Zwarte Dame Met Zits

Zwart is prachtig. Vrouw van kleur hebben hun hebben bijzondere schoonheid. No maker hoe donker ze zijn, hun huid gloeit zelfs nu met een warming uitstraling. Sommige hebben geen poriën en huid problemen, geen vlekken of verkleuring. Andere mensen (zoals ikzelf) zijn niet zo gezegend problemen heeft met poriën en de huid problemen met kleine opluchting. De meeste drug winkel gekocht behandelingen voor huid problemen zijn voornamelijk ontworpen voor meisje met lichtere huid die niet beschikken over een veel pigmentatie, maar tegelijkertijd het handhaven vrouw van kleur in gedachten. Gelukkig zijn er een aantal poriën en huidverzorging oplossingen die functie zeer goed doen voor de vrouw van kleur bevinding die men zal de klus te klaren voor u is alle intrial and error.

Wat zal acne veroorzaken ?

Elke man of vrouw is uniek, zo mooi als wat brengt over hun puistjes. Er is niemand over te brengen voor pukkels, maar in de meeste omstandigheden is begonnen in de buurt van de puberteit. Talgklieren (ook bekend als talg) ontstaan ​​aan het dagelijks leven van alle-rond de tijd van de puberteit, dit wordt gestimuleerd door mannelijke hormonen uit de bijnier glads gevonden in even mannen en vrouw. De olie wordt duidelijk gemaakt te smeren en beschermen de huid. Bij sommige mensen vandaag de cellen die gesloten zijn op het gebied blokkeert de opening van de talgklieren en veroorzaken creëren up eronder, het stimuleren van een micro-organisme (die leeft in ieders huid). Deze bacterie veroorzaakt omliggende weefsels blijken te zijn besmet. Dat is hoe een puistje is geboren.

Hyper Pigmantation

Een bijzonder van de zijde gevolgen van puistjes in gekleurde mensen vandaag de dag is Hyper pigmentatie die darkish lichter of vlekken op de huid. Ook kan leads te zijn door snijwonden, brandwonden, eczeem, en zwanger zijn (simpelweg omdat ze belachelijke hormonen). Wanneer dit gebeurt dan geen ernstige lighteners of bleekmiddelen die bestaat uit steroïden (behalve als een arts suggereert zijn in orde) niet gebruiken, kan het veroorzaakt langdurige destructie van de huid.

Hoe te sturen duidelijk van zits

Na de puberteit begint en de acne begint te zien zijn is het het beste om in staat te zijn voorsprong rennen naar. In de meeste mannen en vrouwen is het op korte termijn en zal verdwijnen in de late tienerjaren tot begin 20’s. Sommige vrouwen komen op zits hele zwanger zijn (zoals ikzelf) en het verdwijnt binnenkort ook direct nadat de baby geboren is, als het geven van borstvoeding kan het ook wel pop-up tot beest voeden stopt. In andere mensen kan acne worden vermeden of zelfs verminderd

Technieken om puistjes te voorkomen:.

 • Houd confronteren reinigen, vermijd agressieve schoonmaakmiddelen
 • Houd haren uit van ontmoeting, haar bevat oliën die de poriën kunnen verstoppen.
 • Consumeer een goed uitgebalanceerd dieet regime (ton fruit, groenten, blijven vrij van olie ongezond voedsel)
 • Drink veel h2o
 • Excuses routinematig (bij lease 2 tot drie periodes per week)
 • Gebruik biologische cosmetica
 • Zal je gezicht niet aan!! behalve als u schoon uw armen
 • Mis geen enkele puistjes pop (Ik merkte als je ze treden meestal terug op exact dezelfde plaatsen)
 • Gebruik zonne-screen display als in de zon
 • Vaak, vaak, meestal, schoon uit make-up voordat u naar bed.
 • Komende snel

  Drug Winkel Producten voor Black Skin Care

  Extra van mijn staat websites

  Drug Store Merchandise voor Black Skin Treatment

  Property therapieën voor Black huid Care

  Category: Gezond eten

  Comments are closed.