5 eenvoudige benaderingen Treat Body Puistjes.

5 eenvoudige benaderingen Treat Body Puistjes.

5 eenvoudige middelen om het lichaam acne te pakken.

Lijdt u weer puistjes ..? Schaam je niet vooral omdat je niet op zichzelf, in werkelijkheid zijn er heel wat tieners en zelfs volwassenen die ondergaan van deze uitdaging. In dit verslag ga ik met u delen vijf moeiteloze strategieën aan de lichaamsbouw van acne, die geholpen minimaliseren mijn acne problemen te behandelen. Deze fundamentele, maar krachtige maatregelen geleidelijk verlost van mijn acne uitdaging absoluut en nog steeds liet me met een stralende huid. Acne wordt veroorzaakt door verstopte poriën die verstopt raken door een groot aantal verklaringen. Maar in dit rapport zouden we praten over de meest voorkomende oorzaak van de schade – poriën steeds geblokkeerd door vuil en zweet. Je zou versteld staan ​​hoe sterk zeer slechte hygiëne en onbestaande poriën en de reiniging van de huid praktijken gaan in de richting die bijdragen aan uw dilemma. Ik weet .. het deed met de mijne, om de reden dat, zoals eerder zolang ik deze 5 acties aangenomen, mijn acne begon vermindert gestaag door de finish van de 7 dagen en met het einde van volgende maand – Ik werd formeel zits gratis. .! Ik weet .. ik weet het, je zou kunnen alle mogelijk denken – een maand of meer, jeetje .. dat is een erg lange tijd. Mooi .. ja het is .. maar je niet krijgen in deze puinhoop rond-avond, heb ya ..? Het duurt normaal gesproken tijd, maar zijn het waardig. Dus, veel met het rommelen, hier worden vermeld zijn de vijf maatregelen

  1. Was uw hele lichaam met een salicylzuur meestal gebaseerd reinigingsmiddel. Lijken voor dit onderdeel op het etiket. Houd in gedachten douche dagelijks, vooral na het uitvoeren van oefeningen.
  2. Blijf uit de buurt van het dragen van nauwsluitende kleding omdat ze verleiden zweet in de buurt van de huid en de poriën verstoppen.
  3. Oproepen tot nutteloze huidcellen van de poriën en de huidoppervlak te verwijderen door het bezit van een tri-wekelijkse afschilfering programma. Probeer gebruik te maken van exfoliërende alpha hydroxy zuren (AHA’s) bevatten om de reden dat deze de poriën en de huid te exfoliëren en break outs te verminderen zonder de noodzaak van meer dan drogen.
  4. Een uur vlak voor het naar matras, breng een zits room dat benzoylperoxide (BP) en laat hem genieten. Gebruik 1 van de mindere focus van BP duidelijk meer dan het drogen te blijven.
  5. Vergeet niet om je poriën en de huid hydrateren op een regelmatige basis te sturen duidelijk van boven ze uit te drogen en ook om veilig gevoelige huid.
  6. Als

zelfs direct na een periode van dertig dagen van het naleven van deze technieken, zie je niet gezien te verbeteren, dan is het meest waarschijnlijk is het tijd om te zoeken naar deskundige gezondheidszorg behandeling. Deze 5 maatregelen behandelde me van mijn systeem acne geheel en van hun huidige gebruik garandeert dat ik een gezonde huid met kleine of geen vlekken of barsten outs.

Category: Uncategorized

Comments are closed.