3 tools om calorie tekort voor het lichaamsgewicht Decline maximaliseren

3 tools om calorie tekort voor het lichaamsgewicht Decline maximaliseren

Er zal een tijd in de meeste van ons leven komen wanneer we willen het lichaamsgewicht schuur. Huwelijken, de zomer vakantie seizoenen, of gewoon om te voelen fantastisch in onze kleding.

Op dit moment, veel te transformeren naar de heetste rage voedsel plan, geloven de schandalige uitspraken van enorme pond vermindering van document tijd. Drop een steen in 1 week! Ik denk dat het menselijk karakter. Als we willen iets, we willen het nu! En de identieke geldt voor lichaamsgewicht reductie. Dat gezegd hebbende, is er geen van dit soort materie als een wonder of magie voedsel plan. Het is echt heel moeilijk om een ​​stenen berging in een week. Net zoals het niet haalbaar voor mij om vleugels te ontkiemen en te vliegen meer dan het Empire Voorwaarde instellen.

Maar we lijken te zijn te verkrijgen het echt moeilijk om onze lessen te ontdekken. Als de rage dieet zal de functies niet, we gaan op naar de volgende trend eten plan, dan de daaropvolgende, enzovoort.

Ik heb het uit de praktijk hier. We verleiden door de sexy promotie en de beloften van glorie. Maar het feit is, je hebt afscheid met uw uitdagende verdiende dollars op punten die echt niet werken. En verspilling van de tijd die je echt zou kunnen verliezen van gewicht, als je nam een ​​minimale tijd om de methode van het lichaamsgewicht daling volledig te begrijpen.

Kort na het overbrengen van een persoon dieet programma op een andere, kwam ik overal iets terwijl zoeken op het net. Het was een moment van realisatie. Op een bepaalde manier, ik echt voelde nogal dom, als wat ik leerde was net zo duidelijk. En het was een zeer eenvoudige verklaring.

Als je verbrandt extra calorieën dan u nemen, dan heb je kilo’s te elimineren.

Zoals ik al gezegd, het was gewoon zo duidelijk. Dit is toen ik besefte dat calorie tekort, dat is het verschil tussen de energie die je eet en hoeveel calorieën je verbrandt, is het belangrijk om kilo’s te verliezen.

Dus waarom heb ik moeite probeert al deze trend dieet plannen die geen wetenschappelijke waarheid van de zaak om weer een back-up gehad?

Het genereren van een calorie tekort voor overgewicht verminderen

Je hebt drie belangrijkste benaderingen om uw calorie tekort te verhogen, en dus uw lichaamsgewicht daling.

De om mee te beginnen is om je calorie-inname te verlagen. In een pond menselijk vet er 3.500 energie van energie. Dus gemiddeld meer dan een week, eindresultaat minimaliseren van uw dag tot dag calorieverbruik door vijfhonderd calorieën in een £ 1 voor elke week pond reductie.

De gewone vrouw eist 2000 energie voor elke dag te onderhouden alle fysieke routines en lichamelijke functies. Ook een man gaat 2500 energie per werkdag.

Dus het verminderen van je calorie-inname van 500 calorieën onder deze reguliere dag specificaties zal direct naar uw wekelijkse overgewicht daling van £ 1. Dat is 1500 calorieën per dag voor gals en 2000 calorieën voor volwassen mannen.

De 2e manier van het verhogen van uw calorie tekort om voor pond reductie is om de training toe te voegen aan uw manier van leven.

Het is duidelijk dat het extra werk dat je doet, en de overdracht krachtig en uitdagend het is, hoe meer energie je gaat verbranden en hoe hoger je calorie tekort.

Aan de andere kant, je hoeft niet uitvoeren inspannende lichaamsbeweging. Gemiddeld oefenen is fantastisch. Een uur stevige wandeling kan branden tot 400 energie. Als je dit een aantal keren per week, kunt u zien hoe uw calorie tekort kan echt klok omhoog, grote veel meer en veel meer vet daling.

En de 3e manier is om uw calorie verhogen tekort voor gewicht afname door middel van NEAT. In geen geval van gehoord?

NEAT, of niet-fysieke oefening oefenen thermogenese, verwijst naar energie je verbrandt door bezigheden die niet-sport verbonden zijn.

Bijvoorbeeld , alleen maar opstaan ​​en bewegen rondom het huis ook al chatten op de mobiele telefoon kan wegsmelten veel veel meer calorieën dan tijdens het chatten terwijl zitten beneden. Het enige wat je hoeft te doen is opstaan ​​uit de stoel en verschuiven over.

Poging verwerven uit de bus slechts een wapenstilstand voor, of het gebruik van de trap aan te voeren of het winkelcentrum winkelcentrum in plaats van de lift.

Maximaliseren van uw calorie tekort voor gewichtsverlies

Met een beetje geluk, ik heb alle vertrouwen in u die trend diëten moet je niet werken. De enige manier om echt vet te elimineren en te houden van het af is om er zeker van bent u in calorie tekort.

Zodra je bent aangekomen op uw grote overgewicht, je weer kunt je energie om je typische dag overdag behoefte. Dit zal uw overgewicht te stabiliseren, zodat je echt niet te werpen, of het verwerven, het gewicht.

Om het maximaliseren van uw kilo’s te verminderen je duidelijk moet optimaliseren van uw calorie tekort. En de ideale manier om dit te doen is om al een paar van de lichaamsgewicht reductie toepassingen hoger dan.

Mix En vergeet niet, als je verbrandt meer energie dan je eet, dan zul je te ontdoen van de pond.

Category: Uncategorized

Comments are closed.