5 eenvoudige technieken natuurlijk weg te nemen acne littekens.

5 eenvoudige technieken natuurlijk weg te nemen acne littekens.

Als je een collega-puistjes lijder dan je moet je niet nodig hebt om te weten hoe volledig traumatiserend een praktische ervaring acne kan zijn. Om nog erger te kwaad, na alle onaantrekkelijk verwoestingen het onderwerpen je poriën en de huid, acne littekens bladeren als op enig moment bestaande herinnering. Dus in deze hub, Ik ga met u delen de vijf eenvoudige benaderingen acne littekens weg te nemen normaal .

Ik heb persoonlijk zo veel terug ondergaan door acne als mijn vroege tieners en om de reden dat van dat ik pakte een waarheidsgetrouw beetje littekens langs de weg. Ook niet diep, maar toch vrij opvallend. Dus als je acne littekens is niet helemaal diep ik voel de vijf technieken die, in een keer of een andere, voor mij werkte, kan eventueel voor u uitvoeren. Al snel na het wegwerken van mijn puistjes werken met de Oil Cleansing Process (OCM) Ik paste het aanhangende vijf moeiteloos aan huishoudelijke therapieën af te nemen en vroeg of laat te elimineren mijn acne littekens permanent:.

1 Eiwitten – Eiwitten hebben ongelooflijk indrukwekkende therapeutische eigenschappen die zal helpen herstellen uw littekens en uiteindelijk maakt het minder opvallend. Eiwit is zeer uitgebreid van eiwitten en aminozuren die de poriën kunnen aanhalen om nieuwe puistjes te stoppen terwijl het verlicht de gehavende huid. Overweeg een bescheiden kom en zweep drie eiwitten tot ze uiteindelijk blijken pluizig en wit te zijn. Gebruik uw vingers om voorzichtig ontvouwen de eiwitten op je huid – richten zich op de uitdaging gebieden. Laat het eiwit drogen op de huid en wacht rond een aantal minuten voor het spoelen afwezig zorgvuldig met matig warmte water. Doe dit twee-3 periodes een 7 dagen

2 Baking soda -.. Baking soda is grof, maar niet zo grof, zijn kleine deeltjes zijn glad en zou geen verwondingen van de huid. En indien correct toegepast, zal zachtjes poel uit de beste laag van dode huidcellen met uit waardoor uw delicate gezicht poriën en de huid te ontwikkelen tot geïrriteerd of geïnfecteerd. In principe mix een bescheiden bedrag van zuiveringszout met het drinken van water met een gewone pasta te maken. Ongelooflijk zorgvuldig therapeutische massage de baking soda op je huid en weg te gaan het op voor een enkele minuut, voorafgaand aan het af te spoelen met lauw water. Probeer te onthouden om het algemeen hydrateren je huid later ik individueel, massage een handvol druppels olijfolie op mijn gezicht gebied en het is effectief zeer mooi. Herhaal dit twee-3 keer per week of, afhankelijk van uw peeling programma

3 Citroensap -.. Citroensap bevat citroenzuur die, samen met melkzuur en glycolzuur, is gewoon een van de gewoonlijk waargenomen Alpha Hydroxy Acids of AHA’s. AHA’s zijn zeer effectief erkend voor hun cosmetische gebruik. Veel van de poriën en de huid behandeling items, die anti-ouder lotions en chemische peelings omvatten, hebben AHA’s in hen als een cruciale component. Topische toepassing van AHA wordt gezegd dat een verbeterde vorming van collageen en verhoogde poriën en huiddikte veroorzaken. Dit alles komt neer op veel meer therapeutisch voor gehavende huid. Bovendien, citroensap, vanwege het puur natuurlijke zure informatie, is een krachtig ontsmettingsmiddel, die helpt bij het vernietigen van acne creëren van micro-organismen en het is een pure exfoliant die dode huidcellen verwijdert en vergemakkelijkt de vorming van nieuwe gezonde huid. Bovendien kan het helpen bij de verlaging van de poriën en de huid toon die zal helpen bij het tegengaan van de effecten van hyperpigmentatie – een ander souvenir van uw zits tijden. Als voor de citroensap behandeling: Zorg ervoor dat uw huid wordt te reinigen door het te wassen met een matige acne reinigingsmiddel. Vervolgens te verwerven een kom en knijp een-drie citroenen in het of groter toch een all puur natuurlijke citroensap uit uw buurt supermarkt winkel. Kies een watje en dep het met het sap. Gebruik maken van het sap te geschieden regio’s geheel, maar overdrijf het niet. Herhaal dit 2-3 momenten een 7 dagen. Vergeet niet dat als je een gevoelige huid, kan het sap een stekende effect opwekken, maar het zal waarschijnlijk transpireren alleen om te beginnen met een paar situaties. Als de stekende gevolgen begeleidt aanzienlijke roodheid dan stoppen met het gebruik omdat de huid aanzienlijk ook gevoelig voor deze techniek. Ik heb een gevoelige huid, maar het was draaglijk en het gevoel had weg te gaan na de derde toepassing .. dus het is nog steeds een echt werkbare oplossing voor alle mensen met een gevoelige huid hebben, maar die u nodig heeft bij voorbaat van de uitvoering iets te horen aan de reactie van uw huid.

vier Aloë Vera sap -. Aloë Vera sap of gel, is een prachtige manier om zich te ontdoen van acne littekens. Niet alleen ontstoken huid te kalmeren, het verhoogt ook het immuunsysteem en regenereert gebroken weefsel. Zijn zachte acerbic kenmerken garandeert dat met frequente gebruik acne breakouts snel zou worden voorkomen wat resulteert in een zachtere huid, verminderde ontsteking en verkwikkende nieuwe cel vooruitgang en dus verminderde zits littekens die uiteindelijk vervagen boven de tijd. Talrijk in de schoonheid markt erkennen de relevantie van dit wonder plant en de integratie van de extracten in veel huidverzorging producten en oplossingen. U kunt investeren in dit soort van over de toonbank merchandise, maar ik zou aanraden om eventueel verse aloë vera gel of sap elke keer door de stijgende een aloë vera plant in uw tuin echt (voel me het is geen stress) of kopen .. in zijn alle organische soort zonder een additieven

5 Olijfolie – Olijfolie zit vol met ijzer en natuurlijke vitaminen A, D, E, C, B1 en B2. Vitamine E is meer en meer aandacht komt als een essentiële speler in de hulp aan de strijd tegen het ouder aanpak. Olijfolie blijft rijk aan anti-oxidanten en een fantastische anti-inflammatoir middel zal helpen voorkomen zits en krijgt ontdoen van acne littekens succes. Simpelweg omdat olijfolie is niet-comedogeen dus het zou niet poriën verstoppen, en te wijten aan het feit dat het bekwaam lost vuil en olie gevangen in onze inmiddels verstopte poriën is het een fantastische acne litteken procedure. Voorafgaand aan de weg naar bed zorgvuldig masseren olijfolie op je gezichtshuid, zich te concentreren op het gedoe plaatsen. Carry on masseren voor een paar minuten tot je echt voelt dat je poriën geheel verzadigd zijn. Draperen een warme schone doek dan uw ontmoeting op stoom en dat is waarom openen de poriën. Veeg de overtollige olie weg. Herhaal het systeem 1-2 keer voorafgaand aan het spoelen van uw gezicht met koud water. Implementeren van een uiterst slanke laagje olijfolie op je gezicht gebied en vertrekken het op voor ten minste vijftien minuten net voor waarschijnlijk matras.

Ik ben geen poriën en huidspecialist van welke aard en ik kan niet met enig wetenschappelijk bewijs om weer deze verklaringen op. De 5 eenvoudige manieren om puistjes littekens te verwijderen, zijn vijf eenvoudige technieken die ik en een paar van mijn vrienden geëxperimenteerd met onze puistjes probleem verlagen en aanzienlijk verminderen acne littekens. Het verwerven beweerde dat, je moet weten dat biologische huidverzorging technieken komen zonder enige aanzienlijke facet-effecten en zijn variatie aan uw huid, maar het nadeel is dat zoals de meeste pure therapieën, zijn post naar een tijd te verwerven in vervagen uw zits littekens. Als je, zoals ik, je ongerust bij de toepassing van agressieve chemicaliën op je huid ontdekt in tal van industriële cosmetische oplossingen, dan stel ik voor dat je doorzet met elk een persoon van deze oplossingen. Ik zeg wederom, gebruiken elke een van deze strategieën op een moment om de reden dat je moet je niet wilt dat de huid extra irriteren. De uitzondering op deze regel zou de Aloë Vera en de Olijfolie strategieën … omdat hun kiezers hebben stevige therapeutische huizen die misschien uw systeem kunnen aanvullen onder gebruik.

Superior geluk in het hebben van een duidelijke , gloeiende, acne en puistjes litteken volledig gratis huid

Geïnstrueerd lezen door middel van:. Hey, kwam ik in heel sommige hubs op acne litteken te genezen en ze zijn een goede studie. Ik raad je aan ze te testen:

Category: Uncategorized

Comments are closed.