5 eenvoudige manieren om gewicht te verliezen zonder Killing Yourself.

5 eenvoudige manieren om gewicht te verliezen zonder Killing Yourself.

Ik heb altijd te zwaar geweest. Het is altijd stoorde me, maar ik heb nooit dacht dat ik kon niets aan doen. Het zit in mijn genen, zou ik zeggen. Ik heb evenals hebben niet verloren geprobeerd, zou ik zeggen. Het is te moeilijk. Misschien ben ik alleen maar bedoeld om op deze manier te zijn?

Dan, ongeveer negen maanden geleden, heb ik besloten om te onderbreken maken van excuses. Ik ben trots om te zeggen dat ik £ 60 hebben verloren tot nu toe, en ben nog steeds meer verliezen. Ik werk mijn weg naar mijn uiteindelijke doel van de 100 kilo afgevallen. Het beste van alles, ik leef nog! Ik heb niet omvallen op de loopband met een gezicht besmeurd met Slim Fast overblijfselen. Ik heb mezelf niet dood te slaan met de kartonnen hardheid van bevroren dieet diners.

Als je ziek van het lezen over de beroemdheden die gewicht verliezen door het uitgeven van vier uur op een moment in hun persoonlijke miljoen dollar fitnessruimte en hun prive-trainers bent, luister dan omhoog. Je hoeft niet rijk te zijn, en je hoeft niet om jezelf te doden. Nu, zette de Lean Cuisine en stap verwijderd van het vriesvak.

1. Eet groter lunches en kleinere diners
De meeste mensen eten hun grootste maaltijd van de dag op het diner, om welke reden dan ook. Maar als je kleine maaltijden gedurende de dag en dan dumpen een ton van calorieën in je lichaam ‘s nachts, geef je jezelf geen tijd om af te branden die maaltijd voordat je naar bed. (En nee, het kijken naar Survivor na het diner heeft calorieën niet verbranden!) Als je eet je grootste maaltijd tijdens de lunch, niet alleen heb je je lichaam geeft voldoende tijd om die calorieën te verbranden, maar je bent meer vol komen etenstijd, wat resulteert in-ta da!-kleinere porties.

2. Geef toe aan je verlangens (met mate!)
Dames zullen bekend zijn met de “bad boy syndrome”-hij is slecht, hij verboden, zal hij vreselijke dingen doen om u en aankruisen je ouders. Nu denk aan uw favoriete candybar (of gebakken voedsel of gebakken goed of wat is uw schuldig genoegen). Het is slecht, het is verboden, zal het verschrikkelijke dingen doen om u en aankruisen je heupen. Maar, ooh, niet dat je wilt dat veel meer? Als dat Harley-Drivin ‘hottie terug op de middelbare school niet was verboden, je waarschijnlijk niet zou hebben van hem meer dan eens gedacht. Dus, neem de ketting en hangslot van de koektrommel en beginnen te denken van hen verschillend. Ze zijn niet verboden.

Toegeven aan uw verlangen naar het “slecht voedsel” zal zijn allure verzwakken. Als Snickers zijn uw vergif, krijgen dan een zak van plezier-en kleinbedrijf Snickers en bewaar ze rond voor wanneer een aanval klappen. Eet een. (Nee, niet een zak, een fun-sized bar.) Je zult veel minder waarschijnlijk om te genieten van een kingsize bar later, omdat je al hebt voldaan aan uw verlangen en afgebroken je perceptie van dat het slecht en verkeerd.

3. Blijf weg van frisdrank
Ooit kijken naar de voedingswaarde feiten voor frisdrank? Als u nog niet, dan spijt me dat ik je waan smash. Coke, Dr Pepper, Mountain Dew. . . ze zijn doorweekt met calorieën. Nogmaals, niet denken aan hen als verboden. Ik had een ernstige verslaving aan Mountain Dew. Serieus, zou ik gaan door een 2 liter per dag. Weet je hoeveel calorieën zijn in een 20 ounce fles Dew? Bijna 300! Nu, als ik zin heb ik een Mountain Dew, ik heb een 12 ounce staat om van te-veel minder calorieën, en ik heb mijn verlangen voldaan.

4. Tel je calorieën
Ik heb me nooit gerealiseerd hoe slecht mijn dieet was totdat ik begon te tellen mijn calorieën. Elke keer als ik iets in mijn lichaam zetten, schreef ik het op in mijn dagboek voedsel. Aan het eind van de dag, zou ik tel mijn calorie-inname. Ik was geschokt! Ik was het eten van bevroren dieet diners en het drinken van light frisdranken. . . hoe waren mijn calorieën nog steeds zo hoog?

U hoeft geen calorieën in je hoofd optellen. Het werkt nooit. Je moet ze opschrijven. Zien welk voedsel je het meeste van dat het ergste zijn eten, en vind een gezond alternatief. Een normaal dieet bestaat uit 2000 calorieën per dag, maar als je probeert om gewicht te verliezen, moet je idealiter schieten voor 1,200-1,500 calorieën per dag. U zult verbaasd zijn hoe snel ze optellen. Zodra u de problemen kunt identificeren, dan zal het makkelijker voor u om oplossingen te vinden.

5. Krijg shakin ‘!
Je moet oefenen in verschillende vorm, maar nogmaals, denk niet dat je hoeft te Jessica Simpson’s home gym en trainer hebben. Zet op je ipod en dansen gek voor 30 minuten. Koop een van Carmen Electra’s striptease fitness-dvd’s en verras de manlief. Park aan het einde van de Walmart parkeerplaats en lopen helemaal tot aan de winkel. U hoeft geen fancy apparatuur nodig om te bewegen. Wat niet op de bank zit of op je bureau is oefening.

Category: Uncategorized

Comments are closed.