5 Pure benaderingen van Zorg, Blijf uit de buurt van en Haal Enamel Stains

5 Pure benaderingen van Zorg, Blijf uit de buurt van en Haal Enamel Stains

Getting wit, helder Teeth Matters?

We hebben allemaal gelezen van Lindsey Lohans tand vlekken in de media juist de laatste tijd, ideaal? Zo niet, dat is in orde. Kortom, Lohan creëerde een hoop geklets een tijdje geleden vooral omdat ze had waargenomen met vlekken op haar tanden (Sommigen zeggen vanwege haar waarderen van espresso, sigaretten, en het meest waarschijnlijk wijn en thee veel te!).

Hoewel, ik rook niet, ik vind espresso, thee en wijn en ik was de laatste tijd te merken een gele verkleuring van mijn tand! Yuck! Ik was nogal zenuwachtig, dus ik een afspraak maken om mijn tandarts gebouwd. Hij maakte mijn tanden en verteld dat mijn tanden en tandvlees belandde in prachtige vorm. Ik vertelde hem dat ik bezorgd over de schaduw van mijn tanden was.

Hij was eerlijk tegen me. Hij meldde hij dat het bleken van mijn tanden belandde erg prijzig. Hij legde uit dat ik nodig heb om het te doen zowat elke paar van vele jaren als ik lopend met mijn koffie en thee drinken

Dus heb ik besloten om een ​​minimale onderzoek en hier vermeld doen is wat ik waargenomen buiten.: 5 puur natuurlijke methoden aan te pakken en blijf uit de buurt van de tanden vlekken

How To De natuurlijke manier het behoud van uw tanden wit

# 1:. Drink water tussen espresso en thee drinken .

De volgende keer dat je je ‘s ochtends vroeg espresso zorg ook dat je pak een glas drinkwater met het ook. Na elke individuele handvol dranken neem een ​​slok van drinkwater en spoel je mond ermee. Dit zal bijdragen aan het behoud van de harsen in thee en oliën in de koffie van vasthouden aan je email. (Het zal ook je adem te verfrissen ook!)

# twee: Borstel Uw Emaille met zuiveringszout

Baking soda is een geweldige wasmiddel en is een bijzonder van de oudste tanden schoonmakers. Het is ook ongelooflijk productief bij het verwijderen van vlekken. Vochtig gewoon je tandenborstel en waardeloze een beetje zuiveringszout op en poetsen continu. Dont het slikken, klasse! Doe dit wanneer, elk individueel paar keer als een te verbeteren om uw standaard poetsen

# drie:.. Borstel met een whitening tandpasta vaker

Meest van ons onze tanden te poetsen twee keer per werkdag (in de vroege ochtend en geschikt voorafgaand aan matras) Dit zijn grote gedrag, maar het is de complete meest nominale bedrag van poetsbeurten! Je moet je tanden poetsen 4 gevallen een werkdag net na elke voeding en snacks. U wilt ook een kleine veel meer tijd besteden met uw borstelen. Poets ik vaak mijn emaille in de douche. Het uitvoeren van zo, ik ben in een positie om poets mijn email 5x extra

# 4: Speeksel is je maatje

Weet je waarom we het verwerven van ‘s morgens adem? Vermijden we onze significante andere in de ochtend, omdat speeksel is niet in staat om weg schoon onze micro-organisme. Bovendien wassen afwezig uw micro organisme het beschermt uw tand en presenteert een beschermende barrière veel te! Dus, elke nu en dan schuif je tong van je tand en verspreid dat speeksel all-around.

# vijf Gebruik Waterstofperoxide

Op elk moment bleken je haar met waterstofperoxide? Effectief is effectief omdat HP functioneert als een zachte bleken procedure. Wanneer u wordt uitgevoerd poetsen, krijgen een glas drinkwater, plaats ongeveer twee bureau lepels erin, roer, en alleen maar weer borstel je glazuur. Doe dit 2 keer per week

Denk eraan:. Chill op de koffie, thee, wijn, cola en sigaretten

Vertrouw op mij, ik weten dat deze vrij aangenaam kan zijn. Bezuinigen op deze tanden zeven! Als u cant vervolgens testen en afspoelen met h2o of melk!

Get Your Pearly Blanken Opnieuw

Ongeacht wat wijzen op uw tand zijn, kunt u over het algemeen te maken vooruitgang. Borstelen 4 situaties per dag (voor meer tijdsintervallen van tijd), flossen, gorgelen, en het verlagen van uw sigarettenrook kan ondersteunen.

Hoe meer je vermijden uw mondelinge hygiëne en welzijn hoe beter de problemen die je bent opzetten voor jezelf later.

  • Als je kunt flossen of je tanden poetsen, krijgen slechts een glas H2O en gorgelen. Dit zal ondersteunen wassen afwezig uw microben.
  • kauwen op een takje munt of peterselie na het diner doet ook wonderen weg ook.
  • Blijf weg van suikerhoudende dranken, zoals vruchtensap en frisdrank, die een explosie van bacteriën in je mond kan genereren.

Category: Uncategorized

Comments are closed.