5 Handmade Acne Free Strategieën

5 Handmade Acne Free Strategieën

Zits Gratis Formula

vijf Handgemaakte Richtlijnen voor het genereren van acne Formulering

Heeft u een handgemaakte acne oplossing die zorg zal dragen voor de frustrerende uitslag willen , mee-eters en puistjes in je gezicht? Besteed aandacht aan deze vijf zelfgemaakte ideeën om het verdienen van acne systeem:

een. Baking Soda Resolutie

Een goede manier om het creëren van acne systeem is om baking soda te betrekken bij de methode. Dit is een prachtige manier om zich te ontdoen van de puistjes in je huid. Baking soda helpt reguleren PH in verbinding. Het geneest ook jeukt, behandelt andere soorten van huidziekten, en helpt opruimen vette huid en zweet

Tip:. Giet een 1-on / 2 bakpoeder in een kom, op te nemen peroxidepastasamenstellingen en mix. Gebruik het mengsel om te gaan met de puistjes of pukkels in je poriën en de huid.

2. Chilly Drinkwater

Koud water is nog een andere fantastische manier om de productie van zits onderdelen

Tip:. Vul slechts een liter water en zet het in de koelkast voor 1 – 2 enkele uren. Giet de h2o in een kom en voeg uw confronteren binnen voor 50% een uur precies. Je moet vaak om dit te doen voor vele gevallen.

drie. Chili Pepper The Sizzling Zits Formulering

Dit is een hot manier om te gaan, maar de praktische. Paprika’s zijn rijk aan vitamine C en antioxidanten succesvol ze zijn geweldig huiddesinfectans en verminderde de ontsteking van puistjes in uw ontmoeting

Idee:. Plet de peper Spaanse peper in een kleine opening kom en implementeren water te combineren als een gevolg van. Reinig uw confronteren met een antiseptische zeep reinigen 1, en gebruik vervolgens watten of een lichte stof voor de uitvoering van de peper voorzichtig op het puistje regio. Je zou voorzichtig zijn bij het toepassen van peper op uw ontmoeting uit de buurt van het beroven van de peper om uw ogen te blijven.

4. Soap Combinatie

Reiniging zeep combinatie is een uitstekende manier om de zits herstellen in uw deal met. Het droogt de irritante vette huid en hydrateert je confronteren, waardoor het een frisser, gloeiende glimp

. Tip: Stel een soap in een kom en kook warm h2o. Giet het drinkwater in de bar zeep en sloot tot aan net na twee tot drie uur net na die de zeep oplost in een goede vloeistof vochtigheid. Breng vervolgens de schoonmaak zeep om je gezicht en onmiddellijk na 2-3 minuten afspoelen. Doe dit voor een 2 keer per werkdag. Dont do dit meestal zal het je poriën en de huid schil.

vijf. Lemon Juice Formula

Ik hou echt van deze natuurlijke manier van het creëren van acne formulering. Ik kon in het achterhoofd te maken van dit proces te houden toen ik in aanzienlijke college. We hebben citroenboom in ons bezit en als ik verbeteren gerijpt, ik en mijn goede vrienden toegepast op de kalk kraan en wrijf het op onze gezichten naar afwezige de kleine, geelachtige puistjes duidelijk op onze gezichten

Tip.: Laat de citroen in twee helften. Gebruik een persoon 50% door direct te wrijven om het puistje regio. Dit doet pijn een beetje, maar het is een prachtige manier om het creëren zits formule die uw huid zal herstellen de natuurlijke manier.

Category: Uncategorized

Comments are closed.