4G mobiele mobiele telefoon contract: Een algemene gevaar voor de gezondheid?

4G mobiele mobiele telefoon contract: Een algemene gevaar voor de gezondheid?

Mobiele Telefoon Deal *

U kunt eventueel hebben om van 4G of LTE in de media met betrekking tot cellulaire mobiele telefoon deal functies van de wil van EE en Vodafone geluisterd. Veel van ons toch niet weten wat 4G of LTE alleen al laat de waarschijnlijke gevaren ervan voor ons welzijn.

Wat is 4G?

wezen 4G en LTE is de vergelijkbare punt. 4G is een overkoepelende periode terwijl LTE is een aanvullende specifieke naam voor de technologie. Het vooruitzicht van 5 periodes sneller world-wide-web zoeken is de verklaring waarom iemand zo psyched door 4G. Dus nu youll in staat zijn om uw bungee jump foto op Fb voordat je weer boing opgemaakt. De gelegenheid om partners jaloers 5 keer sneller dan van tevoren te maken heeft gekregen smartphone eindgebruikers schreeuwen voor 4G. Zoals de zaken nu staan ​​kan je een 4G mobiele telefoon toestemming van iemand anders dan EE niet verwerven, zelfs dus dit zal veranderen in 2013. Momenteel zijn er veel meer problemen dan oplossingen. 4G-emitting apparaten hebben maximaal vier antennes in hen, die te leveren en krijg microgolfstraling zoals we gebruiken en dragen hen over ons menselijk wezen. Helaas is er een verwaarloosbare wetenschappelijke exploratie op de hoogte van de resultaten van Electro Magnetic Fields op de mens. Extra belangrijk is er geen consensus over de kankerverwekkende gevolgen van het houden van een magnetron emitterende producten dicht bij de aanbesteding geest weefsel op het aspect van het hoofd.

Waarom is 4G gevaarlijk?

4G internet wordt uitgezonden op een grotere frequentie van 3G, en gezien het feit dat niemand concreet bewijs heeft geïntroduceerd om te zeggen dat de frequenties in dilemma zijn een gevaar, zou het veilig om te geloven dat 4G is niet veel meer of veel minder schadelijk dan 3G. Maar er zijn enkele brede acties bescherming die nu in het gebied in de Europese Unie. Er is een waarschuwing op de doos van uw nieuwe mobiele telefoon, probleem is dat je nu hebt gekocht de cellulaire mobiele telefoon contract tegen de tijd dat u zou kunnen worden voorzien van de doos. U kunt over komen de SAR-rating van uw systeem. Dit is het bedrag waarvoor straling wordt uitgezonden vanuit een mobiele mobiele telefoon handset. Het richt zich vooral op de thermische resultaten van straling door een handset. Voor de lay man of vrouw, hoe ongelooflijk heet uw toestel ontvangt wanneer je het gebruikt. Er zijn verschillende commentatoren zijn die erop wijzen dat niet-thermische uitkomsten moet echt worden beschouwd als als zeer goed, maar er is geen formele lijn op dit punt. Algemeen beschouwd als indicatoren van verhoogde EMV’s en magnetrons bestaan ​​uit slapeloosheid, stemmingswisselingen, verzwakte immuniteit, depressie, alopecia, autisme, het aantal zaadcellen verminderen, tumoren, en langzamer mobiele fix.

4G bekend is de informatie

De SAR database.com geeft handsets per bedrijf exposeren hun SAR score. Het onschadelijk limiet one.six W / kg. Nuttig om de komende tijd je lijkt de aanschaf van een 4G mobiele telefoon deal weten. Wees geïnformeerd dat SAR is maar slechts een onderdeel dat de bescherming van een cel mobiele telefoon kan bepalen is het niet een meting van elektromagnetische velden die ook beschouwd interfereren met de lichaamseigen circadiane ritmes. Op dit moment is er geen definitieve studie die onomstotelijk bewijst de mogelijke risico’s of indien niet van de 4G-frequenties, een tekort van afwikkeling gespiegeld door twistende partijen over het weer te verbeteren. We weten allemaal dat het echt heel moeilijk om een ​​zeestraat te krijgen oplossing uit een wetenschapper, en terwijl er industriële belangen opgenomen kunt u erop vertrouwen dat de regeringen uit de buurt van het creëren van elke gedurfde uitspraken houden. Voorlopig SAR rankings zijn alles wat we hebben om te gaan door bij de aankoop van een mobiele telefoon. * Stel wellness waarschuwingen 20 een lange tijd van nu.

Category: Uncategorized

Comments are closed.