10 medisch bewezen manieren om snel gewicht te verliezen

10 medisch bewezen manieren om snel gewicht te verliezen

1. Journaling
Het onderhouden van een eetdagboek helpt om uw calorie-inname te beoordelen in een dag. U kunt weten waarom je eet en de manier waarop je eet, dat u helpt bij het op lange termijn gewicht te verliezen management. U mag geen gewicht als gevolg van uw neiging om meer te eten tijdens stress te verliezen, of doe mee aan emotioneel eten. Uw eetdagboek kan een aanwinst voor een dieet grafiek voor het verliezen van gewicht door het identificeren van uw eetpatroon en gewoonten van plan te zijn.

2. Dagelijkse oefening
Oefening moet een deel van uw levensstijl en niet een activiteit in het gewichtsverlies regime. Volgens de WHO en de FAO uitoefening van 30 – 60 minuten de meeste dagen van de week is essentieel voor een goede gezondheid, gewichtsverlies en gewichtsbehoud.

3. Schop het calcium
Een recent onderzoek van de Universiteit van Tennessee blijkt dat het consumeren van drie porties per dag van calciumrijke zuivelproducten kan versnellen gewichtsverlies met 50% -70%, terwijl het versterken van botten en het voorkomen van osteoporose. Er wordt gedacht dat het meer calcium er een vetcel, hoe meer vet zal verbranden.

4. Proteïne bij elke maaltijd
Een onderzoek van de Universiteit van Illinois gemeld in de Journal of Nutrition blijkt dat het eten van meer hoogwaardige eiwitten kan helpen een persoon te behouden spiermassa en vermindering van lichaamsvet tijdens het afvallen. Dat komt omdat behoud van spiermassa tijdens het afvallen helpt het lichaam om meer calorieën te verbranden.

5. Geloof in ontbijt
Je kunt eigenlijk afvallen door het eten van het ontbijt! De National Weight Control Registry citeert ontbijt als een van de belangrijkste factoren voor de lange termijn gewichtsbeheersing. Uw poging om gewicht te verliezen door het overslaan van het ontbijt zou kunnen bewijzen dat je verkeerd, want een gezond ontbijt houdt de bloedsuiker-en hormoonspiegel stabiel, terwijl je metabolisme neuriet mee op een hoger niveau, meer calorieën verbranden.

6. Eet genoeg; vaak genoeg
Ervoor zorgen dat je eet drie maaltijden per dag om je honger te controleren en beheren van uw eetlust. Als u maaltijden overslaan om gewicht te verliezen, ofwel je zult eten meer of je lichaam kan gaan in “honger-modus”, waardoor u gewichtstoename in plaats van gewicht te verliezen!

7. Buddy up
Krijgt steun van anderen kan u helpen uw nieuwe voeding en lichamelijke activiteit gewoonten te behouden. Zoek iemand met hetzelfde gewichtsverlies doelen als de jouwe, en dan elkaar helpen ontdekken die gewoonten die hebben geleid tot overeten en inactiviteit.

8. Eet een regenboog van kleuren en veel volle granen
Fruit en groenten zitten vol met heilzame vezels, vitaminen, mineralen en antioxidanten. Hoe dieper de kleur van de vrucht of groente, rijker is haar voedingsstoffen. Ze vullen je maag snel, het houden van uw calorieën tellen laag. Volle granen zorgen voor een uitstekende bron van koolhydraten, vitaminen, mineralen en vezels.

9. Beloon jezelf
Beloon uzelf met een spa service of winkelen wanneer je kleine doelen te raken, zoals 2 kg of 4kg van gewichtsverlies. Dat zal je gevoel van eigenwaarde te stimuleren en studies zeggen eigenwaarde kunt u te houden van bezwijken aan emotioneel eten.

10. Slaap en rust
Gezonde voeding, lichaamsbeweging en juiste hoeveelheid rust, houdt u actief en krijg je maximaal gewichtsverlies resultaat. Onderzoek stelt dat minimaal 6-8uur van de slaap is een must om gezond te blijven.

Category: Uncategorized

Comments are closed.