Zwemmen en puistjes

Veel mensen vandaag de dag denken dat chloor stadia in een zwembad zijn wat een impact hebben op hun poriën en de huid het meest, ongeacht of het ze positief of negatief beïnvloedt. De hoeveelheid chloor in een zwembad heeft eigenlijk heel klein effect op je huid als het wordt gehouden op het juiste pH-stabiliteit. Het is niet onconventionele voor uw huid droog aanvoelen snel na het zwemmen, maar dat is het meest waarschijnlijk te wijten aan het worden in het drinkwater voor een lange periode van time.The drinkwater breekt en uiteenvalt je zuivere huid oliën en kan mogelijk zelfs resulteren in een kleine uitslag, samen met een droge huid. Als uw huid is uitzonderlijk delicaat, is het waarschijnlijk dat je poriën en de huid zal opdrogen meer onmiddellijk onmiddellijk nadat je in het zwembad.

Puistjes wordt veroorzaakt door een vast up van micro-organismen, vuil en olie. Zwemmen voor lange duur van de tijd zal doorgaans opdrogen oliën en weg schoon vuiligheid, en de chloor zal micro-organisme te vernietigen in je huid, want dat is wat het is gemaakt om te doen in de H2O. Hieruit volgt dat zwemmen in een zwembad met chloor moeten opdrogen en heel duidelijk je puistjes.

Aan de andere kant, te droge huid normaal draagt ​​bij aan acne voor heel wat mannen en vrouwen. Drogen van uw huid zal leiden tot het zijn olieproductie in get verhogen tot herwinnen, en alle olie construeren up vooral vanwege de droogte misschien toevoegen aan extra acne.

Chloor is een puur natuurlijk, krachtig aspect dat wordt de meeste goed ontdoen van de e. Coli virus, een virus veroorzaakt door micro-organismen die vaak wordt ontdekt in vervuilde zwembaden die niet worden gefilterd. Het breekt het lichaamsvet en cellen van micro-organismen om ze onschadelijk te maken. Net zoals het zo effectief doodt micro-organismen, wordt het vaak voorgesteld om zich te ontdoen van de microben die leidt tot acne.

U kunt heel gemakkelijk verdedigen je poriën en de huid van steeds te droog, hoewel het zwemmen, zelfs als het aanzienlijk heeft geholpen je puistjes. Het is cruciaal om verder te gaan om je huid gehydrateerd, ongeacht of het echt duidelijk is of niet. Als uw huid geïrriteerd en droog volgende zwemmen, onderhouden geëxfolieerde afwezig buitensporige chloor die goed kunnen worden geweekt in Slough en reinigen en hydrateren met zits-precieze oplossingen in de vroege ochtend en ‘s nachts.

Goed gechloreerde zwembaden hebben een pH-bedrag dat wordt met 7 en acht. Overmatige chloor zal waarschijnlijk irriteren je poriën en de huid, met een beroep op je poriën en de huid sorteren. Sommige mensen zullen gewoon moeten drogere huid dan normaal, en de mensen vandaag de dag met puistjes waarschijnlijk zult zien dat tijdelijk opruimen en mogelijk veroorzaken veel meer puistjes later, met een beroep op de droogte van hun huid en hun huid de olie generatie. Er is geen bewijs om helemaal begeleiding ongeacht of al dan niet chloor wil problemen je poriën en de huid of in staat stellen zich te ontdoen van zits. Het is gewoon afhankelijk van je poriën en de huid stijl en hoe het reageert.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.