3 manieren om calorieën te verbranden en gewicht te verliezen

3 manieren om calorieën te verbranden en gewicht te verliezen

Laten we eerlijk zijn met onszelf. Als we willen afvallen moeten we proberen manieren om calorieën te verbranden en hopelijk vet te verbranden en ook vinden. Nu zou het ideaal zijn als we calorieën kunnen verbranden en gewicht te verliezen door het kijken naar televisie. Maar het werkt niet helemaal op die manier.
Dus wat zijn enkele goede manieren om calorieën te verbranden en gewicht te verliezen? Hier zijn een paar suggesties en sommige van hen zijn een beetje anders. Een ieder zal stoken het vuur van uw vetverbranding machine en heb je het verliezen van gewicht in een mum van tijd.

Plyometrics

“Wat is plyometrics?. ‘Simpel gezegd is het een reeks explosieve sprongen. Plyometrics zal de snelheid van uw vermogen om gewicht te verliezen.
Plyometrics impliceert explosieve sprongen. Vaak gaat het om springen op een plyometrische doos. Als je nog nooit dit hebt gedaan je weet niet wat je mist. Brede sprongen, squat stoten, side hop zijn allemaal vormen van plyometrische oefening. Ieder zal je hartslag verhoogd en plaats je vierkant in de vetverbranding zone. Stay tuned in de nabije toekomst voor een uitgebreide post op plyometrics. Echter, voor nu richten op kant hop, brede sprongen en springen op zijn plaats.

Sledgehammer Training

Oke, ik weet dat dit een vreemde fitnesstoestel. Als u nodig hebt om te breken een aantal concrete dit is goed, maar om te oefenen met? Swingende een voorhamer is vermoeiend. Uw hartslag zal klimmen, je zal calorieën te verbranden en uiteindelijk gewicht te verliezen.

U kunt stoppen door een rommelmarkt of ga naar een gebruikte band winkel in uw buurt en komen met een grotere vrachtwagen band. Neem het mee naar huis, leg het in uw achtertuin, breken je voorhamer en ga aan het werk op de band. Ik zou aanraden swingende gedurende 1 minuut per keer en vervolgens het nemen van een 1 minuut pauze. Als je niet kan slingeren het voor een minuut dan breken de termijnen beneden in meer beheersbare segmenten.
Begin met een £ 6 een en dan werk je weg omhoog en je bent beter in staat om het te verwerken. Als je werf verkoop, garage verkoop, vlooienmarkten schuren, etc kunt u waarschijnlijk komen met een voorhamer (of moet ik zeggen verbranding van calorieën, vet verbranden, gewicht te verliezen fitness toestellen) vrij goedkoop.

Burpees

Voor mijn geld burpees zijn de beste vetverbranding oefening rond. Als ik maar kon doen een oefening voor de rest van de tijd dan zou dit het zijn. Het is echt een full body workout. En als je niet bedacht dit uit nog laat ik u te laten op een klein geheim. Full body workouts calorieën te verbranden en vraagt ​​u om gewicht te verliezen op een ongelooflijk snel tempo. Als u niet zeker bent van wat een Burpee is dan kunt u de video hieronder bekijken. Dat is genoeg gezegd over Burpees. Je nodig hebt om deze te integreren in uw vetverbranding workouts. Ze zijn een must.

Als je deze drie soorten van de oefening uit te voeren zal het snel verplaatsen je naar beneden de weg op uw reis om calorieën te verbranden en gewicht te verliezen.

Category: Uncategorized

Comments are closed.