‘[T] he verwarren hun vooruitzichten en dumpen de zieken, alles zodat ze kunnen voldoen aan hun Wall Road handelaren, ‘ voormalige Cigna senior govt Wendell Potter toegelicht in de loop van een luistersessie op welzijn verzekeringsdekking vandaag voorafgaand aan de Senaatscommissie voor Handel, Wetenschap en Transport. Potter, die veel meer dan twintig jaren van kennis werkzaam in de public relations voor verzekering aanbieders Cigna en Humana heeft, beweerde routinematig vallen zeer ernstig zieke verzekerden, zodat ze elkaar kunnen ontmoeten ‘meedogenloze winst Wall Street de verwachtingen.’ ‘Ze blik voorzichtig om te kijken of een zieke verzekeringnemer kan hebben nagelaten een kleine gezondheidsproblemen, een pre-stroom aandoening, bij de uitvoering voor bescherming, en dan gebruiken ze die als rechtvaardiging om het beleid te beëindigen, zelfs als de ingeschreven persoon nooit heeft overgeslagen een hoge kwaliteit betaling, ‘. Potter verklaarde

Nog meer onthullend is de CNN kort artikel met de titel’ Welzijn behandeling verontwaardiging gaat ontdekt ‘:

voorzitter De [Home] subcomite, Democraat Bart Stupak van Michigan, genoemd [a] hoorzitting om de onaangename en onethische oefening bekend als ontbinding markeren. Zijn onderzoekers vervaardigd algemene prestaties kritieken van de verzekering bedrijf bureaucraten die zijn geprezen en beloond toen hij mensen vandaag uit hun dekking. Toen vroeg Stupak enkele gezondheids-en fitness verzekeringen executives het grote probleem: Zal uw bedrijf belofte om de opvolging van ontbinding te beëindigen, behalve in geval van opzettelijke fraude? Alle enkele wellness-verzekering executives zei nee. Het was zo opmerkelijk als getuigenis voor het Congres krijgt.

Toch kreeg geen zendtijd op de netwerken , noch als veel als ik kan informeren, op de kabel informatie, hoewel CNN.com heeft een verhaal te voeren. Het verhaal haalde de New York Moments. Ook The Washington Indienen, die de vroege ochtend direct na het luisteren naar een verhaal over de annulering van de Fourth of July vuurwerk in Shippensburg, Pennsylvania, maar niet een verhaal over de annulering van welzijn verzekering plan voor doodse kamer op de ingang van de camping waargenomen onwel Mensen die hun tarieven hebben gecompenseerd.

Voor de online video van het CNN verhaal over hoe zeer goede Amerikanen verblijft opgelicht door corrupte zorgverzekering providers, kijk op de onthullende vier -ogenblik clip beneden. De box direct hieronder geeft verschillende ideeën over wat u kunt doen om te leren op je bezitten en zich aanmelden voor in het contacteren voor een hervorming van deze corrupte algemene ziektekostenverzekering methoden. Wij nodigen u uit om onder opmerken en laat ons weten wat je bedenkt. Heeft het welzijn zorg markt gebrachte omzet over mensen? Wat u kunt doen:

  • uw media Adviseren en politieke vertegenwoordigers van deze cruciale informatie. Om het bezit van die mensen dicht om u, klikt u in dit artikel. Dringen er bij hen om te gaan met het onderwerp van wellness verzekering corruptie en plaats de gezondheid van mensen verlangt over de push voor de winst.
  • Ontdek een veel meer over welzijn corruptie in dit indrukwekkende les uit het zonder kosten Perception Program.
  • Lees beknopte samenvattingen van het openbaren van de media recensies op gezondheid corruptie die er zijn hier.
  • Bezoek onze gezondheid en fitness informatie en feiten Hart op www.WantToKnow.information / healthinformation.
  • Vouw dit nieuws naar uw vrienden en collega’s, en bookmark deze write-up van essentiële nieuws internetsites toepassing van het ‘ Deel deze icoon ‘net onder de titel van dit schrijf-up, zodat we het onderdeel waarop de sleutel media is helaas niet kan vullen. Gezamenlijk kunnen we een verschil maken.

Fred Burks diende als eigen taal tolk aan Clinton, Bush, Cheney, Gore, en andere belangrijke hoogwaardigheidsbekleders in oplossing vergaderingen. Als deel van een intercontinentale gemeenschap van onderzoekers en nieuws analisten, Fred krijgt en verspreidt kritische en verantwoorde informatie over sterke, nog weinig-erkende krachten die toestand van onze planeet. Voor veel meer, zie inhoud artikelen en terug links in het ideale kolom van deze pagina van de website.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.