5 Preferred Binnenlandse kattenrassen en wellness aandoeningen verbonden met de Rassen

5 Preferred Binnenlandse kattenrassen en wellness aandoeningen verbonden met de Rassen

Siamese kat

Siamese katten zijn van nature voor in het Aziatische land van Thailand. In de 20e eeuw, de Siamese kat draaide een persoon van de meest geliefde kattenrassen in Europa en Noord-Amerika. De kat is erkend voor een aantal zaken. Belangrijker zijn de Siamese katten perfect erkend voor hun sociale aard. Ze zijn nogal intelligent en aanhankelijk. Hoewel de katten als de resterende dicht bij mensen van vandaag, ze vaak sterk band met slechts een mens. Het loont de moeite te nemen dat Siamese kat rassen zijn vrij vocaal. Ze maken lijkt gerelateerd aan pasgeboren-kreten.

Siamese en Siamese-afgeleide kattenrassen hebben een persoon van de hoogste sterftecijfers kosten. De ongelukkige deel is dat ze bezwijken aan kwalen extra gunstig dan andere katten. Het is geïdentificeerd dat hun gemiddelde levensduur is ongeveer twelve.five een lange tijd. Enkele van de belangrijkste oorzaken van de dood betrekken neoplasma en borsttumoren. De katten schuiven ook prooi moeiteloos spijsverteringskanaal problemen. Ze zijn echter bestand tegen katachtige urinewegen voorwaarde, die veel katten belooft.

Overige algemene problemen gezondheidsgerelateerde met Siamese katten houdt kat diarree vestibulaire ziekte, een ziekte die de zenuwen van invloed op de katten oor cardiomyopathie te verlagen, een aandoening die verband houden met een zwak hart, dat is inefficiënt in het pompen van bloed en obsessief verzorging, een probleem dat goed kan worden veroorzaakt door spanning.

Turkse Angora

Turkse Angora, zoals de titel al aangeeft, is een oud zuiver kattenras dat zijn oorsprong te danken heeft aan de Ankara regio van Turkije. Het kattenras wordt vaak aangeduid als Ankara of Angora. De meest opmerkelijke waarheid over deze kat is dat het is gedocumenteerd, omdat 1600. De uitgebalanceerde hele lichaam kat heeft een zijdeachtige staart, middelgrote uitgebreid grootte vacht en geen ondervacht. Ze komen meestal in tabby, en tabby wit.

Turkse Angora katten zijn vaak energiek, slim, atletisch en betrokken. Siamese katten, ze hechten perfect met individuen, maar wens om sterke band met een enkele familieleden lid. Het is ook echt de moeite waard toe te voegen dat ze zijn eenvoudig te trainen.

De Ankara hebben een single van het maximale scenario van doofheid. Katten met het W-gen, het gen verbonden met witte jas en blauwe ogen, zijn meestal doof geboren. Andere gezondheidsproblemen kwalen verbonden met de Ankara bestaan ​​uit de erfelijke ataxie, een aandoening die gevolgen kittens ervoor te zorgen dat ze niet overleven hypertrofische cardiomyopathie, een hart probleem dat vooral invloeden mannetjes leeftijd betrekking 2 en zes decennia en nieren ziekte volwassenheid.

Ragdoll

De ragdoll is een Amerikaanse kattenras die is gemaakt door Ann Baker. Het is onderscheidend van andere mensen in dat het heeft blauwe ogen en een exclusieve kleur plek vacht. Het kattenras is massief en gespierd. Zijn vacht is glad en zijdezacht met semi-langdurig haar.

De ragdoll is een volgzaam en floppy temperament. Sommige Ragdolls zijn vooral volgzaam een ​​feit dat maakt sommige mensen vandaag de dag het gevoel dat de kat is bestand tegen pijn. Afgezien van de slapte en de volgzaamheid, zijn de ragdolls beschouwd intelligent, comfortabel en licht.

Hoewel de ragdoll is erkend als 1 van de grootste huiskatten met een stevige lichaamsbouw, grote lichaam en proportioneel ontworpen en gepositioneerd benen, het de laagste kosten overleven. Haar voortbestaan ​​lading (met 63 pct woning tot 10 jaar of nog veel meer) is te verminderen dan die van de Siamese katten, wiens achtenzestig procent van de katten blijven om hun 10e verjaardag te vieren. De meeste katten sterven urine verbonden problemen, met name mensen in verband met de nier. Kat diarree aanzienlijk draagt ​​ook bij aan ragdoll doden. Inteelt, dat staat op maar liefst 45%, draagt ​​bij aan de katten onvoldoende weerstand tegen aandoeningen die andere katten verduren.

Pixie-bob

Pixie- bob is een unieke Amerikaanse kattenras. Het werd opgericht door Carol Ann Baker van Washington Point uit. Het is een persoon van de grootste binnenlandse kattenrassen, met mannelijke volwassenen met een gewicht van elf kilo (5 kg). Net als andere rassen van katten, mannetje Pixie-bobs zijn grotere afmetingen dan de dames. In tegenstelling tot andere kattenrassen, niettemin, Pixie-bobs groeien voor 4 meerdere jaren in plaats van het verhogen van uitgebreide dimensie in een jaar.

Pixie-bobs zijn sociaal, levendig, en slim. Ze worden beschouwd om het concept van het worden in de identieke plaats met woonplaats eigenaars willen en zullen vaak vasthouden aan elke echtgenoot en kinderen lid over het huis. Fantastische groot belang om zich bewust is dat sommige van deze katten niet vaak miauw, hoewel anderen niet miauwen helemaal. Dit is een eigenschap die is ongebruikelijk om kattenrassen.

De meest fascinerende feit over pixie-bobs is dat ze outcross legende rassen. Dit uitkruising zorgt ervoor dat de katten ontwikkelen sterke natuurlijke immuniteit. Gevallen van inteelt zijn schaars. Slechts enkele uitzonderlijke genetische ziekten worden erkend pixie-bobs eisen of verwoesten hun gezondheid. De voorwaarden zijn cryptorchidisme, cystische endometriumhyperplasie, en de erfelijke hypertrofische cardiomyopathie. Het is echt de moeite waard op te merken dat dit een van de gezondste Amerikaanse kattenrassen.

Manx

Manx is een ras van binnenlandse kat die is ontstaan ​​uit de Isle of Man. De kat heeft tal van verschillende kenmerken. Eerst en vooral, de Manx is een van de verschillende kattenrassen die geen staart heeft. Vervolgens heeft de kat verlengde achterpoten en een ronde kop. Ten derde, de kat is een gerenommeerd jager en wordt vaak gezocht door boeren met knaagdieren problemen.

De Manx is sociaal en gezellig katachtige. Het is fantastisch met partner en kinderen, klanten, maar schuw voor vreemden. De kat is ook bekend opmerkelijk slim en speels te zijn. Het is ook gemakkelijk te leren. Dit is een ras van binnenlandse kat wiens gewoonten is in de buurt van dat van een hond.

Zoals nu opgemerkt, de Manx is een staartloze huiskat ras. Katten geboren met gedeeltelijke staarten zijn het meest waarschijnlijk ernstig verontrustende artritis vast te stellen. Ter bescherming tegen dit probleem, ondernemers dok vaak de staarten een aantal dagen kort na kittens geboren.

staartloze Manx katten zijn vatbaar dagelijks levensbedreigende aandoening die wordt terugkerende obstipatie. Bovendien kunnen deze katten misschien ondervinden van Manx syndroom. Dit is een ernstig probleem dat misschien vernietiging kunnen veroorzaken aan de zenuwen en het ruggenmerg van een peuter Manx. Aan het syndroom, kan een hoeveelheid van aandoeningen leiden, met inbegrip van de spijsvertering complicaties, ontbrekende of ingekort wervels, blaas complicaties, en een kreupele gang te midden van een aantal anderen.

Category: Uncategorized

Comments are closed.