4 Redenen waarom u Cant Get Off the Weight Reduction Roller Coaster

4 Redenen waarom u Cant Get Off the Weight Reduction Roller Coaster

De Verkleinen / Gain Cycle

Als youre zoals de meeste mensen vandaag de dag, vergieten pond kan ingewikkeld zijn. Maar met een kleine beperking, inzet en doorzettingsvermogen bijna iedereen kan elimineren vijf tot £ 10 of meer. Terwijl verscheidene zou samen strijden de weg, het wegwerken van de kilo’s was niet een extreem harde onderneming de echte obstakel in wezen probeert om het weg te houden. Als youre het bezitten gedoe met het afstoten en het bereiken van, en willen af ​​van die te krijgen elimineren / verwerven cyclus en uiteindelijk settelen om het vet dat je wilt, kun je goed wilt rekening houden met de volgende vier benaderingen mensen raken in deze cyclus in de aanvankelijk zetten. 1. Vaak Schakelen Up gewichtsverlies Strategies:

  • vet schuur hoeft u alleen maar te hebben om een ​​manier om gewoon nemen minder calorieën dan youre branden vinden. Thats it. Elk systeem je kiest is fantastisch, zolang je het kan houden en haar niet zo goed buitengewone om de klus te klaren. Veel mensen hebben de neiging om over te schakelen van hun lichaamsgewicht daling programma of blijven houden proberen nieuwe dingen als het overtollige gewicht komt niet uit een snelle voldoende. Gewichtsverlies is een trage methode en als je kan komen te herkennen en te nemen dat de daling / aanschaffen cyclus zal blijven. Alleen vertrouwen op dat wat u uitvoert is het werk doen en zelfs hoewel de vooruitgang misschien geleidelijk kan zijn, in 5 maanden tijd zullen blij je gevangen met het zijn.

    2. Breaking the Momentum:

  • Theres een specifiek momentum dat vraagt ​​om te worden bewaard in te kopen om uw gewichtsvermindering systeem veranderen in een praktijk, en vervolgens om te zetten in een manier van leven. Dit impliceert een beetje iets wat je nodig hebt om elke dag te houden. Ter illustratie zijn veel beter sessie gedurende 30 minuten dag tot dag kan bewegen, dan sessie voor een uur oefenen slechts 4 dagen 7 dagen. Als je een of ander ding elke dag het wordt om een ​​gedrag. Als je alleen doen het elke zo vaak, kunt u gemakkelijk te ontdekken door het zelf leveren van excuses over hoe youll het morgen doen. Dit komt omdat je het momentum brak en niet voldoende om uit te wenden tot een gedrag. Vanwege het feit u zich voorgenomen ander ding dagelijks, er geen morgen is. Dit is een reden waarom ik niet overwegen cheat dagen. Al haar verbintenis is jezelf laten om het patroon te splitsen en van tevoren je het weet, de cheat werkdag resultaten in het zijn een cheat week. Te houden de vaart erin te doen een ding dat je kunt doen dag-tot-dag. Uitoefenen, dan moeten niet vermoeiend zijn en je moet echt proberen om een ​​aantal wat je genieten van elke dag eten.

    3. Het handhaven van oude kleren die nu veel te groot voor u:

  • Een andere manier waarop we ons stiekem saboteren is dat wanneer we te ontdoen van het lichaamsgewicht, blijven we vasthouden aan onze vorige kleding (alleen in scenario). Dont geef zelf de oplossing om weer terug te gaan naar uw verouderde levensstijl en krijgen het lichaamsgewicht weer terug. Wees ervan overtuigd dat dit je nieuwe hele lichaam en met je nieuwe levensstijl je gewoon het vet weer te verkrijgen. Het kopen van nieuwe kleren recht afwezig echt helpt te wijten aan het feit als je zelfs een kleine beetje, kunt u op de hoogte. Wanneer u verouderde kleding (zelfs als theyre niet te baggy) vast te houden en krijgen een kleine lichaamsgewicht, is het moeilijker om te melden of echt het gevoel dat haar voornaamste prioriteit om het te verminderen om de reden dat u toch kunt gezond in je jurken. Base line is dit: gooi vorige jurken en update je garderobe direct na vergieten pond. Als je een goede deal te elimineren wilt u misschien een schakelaar halverwege maken via zo goed. Het kan eventueel extra prijzig zijn, maar in de conclusie het zal krijgen van een klein lichaamsgewicht weer een groot probleem.

    4. Waarschijnlijk op een Bereid Dat is veel te beperkend

  • Zoals eerder beoordeeld, alles wat je hoeft te doen is te verkrijgen in veel minder calorieën dan je bent op dit moment branden aan lichaamsgewicht verliezen. Maar niet over-doen. Het verliezen van lichaamsgewicht is en moet een trage procedure voor uitgebreide termijn succes. Beslissen over een plan dat is veel te restrictief meest mogelijke zal stoppen met u stoppen. Youll waarschijnlijk verliezen een groot deel van het lichaamsgewicht in de basis, maar wanneer de stress van het slot draagt ​​u neer youll meeste zeer waarschijnlijk stoppen en het bereiken van al het overtollige gewicht weer terug, dat het absoluut zinloos zal maken. Het doel zou moeten zijn om het overtollige gewicht af te werpen voor altijd, niet in dertig dagen. Je zou veel te restrictief zijn in tal van technieken. Deze soorten als te beperkend op de selectie van calorieën, te beperkend op wat u kunt proberen te eten, of te restrictief op punten die u kunt doen in uw dag-tot-dag leven (zoals post uit met vrienden, of wat je kunt dragen totdat uiteindelijk je lichaamsgewicht te verminderen). De beste manier om de beperkende mentaliteit tegen te gaan is het maken van kleine, betrouwbare verbeteringen, niet geobsedeerd over de verscheidenheid op de schaal, dont maken het wegwerken van het gewicht van uw volledige dagelijks leven, en ontdek de kleine successen te herkennen. Als je dit doet youre veel meer kans om continu schuur pond tot youre klaar om te houden, en niet krijgen het lichaamsgewicht weer vlak voordat je een kans te krijgen had there.

______________________________________________________

Disclaimer

______________________________________________________

Related Artikelen of blog posts

voeden op een enkele maaltijd per dag vs Zes Foods een dag Bent uw oefening routines Bescherming tegen u van het verliezen van vet? vijf Punten om te doen als je wilt om overtollig gewicht te verliezen om te consumeren of niet te drinken bij het dieet Prime 4 Winsten van Niet Training ______________________________________________________

Category: Uncategorized

Comments are closed.