10 tips over de snelste manier om gewicht te verliezen

10 tips over de snelste manier om gewicht te verliezen

Voordat u verder op uw zoektocht naar de snelste manier om gewicht te verliezen te vinden, lees dan dit:

Het zou onmogelijk zijn voor mij om het aantal uren dat ik heb geïnvesteerd in het verliezen van gewicht door de jaren heen te berekenen. Ik heb zo succesvol geweest in het nemen van gewicht af in een haast, dat ik eigenlijk een aantal flinke jackpot prijzen hebben gewonnen in verschillende wedstrijden. Dus ik denk dat in dat opzicht ben ik iets van een expert in de snelste manier om gewicht te verliezen.

Sterker nog, ik schat dat ik meer dan £ 500 hebben verloren in mijn leven. Maar voordat je denkt dat ik opscheppen Ik heb ook ervaring meer dan 500 kilo. Twee keer heb ik £ 75 verloren. Maar het kwam terug. Vele malen heb ik 30 tot 40 kilo afgevallen met het zelfde resultaat. Ik heb twee foto-albums die 40 jaar overspannen. Een daarvan is “voor” en de andere heet … Nou ja, je krijgt het beeld.

Gelukkig, ik uiteindelijk dacht dat dit gewichtsverlies ding uit. Mijn gewicht probleem is eindelijk onder controle.

Dat gezegd hebbende, ik denk dat ik gekwalificeerd ben te verklaren met alle vertrouwen dat het zoeken naar de snelste manier om gewicht te verliezen is een recept voor een ramp.

Ik veronderstel dat als je echt wilt het snel gewichtsverlies ding te doen dan kun je beter doen in je jongere jaren. Dat is wanneer je lichaam het meest te verduren kan verdragen. Dat klopt. “Misbruik”. Mits zij dat “crash diëten” voor niets niet noemen. Dergelijke dieet is gevaarlijk voor uw gezondheid.

Ijdelheid, het verlangen om opgemerkt te worden, en aanvaard motiveren ons om risico’s te nemen met onze gezondheid. Hoogstwaarschijnlijk we niet deze snelle dieet afleveringen te zien als zijnde gevaarlijk. Al die instructie van gezondheid klas en moeder is goed voor het hoofd kennis, maar we bereid zijn te kopen in het niet. Met andere woorden, de meesten van ons weten wel beter, maar we gaan voor de quick fix toch.

Goede voeding, gedisciplineerde oefening en gezond leven zijn de juiste manier om gewicht te verliezen. Het loont de beste return on investment. Dat rendement betekent gezondheid en welzijn voor nu en later in het leven wanneer het lichaam gaat zijn gevecht met het ouder worden. Wat je nu doet zal sterk verbeteren van de kwaliteit van uw leven voor morgen.

In plaats van op zoek naar “diëten voor snel gewichtsverlies” is het beter zich te concentreren op “diëten voor gezond gewicht te verliezen.”

Sorry dat ik je teleurstellen. Te kopen in deze manier van denken je zal moeten doen van uw kool dieet, limonade snel, grapefruit dieet, en banaan dieet. Je hebt ook de dieetpillen om weg te gooien. Het goede nieuws zijn er een aantal dingen die je kunt doen om uw gewichtsverlies vooruitgang te bespoedigen, zonder afbreuk te doen aan uw gezondheid.

Naar aanleiding van zijn 10 tips voor een evenwichtige benadering van snel gewichtsverlies:

1. Accepteer het feit dat je je levensstijl moet veranderen.

2. Spreid je maaltijden gedurende de dag. Neem vijf kleine maaltijden, met kleine porties, in plaats van drie grote maaltijden.

3. Consumeer je laatste maaltijd minstens twee uur voordat je naar bed gaat, zodat dat het lichaam de tijd heeft om het voedsel te verteren.

4. Start een aërobe programma dat gaat krijgen van uw hartslag omhoog minstens 3 keer per week gedurende 30 minuten elk.

5. Uitgesneden witte spul uit uw voeding. Blijf weg van wit meel, rijst, suiker en aardappelen. De uitzondering zou af en toe een aardappel gebakken of gekookt met de huid.

6. Blijf weg van gefrituurd voedsel en vet.

7. Beperk uw hoeveelheden rood vlees tot niet meer dan 5 gram 3 keer per week.

8. Ga organische en eet zo veel rauwe groenten en fruit mogelijk. Schieten voor een doelstelling van 50% rauw.

9. Ontdoen van alle light frisdranken. Dat geldt ook voor light-frisdranken evenals suiker beladen dranken.

10. Zorg voor voldoende rust … tenminste 8 uur per nacht. Je ook daadwerkelijk de snelheid van uw gewichtsverlies door te slapen in een koele omgeving.

Dit zijn slechts een paar dingen die je voor gezond gewichtsverlies kan doen. Gewoon uitsnijden van wit spul en dieet dranken uit mijn gezondheid me in staat om te verliezen meer dan 40 pond en het weg te houden. Belangrijker mijn gezondheid aanzienlijk verbeterd. Als ik alleen maar terug dan wat ik nu weet had gekend.

Category: Uncategorized

Comments are closed.