3 Manieren om uw oefening loopband kan u helpen gewicht te verliezen

3 Manieren om uw oefening loopband kan u helpen gewicht te verliezen

Denken over een oefening loopband?

Dit is de tijd van het jaar waarin veel mensen krijg serieus over het verliezen van gewicht en het starten van een nieuwe gezonde plan. De dynamiek van een nieuw jaar kan helpen stuwen je in een nieuw lichaam dat je alleen hebt gedroomd.

En een van de beste manieren om vorm te geven en gewicht te verliezen is door het uitoefenen. Veel mensen kiezen voor een loopband om hen te helpen gewicht te verliezen. Hoe kan een oefening loopband helpen?

Hier zijn 3 manieren om een ​​oefening loopband kan helpen gewicht te verliezen en meer calorieën verbranden:

# 1 Wandeling op een helling

Walking verbrandt calorieën – maar lopen op een helling verbrandt mega-calorieën. In feite kan je de calorieën lopen op een hoge helling loopband (ook wel een helling trainer) versus het lopen op een vlakke loopband verbrandt tot 5 keer.

Dit komt omdat de helling lopen maakt gebruik meer van de grotere spieren van je benen – en het gebruik van meer spieren betekent meer calorieën verbrand. Dus als u wilt uw calorieverbranding te verhogen, kunt u een helling trainer loopband overwegen – of gewoon een loopband met een hogere 15% helling.

# 2 Probeer Interval Training

Niet willen lopen op een 20% helling voor een half uur straight? Geen probleem. Interval training op een oefening loopband kan u ook helpen veel calorieën te verbranden.

Interval training is waar je het verhogen van uw inspanning voor een korte tijd tijdens uw training (1 – 2 minuten), hetzij door het verhogen van uw snelheid of helling.

Dus je zou kunnen lopen op 3,0 MPH gedurende 5 minuten en lopen op 4,5 MPH na 1 minuut. Loop dan 3,0 MPH voor 10 minuten en loop bij 15% helling gedurende 2 minuten daarna.

Door het bouwen in deze high-intensity interval, je dwingen je lichaam om de stofwisseling te verhogen en calorieën te verbranden sneller. Studies hebben ook aangetoond dat de instantie om meer calorieën te verbranden na de training na een interval training workout vs regelmatige no-interval workout.

# 3 Voeg wat extra Minutes To Your Workout

Als je wilt om snel resultaten te krijgen en willen niet per se het verhogen van uw inspanning (zoals in # 1 en # 2 hierboven), kunt u ook het verhogen van uw workout tijd om sneller gewicht te verliezen resultaten te krijgen.

Maar het hoeft niet saai te zijn. In feite zijn er zoveel dingen te doen op uw loopband deze dagen dat je gemakkelijk 15 minuten op uw training kunt toevoegen zonder zelfs te realiseren.

Wist u bijvoorbeeld dat veel oefenen loopbanden komen tegenwoordig met iPod-docks en speakers? Zodat u kunt aansluiten op uw iPod en speel uw favoriete muziek via de ingebouwde console luidsprekers. Of luister naar uw favoriete audioboek.

Er zijn loopbanden met tv’s aangesloten, zodat u uw favoriete programma’s kunt kijken. Er zijn ook enkele loopbanden die verbinding maken met het internet en leveren nieuwe trainingen om u waar een personal trainer u door de training.

En een loopband fabrikant is zelfs het toevoegen van een ingebouwde Internet browser naar hun nieuwe loopband consoles – dus je kunt het net surfen en lees uw e-mails terwijl je loopt.

Als u al een loopband, kun je ook investeren in een loopband bureau en zet je laptop op zodat je het net kunt surfen, e-mails versturen of lees het laatste nieuws terwijl je loopt. Dus er zijn veel leuke manieren om je tijd door te brengen tijdens het lopen dat uw training tijd zal toenemen zonder dat u zelfs te realiseren.

Dus dat zijn 3 manieren om gewicht met behulp van uw oefening loopband verliezen. Onthoud ook dat je niet alleen het verliezen van gewicht – oefening is een geweldige manier om gezonder algehele krijgen, boost je immuunsysteem en zelfs uw geest te tillen. U zult profiteren van de beloningen voor de komende jaren. Dus maak je in beweging!

Category: Uncategorized

Comments are closed.