Zout Lampen die helpen bij snurken

Volgens de Salt Lamp Clinic, historische zoutmijnen bestaan ​​in wat maakte gebruik van de oceaan wateren langs de Himalaya gebergte zijn. Over een periode van 250 miljoen decennia, de zonnewarmte en continue spanning van vergaard bodemlagen geproduceerd gekristalliseerd zout formaties. Himalaya zout lampen gebruiken blokken zout gewonnen uit het Himalaya gebergte in combinatie met een verwarmings-verlichting aanbod. Als het zout verwarmt, negatieve ionen de lucht in en maak verbinding met de lucht huisstofmijt en deeltjes. In gevolg, deze ionen neutraliseren de lichamelijke effecten van deeltjes puin en het schoonmaken van de aangrenzende lucht. Gedurende de slaap, de daaruit voortvloeiende lucht ecosysteem werkt opdrogen luchtwegen blokkades en rust doorgangen, en maakt een kosten vrije circulatie van lucht van en naar de longen.

Van de zoutmijnen van Polen, Europese zout lampen gevorderd van de generatie van zout kaarsen door de Europese mijnwerkers. In overeenstemming met de Polen Import Export Kamer van Koophandel, zout kaarsen draaide een primaire lichtgewicht bron binnen de grenzen van de mijnen en maakte in een kunst vorm dan de enkele jaren. Voorstanders van Europese zout lampen beweren het zout uit de mijnen van Oost-Europa zendt een grotere focus van schadelijke ionen dan kan worden afgeleid uit de Himalaya mijnen. Een groot deel als Himalaya zout lampen, deze lampen ondersteunen minimaliseren snurken door het neutraliseren van de omringende lucht natuurlijke omgeving als negatieve ionen hechten aan stofdeeltjes en deeltjes in de lucht. Europees zout lichten eveneens aangeprezen als een effectieve behandeling voor astma dankzij hun superieure destructieve ionen uitstoot.

Het zout gebruik gemaakt van voor de Perzische lampen dateert zo sterk als 550 BC vanaf het terrein van Iran, voorheen bekend als Perzië. Perzische zoutformaties verschijnen als paars, kristallijne structuren met semi-transparante oppervlakken. Net als bij de Himalaya en Europese modellen, deze lampen het ecosysteem neutraliseren ook door het minimaliseren van gunstige elektrische kosten in de lucht. Nasale passage blokkades als gevolg van de slijmvliezen worden nog verergerd door grote hoeveelheden vocht in de lucht. De ongunstige ionen uitstoot van lampen werken aan vocht graden te verlagen en verminderen slijm ontwikkeling in slechts nasale doorgangen. Zo sterk als beschikbaarheid gaat, Perzische zout is extra ongewoon dan zout afgeleid van de Himalaya en de Europese mijnen, dus Perzische lampen hebben de neiging om grotere draaien in verkoopprijs.

Category: Dieten

Comments are closed.