3 Algemene gezondheid voordelen van Zwarte Rijst

3 Algemene gezondheid voordelen van Zwarte Rijst

Zwarte rijst een bekende hoofdbestanddeel van meer dan een derde van de bevolking van de wereld. Het is echt niet lang geleden het onderwerp van verschillende onderzoeken en een aantal fascinerende wellness voordelen zijn bepaald.

Twee experimenten in de laatste 18 maanden hebben gelegen dat zwarte rijst, of de zemelen (schil) van zwarte rijst is:

 • aangetoond dat anti-inflammatoire eigenschappen
 • betrokken bij het kappen van de kans op sommige vormen van kanker
 • betrokken bij reclame hart te hebben wellness
 • Zwarte rijst heeft in de aandacht trekken historisch verleden – het moment beschouwd “verboden”, zijn nu verdienen een te identificeren door zich, samen met een roze variant van rijst (roze rijst is geweest aangeprezen want het is echt mogelijk om cholesterol te verlagen).

  Achtergrond van Zwarte rijst

  Zwarte rijst werd ooit aangeduid als de “Verboden Rice “in het historische China, omdat keizers en edelen afgezonderd zowat elke korrel zwarte rijst door zichzelf. De heersende mensen vandaag werden verboden consumeert.

  Emperors zou dit nootachtige smaak gebrachte rijst te reserveren voor hun eigen inname te wijten aan het feit dat het werd verondersteld om fontein van de jeugd huizen hebben. Zij beschouwden het zou hun leven te verlengen. Daarnaast werd zwarte rijst als eerder gezien van een afrodisiacum.

  Als het blijkt, hun geloof (op zijn minst de helende eigenschappen die werden waargenomen om het bestaan ​​te verhogen) ervaren sommige geldigheid.

  Gezondheid Winsten

  Een analyse van het Bureau van het Levensmiddel Science aan de Louisiana Wijs op College Agricultural Center, vindt dat een lepel zwarte rijst zemelen is opgebouwd uit veel meer anthocyaan anti-oxidanten dan een gelijkwaardige lepel bosbessen. Bosbessen zijn aangeprezen als een ‘superfood “vanwege hun bijzonder hoge antioxidant niveaus.

  Daarnaast werd ontdekt dat zwarte rijst heeft met aanzienlijk minder suiker, veel meer vezels, extra vitamine E dan bosbessen .

  Anthocyanin antioxidanten worden steeds onderzocht voor hun rol in de bestrijding van hart kwaal, de meeste vormen van kanker, en een aantal andere ziekten die zijn aangesloten op irritatie.

  In dierproeven, zwarte rijst zemelen wordt geopenbaard om de poriën en de huid ontstekingen te verminderen met 32 ​​procent en kan verlagen ontsteking in verband met allergische contact dermatitis.

  De plaats Kan Zwarte Rijst worden gevestigd?

  In de VS, kan zwarte rijst worden waargenomen in verscheidene communautaire levensmiddel co-ops.

  Dierenwereld co-ops (aka “food coöperaties”, “voedingsmiddel hokken”) zijn vrijwillige bedrijven die eigendom zijn en gecontroleerd door de leden met het doel om lagere kosten te presenteren, uitgebalanceerde maaltijden meestal co-op gebruikers en normaal aan de gemeenschap. Ik was in staat om de variant Black Japonica (aangeboden door Lundberg) vinden op mijn gemeenschap voedingsmiddelen co-op.

  Het is ook gekocht in Compleet Levensmiddel marts door het hele land.

  <

  br />

  Zwarte Rijst Recepten

  Zwarte rijst kan worden toegepast als een substituut voor witte of bruine rijst een bijna elk recept. Als alternatief van ‘Crimson bonen en rijst “, waarom maak er een paars en zwart affaire en ga voor” Roze bonen en zwarte rijst “?

  Of wat dacht u probeert een van de achtervolgende gerechten die kunnen worden waargenomen een blackrice.com / recepten:

 • Chinese pittige Sesame Beef roerbak met Zwarte rijst
 • Aziatische Zwarte Rijst Salade
 • Eieren en Zwarte Rijst
 • Zwarte Rijst Risotto
 • Zwarte Rijst met zoete aardappel Sjalotten
 • Braziliaans-mode calamares met Zwarte rijst
 • Sesame Zwarte rijst
 • Revealed Onderzoek

  Choi et al.., beschermende effecten van Black Rice Bran tegen chemisch geïnduceerde Irritatie van Muis poriën en de huid , 2010 achtenvijftig (achttien):. 10007 DOI: ten.1021/jf102224b

  Zwarte Rijst Rivals Prijzig Bosbessen als Supply van Healthful Antioxidanten. ScienceDaily 2010.

  Category: Uncategorized

  Comments are closed.