3 tips om uw kat Lose Weight Natuurlijk

3 tips om uw kat Lose Weight Natuurlijk

We zijn allemaal eigenaren van gezelschapsdieren die van onze katten heel veel. Ik weet zeker dat je alleen wilt het beste voor uw kat.

Natuurlijk weten wij ook onze katten denken dat ze al weten wat het beste is voor hen. Ze kunnen ook zeer luid en nogal veeleisend als ze iets van ons willen.

Als het gaat om hun voedsel, ze willen het nu en ze willen zo veel als ze kunnen eten.

Helaas is dat wanneer je jezelf met een overgewicht kat.

Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om uw katten voedselinname te beperken. Je moet ook heel voorzichtig zijn om het niet te te veel beperken.

Katten moeten hun gewicht te verliezen heel langzaam om gezondheidsredenen. Zet uw kat nooit op een crash dieet.

Als uw kat lijkt meer volgzaam en niet zo veel dat een teken van een verandering van dieet kan in orde kunnen zijn met spelen.

Voor katten gewicht en te veel van, kan de oorzaak van vele ziekten. Katten hebben een grotere kans ziekten zoals nierstenen of kristallen en een zeer hoog risico op diabetes.

Ook de kwaliteit van hun leven verandert. Ze kunnen niet springen om te kijken uit het raam, die we allemaal kennen als katteneigenaren ze houden ervan om te kunnen zitten op een vensterbank.

De ergste bijwerking van overgewicht is hun levensverwachting wordt veel korter.

Hier zijn enkele tips om u te helpen met uw kat gewicht probleem.

Tip # 1. De eerste stap in het helpen van uw kat gewicht te verliezen is hun dieet. Is de huidige voedsel ze eten veel vet en calorieën?

Probeer langzaam aan het veranderen over hun voedsel om een ​​gezond gewichtsverlies voedsel. U kunt kiezen uit een verscheidenheid van zeer goede kwaliteit voedingsmiddelen die beschikbaar zijn.

Tip # 2. Als uw kat het eten van mensen voedsel dat moet worden uitgesneden. Ook als u hem / haar snacks van welke aard geven, die ook moet worden gestopt.

Vele malen, is het beter om uw kat kleine maaltijden te voeden gedurende de dag in plaats van een grote maaltijd twee keer per dag.

Belangrijkste met katten moet je elke verandering geleidelijk doen. Katten mogen nooit snel gewicht te verliezen.

Het wordt aanbevolen dat u toestaan ​​dat niet meer dan een paar pond per jaar.

Tip # 3. Tot slot, met een gezonder dieet van uw kat moet willen zijn actiever. We weten dat onze katten kunnen koppig zijn, maar indien mogelijk proberen om ze om een ​​paar keer per dag te spelen.

Mijn kat houdt van lopen na opgerolde servetten. Rol ze in een bal en er doorheen. Ze zijn zacht, zodat uw kat deze kunt ophalen. Nu niet uw kat verwachten de servetten terug te brengen. Herinner me ze niet honden.

Hopelijk zal uw kat een lang en gezond leven. Zij verdienen wat we kunnen doen om dat het leven een heel gelukkig te maken. Zoals kattenliefhebbers weten we dat ze van ons houden, zelfs als soms hebben ze geen zin om te laten zien.

Gebruik natuurlijke home remedies waar mogelijk voor uw katten gezondheid.

Category: Uncategorized

Comments are closed.