5 Ongecompliceerde en succesvolle methoden om weg te doen met Acne

5 Ongecompliceerde en succesvolle methoden om weg te doen met Acne

Voorafgaand aan de betaling van een fortuin op lieve huidbehandeling items om duidelijk uw acne, wilt u misschien geven een aantal van deze eenvoudige maar efficiënte behandeling van plan een te overwegen.

Acne is een ontstekingsziekte situatie van de poriën en poriën en de huid. Het ontwikkelt als gevolg van hetzij een verstopping of meer dan generatie oliën die als talg in de poriën. Het ontwikkelt zich op het gezicht, maar kan ook duidelijk op andere delen van het gehele lichaam deze als de rug, bovenlichaam en bovenarmen.

Zits is niet zo knippen en droog als het wassen van uw confronteren adequaat . Laten we gewoon een lijkt op een deel van de toekomstige resultaten van acne:

mogelijk veroorzaken van acne

Hormonen

Hormonen zijn verantwoordelijk voor de volwassenheid van onze olie-klieren. Hormonen met de grootste invloed op de talgklieren zijn androgenen of mannelijke hormonen, ontdekt in zowel heren als vrouwen. Je kan heel goed ervaren acne door middel van verschillende momenten in uw leven als de puberteit, menstruatie, zwanger zijn en de menopauze wanneer u veel meer geneigd zijn om hormonale schommelingen.

Dieet programma

Hoewel voedsel plan alleen kan niet leiden tot acne, het krijgen van een voedzaam dieet programma zal helpen om de fundamentele visuele uiterlijk van de huid te verhogen. Het onderhouden van uw huid gehydrateerd, consumeren hedendaagse fruit en groenten, en het afschrikken van het nuttigen van gebakken voedsel zal uw welzijn te verhogen, van binnen van buiten.

vitaminegebrek

Lots of niet aannemen van de huid als een orgaan, maar het speelt zeker een cruciaal deel van onze algehele gezondheid. Door het ontkennen van je gehele lichaam essentiële vitaminen die als natuurlijke vitaminen A, B, D, en E u berooft je poriën en de huid van de voeding die het vraagt ​​om vrije radicalen en andere schadelijke milieu-resultaten op de huid strijd af. Vitaminen indienen van een verdediging voor het gehele lichaam en de huid. Het hebben van de juiste som van de natuurlijke vitamines functioneren als een preventief versus zits en andere huid problemen.

Druk

Spanning is een belangrijke variabele in de manier waarop je lichaamsbouw mogelijkheden. Adrenaline zal het hormoon cortisol in je bloed te verhogen, het bouwen van je hele lichaam producten extra olie die de poriën kunnen verstoppen. Bovendien, als je gaat door spanning, je maakt gebrek slaap en een te wijzigen in het dieet programma, vervolgens het uitvoeren van je poriën en de huid. Het ontvangen van een goede deal van de slaap en zelfs deelnemen aan meditatie zou kunnen helpen bij het versterken van uw acne.

WAARSCHUWING

Als u een belangrijke branden of ongemak hoewel de toepassing van de eronder, spoelen ervaren onmiddellijk en stopt u het gebruik.

vijf Ongecompliceerde Zits Behandelingen

Honing en Kaneel

Honing is zowel een anti-inflammatoire en antiseptische. Kaneel kan de uitbreiding van bacteriën op de huid te beëindigen. . Samenvoegen van de twee stoffen en je hebt een krachtig normale puistjes vechten genezing

Therapie: Combineer 1 eetlepel van biologische honing met 1 theelepel gemalen kaneel. Gebruiken om de invloed onderdelen en vertrekken op een kwartier. Spoelen met water. Benutten wanneer dat nodig is.

Lemon Juice

Verschillende poriën en huidverzorging artikelen nemen citrusvruchten, zoals citroen, vanwege hun citroenzuur. Deze krachtige natuurlijke zuren behoren tot de geliefden van alpha hydroxy zuren. Ze zijn vooral toegepast in crèmes, lotions, vooral exfoliërende. Ze staat te verbranden weg de beste laag van dode huid en weg te gaan je poriën en de huid schoon en soepel. . Citroensap helpt ook om bacteriën te verwijderen en ontstoppen poriën

Therapie: Knijp een kleinere hoeveelheid citroen en gebruik maken van direct naar de plaats. Als uw huid is zeer kwetsbaar, verdunnen met drinkwater. Voor aanvullende beloningen, drink een kopje citroen H2O (ofwel warm of koud) dagelijks om je lever te reinigen en onderschrijven voedzame huid van binnenuit.

Tandpasta

Slechts een van Beyonce’s geprobeerd en geanalyseerd acne behandelingen, tandpasta is een in het bijzonder geweldig alternatief op reis of onderweg. De meeste tandpasta’s bestaat uit een sulfaat dat is een droogmiddel en helpt om kristalheldere puistjes snel. Wees gewaarschuwd dat het extra gevoelige huid kunnen irriteren. . Tandpasta die geen bevatten sulfaten bevatten Tom’s of Maine, Burt’s Bees en Proglasur Junior

Therapie: Dep een kleine som van tandpasta op uw locatie en ideaal vertrekken meteen. Spoel af in de ochtend.

Aspirine

Aspirine bevat alle natuurlijke salicylzuur (het wordt gewonnen uit wilg schors) die in grote lijnen wordt gebruikt in de poriën en huidverzorging producten. Het is geweldig voor het openen van de poriën in aankoop als hulp tot diep grondig te reinigen. . Het werkt ook uitstekend als een anti-inflammatoire, het verlagen van zwelling en roodheid

Procedure: verpletteren ongecoat aspirine in een kom en verhogen een bescheiden volume van H2O in te kopen om te creëren een plakken. Gebruiken om de gerichte plek en laat gedurende enkele uren of een nacht.

Apple Cider Vinegar

Apple Cider Vinegar is een prachtige detox middel. Het wordt in alpha-hydroxy zuren die helpen om oliën te bezuinigen op uw huid geplaatst. Sommigen konden echt allergisch voor deze procedure, dus check out slechts een klein totaal op uw huid net voordat u verder

Cure:. Apple Cider Vinegar kan worden verteerd of plaatselijk werkzaam . Als je de smaak kan staan, verbruiken een eetlepel elke dag. Ook testen mengen met andere sappen. Als u wilt gebruiken in direct aan de poriën en de huid, meng 1 element azijn tot 8 componenten H2O. Was uw ontmoeting als je zou in het algemeen, dan is de uitvoering van de combinatie bijna als een toner. Gezien het feit dat het heeft een krachtige geur, kun je misschien wilt gebruiken alleen ‘s avonds.

Category: Uncategorized

Comments are closed.