5 Motivatie tips om u te helpen gewicht te verliezen

5 Motivatie tips om u te helpen gewicht te verliezen

Het kan voelen heel moeilijk proberen om gewicht te verliezen, soms zelfs meer dan op andere momenten. In feite, het voelt als wat je ook doet, is uw inspanning niet van plan om de nummers te maken op de weegschaal zet.
Maar spanning niet en zorgen niet. Hier zijn 5 motiverende tips om gefocust en blijven doen wat je weet daadwerkelijk zal werken.

• Set mini-doelen: Het instellen van mini-doelen zal de reis kijken makkelijker. Als u wilt verliezen, zeggen, £ 50, is het beter om 5 of 10-pond mini-doelen en streven naar die mini-doelen een voor een in plaats van te kijken naar het verliezen van £ 50 in totaal te bereiken stellen. Dit kan echt een verschil maken in de manier waarop je kijkt naar gewichtsverlies, omdat £ 50 zou kunnen kijken als te groot van een nummer. Werken met kleinere aantallen zal zijn gemakkelijker te bereiken. Een persoon zal voelen ook de kracht van het bereiken van iets vaker met mini-doelen.

• Beloningen: Samen met mini-goals, beslissen over een beloning zou je jezelf geven. Beloningen moeten mesten snack of een bezoek aan een fattening winkel niet! Beloningen geven een persoon meer motivatie om hun doelen te bereiken, en ze geven ook die persoon een geldige reden om te kopen of te winnen dat er iets voor zichzelf. Dit hoeft niet een dure zaak zijn. Bijvoorbeeld, mensen die zijn zo druk met hun leven de voorkeur aan zich te belonen met het vinden van tijd voor een ontspannende dag op het strand of een picknick met de familie. Je moet echt niet wachten om mini-doelen te bereiken om een ​​aantal persoonlijke tijd te vinden, maar dit zou kunnen werken als een stimulans om naar uit te kijken.

• Noteer de metingen van uw lichaam: Soms, de schalen gewoon niet toegeven voor een bepaalde tijd, hoewel je doet wat je altijd deed om gewicht te verliezen. Het werkte eerder, waarom niet nu, ook? Soms, als je vaker dan voor de training, je zou het opbouwen van spieren zijn. En aangezien spier weegt meer dan vet, zou de weegschaal niet laten een verlies. Het is dus ideaal om metingen te nemen. Afgezien van het feit dat de maandelijkse metingen een andere motivatie kan zijn voor u om te blijven afvallen en centimeters, indien in een bepaalde week je niet gewicht (volgens de schalen) te verliezen, kunt u zich wenden tot de inch tape en zien wat het zegt . In plaats van het gevoel teleurgesteld over de schalen, zou u merken dat u daadwerkelijk hebt verloren centimeter van je lichaam sinds de laatste meting!

• Word lid van een groep: Weten dat je niet alleen bent in deze reis is echt motiverende en inspirerende. Dit voelt als groepstherapie en de kracht van een groep kan echt inspirerend. Er zijn veel offline en online groepen van gelijkgestemde mensen werken aan het bereiken van hun doelen. Deze activiteit zal ook helpen om verantwoording af te blijven.

• Stel een oefening routine plan: Een persoon moet wekelijkse routines plannen en schrijf ze op als het moeilijk is voor hen om zichzelf te staan ​​en doen een soort van oefening. Indien nodig, plakken de routine of van plan zijn op uw koelkast. Streef naar een aantal trainingen per week en schrijf dat voor mensen om te zien. Sommige mensen schrijven dat spul op Facebook om ervoor te zorgen dat ze verantwoording af te blijven!

Category: Uncategorized

Comments are closed.