2 Loopband Workouts om u te helpen Lose 10 kilo vet

2 Loopband Workouts om u te helpen Lose 10 kilo vet

Bent u een beginner die probeert om gewicht te verliezen, maar blijft op het vermijden van de loopband? Vind je het echt moeilijk om te gaan door middel van een training op de loopband, omdat je vindt het extreem moeilijk om te joggen, zelfs voor 10 minuten? Nou, heb je net geland op het juiste artikel mijn vriend.

Om je de waarheid te zeggen, ik geconfronteerd met hetzelfde probleem toen ik voor het eerst begon. Ik was een beetje dik en nooit uitgeoefend toen ik een tiener was. Niet totdat ik college ingevoerd en toen begon ik meer bewust te worden van hoe ik eruit zie. Toen besloot ik om wat cardio doen om een ​​aantal van de toegang gewicht te branden zodat off dat ik kan ook worden opgemerkt door geslachten van het andere geslacht. Laten we eerlijk zijn, het voelt goed om soms worden opgemerkt.

Maar ik heb groot probleem want mijn conditie is echt slecht en dat mij echt verschrikkelijk in draait. Ik kon nooit voltooien in 20 minuten lopen. Lang verhaal kort, met pure vastberadenheid en verlangen, leerde ik 2 manieren die mij enorm geholpen en nu kan ik een 10-kilometer run run met gemak. Hier zijn twee technieken loopband workouts voor vet verlies, dat ik op het punt om met u delen.

De eerste stap in iets dat je proberen te bereiken is dat je een super sterke basis nodig te bouwen, zodat u kunt een sterk platform en omhoogschieten jezelf om ongelooflijke hoogten hebben! De stichting waar ik het hier over heb is je uithoudingsvermogen. Je nodig hebt om vet verlies apart te houden en op te slaan weg uw weegschaal. Richten de taak bij de hand, dat is naar uw uithoudingsvermogen sterk te krijgen.

Hier is hoe ik het deed en je kon gewoon simpel te volgen. Het is eenvoudig en iedereen kan het doen zoals jij! Laat nooit iemand praten je naar beneden!

De eerste training op de loopband is een 4-kilometer run. U kunt vijf doen als je wilt, maar ik zou 4 eerst aanraden gewoon om het uit te testen.

Je moet om te joggen voor 1-kilometer non-stop. Voor mij, voor een beginner, dit kan uw moeilijkste fase zo laat doen als je fris bent. Joggen op uw comfortabele tempo tot 1 kilometer en dan wanneer je 1 klik te bereiken, verminderen de snelheid tot stapvoets.

Dan zou je loopt voor 200 meter en wanneer u dat merk raakte, begint een langzame jog voor 300 meter. Dan wanneer je geraakt dat merk, verhoging van die snelheid en lopen voor nog eens 200 meter. Nu bent u op 700 meter afstand van het punt van 1 kilometer. Sneller lopen tot aan de 900 meter grens en dan sprint als je kunt tot aan de twee kilometer mark. Herhaal gewoon hetzelfde proces totdat u klaar bent met vier kilometer of 5 als u ervoor kiest om.

Hier is een voorbeeld van een vet verlies training op de loopband deel 1

1. Voer non-stop 1 kilometer een snelheid van 8,0 km / h
2. Lopen op 5.0 km / h tot 1,2 km
3. Joggen op 7.5 km / h tot 1,5 km
4. Draaien op 8.0 km / h tot 1,7 km
5. Draaien op 8.5 km / h tot 1,9 km
6. Sprint op 9.0 km / h om te eindigen van 2 kilometer.
7. Herhaal formulier stap 2 tot stap 6 tot 4 kilometer of gewenste afstand.

Natuurlijk is dit slechts een training op de loopband voor de beginners. Als je sneller kunt lopen, verhogen de intensiteit van 8,0 km / h tot en met 9, maar de stijl van het programma blijven hetzelfde.

Je zult merken dat je uithoudingsvermogen drastisch zal toenemen door gewoon te doen deze training voor 4 tot 5 keer per week voor een periode van 4 weken. Persistentie is de sleutel hier. Als u wilt dat de vruchten van uw arbeid te genieten moet je dan weer werken aan het en dan. Je zal zeker in staat zijn om de cumulatieve effecten van deze training op de loopband te genieten.

Fast forward naar 4 weken later, heb je een sterker uithoudingsvermogen nu en u wilt zich richten op een training op de loopband die u kunnen helpen om je metabolisme, draai je lichaam in een vetverbranding oven en lopen nog sneller.

Je kunt niet houden aan hetzelfde programma. Je moet nu een cardio workout die hoger is in intensiteit en daag je huidige conditie. Met je sterker stichting, zult u in staat zijn om vooruit te kijken naar het verliezen van £ 10 van lichaamsvet of meer!

In 2 Loopband Workouts om u te helpen Lose 5 kilo vet deel 2, zal ik een techniek die u kunnen helpen sneller lopen, meer calorieën verbranden, de snelheid van uw stofwisseling te onthullen. Door die techniek, zult u in staat om letterlijk het gevoel dat je lichaam branden zelfs 2 tot 3 uur na de training!

Category: Uncategorized

Comments are closed.