7 manieren om gewicht te verliezen snel veilig

7 manieren om gewicht te verliezen snel veilig

De stijgende obesitas en het gewicht gerelateerde ziekten blijven omhoogschieten hier in de VS. Wat wordt er gedaan? Wat kun je eraan doen? Als u wenst om gewicht te snel en snel te verliezen, moet u een dieet te volgen, alsook regelmatig te bewegen. Vergeet niet dat uw voeding en voedingsgewoonten spelen een belangrijke rol in gewichtsverlies als gewichtstoename.

1. Eet Koolhydraten Vóór Avond: Allereerst, het kappen van de inname hoeveelheid koolhydraten en vetten. Proberen om koolhydraten te eten voor 04:00 in de avond, het lichaam werkt langzaam en hoeft niet veel calorieën nodig. De kans dat het opslaan van koolhydraten als vetten door het lichaam verhoogt na de middag.

2. Calorieën worden vermeld op de verpakking van alle voedingsmiddelen en producten en dus, moet je een dagboek van voedingsmiddelen die u verbruikt en berekent de hoeveelheid calorieën verbruikt tijdens de dag te houden. Alle gebakken, vette, vette en zoete voedingsmiddelen bevatten grootste hoeveelheden calorieën en dus is het essentieel om deze te vervangen met levensmiddelen die lagere hoeveelheden calorieën. Voor bijvoorbeeld, in plaats van een gebakje, kunt u bevroren yoghurt met gesneden fruit van bessen. Exclusief boter op brood en toast en vermijd salade dressings als je wilt natuurlijk en snel gewicht te verliezen.

3. fruit is een van de beste calorie-deals rond. Laag in calorieën en vet, fruit heeft net genoeg natuurlijke suiker aan een verlangen te voldoen, terwijl het houden van u van het bereiken van de doos donut. Plus, vruchten zijn draagbaar, zodat u ze kunt nemen om samen met u te snacken de hele dag. Het andere voordeel van het fruit voor gewichtsverlies is ze vullen vanwege hun hoge vezel-en watergehalte. Het eten van een stuk fruit als tussendoortje kan een bevredigend alternatief voor minder gezonde opties zijn.

4. Weet je dat er een dunne lijn tussen verveling en honger? Volgens een recente studie, mensen die leven een zittend leven hebben de neiging om meer dan wat hun lichaam nodig eten. Bijvoorbeeld, mensen die de hele dag en die mensen van wie hebben kantoorbanen, toevlucht te snacken te maken met de saaie tijden niets anders doen dan tv kijken. Het houden van jezelf bezig door deel te nemen in de activiteiten die u zou kunnen interesseren, zoals sport en dans niet alleen kon je bezig te houden, maar zal helpen je verliest een aanzienlijke hoeveelheid gewicht ook.

5. Drink veel water: Drink minimaal 10 glazen water per dag. Water voordelen van uw lichaam op verschillende manieren. Het stimuleert de stofwisseling, ontgift het lichaam, vermindert opgeblazen gevoel en het belangrijkst, maakt je een vol waardoor het kappen van uw inname van voedsel te voelen.

6. Als u zich afvraagt ​​hoe kan ik gewicht te verliezen in 2 weken, dan merken dat je nodig hebt om je dieet goed te plannen en volgen ook het regelmatig. Je moet groenten en fruit ten minste in een van uw maaltijden zoals lunch of diner, in de tweede maaltijd, onder meer mager vlees en vis zonder jus. Voor snacks kunt u noten en zaden, gesneden fruit of groenten, gezonde soepen, volkoren groenten sandwich hebben, etc. Planning maaltijden vooraf helpt ook bij het voorkomen van overmatige consumptie van voedsel, de inname van ongezonde voedingsmiddelen, zoals chips en snoepjes en dus wordt beschouwd als de snelste manier om gewicht te verliezen in een week.

7. De meest voorkomende reden waarom veel mensen niet graag naar fitness-studio’s is verveling. Echter, als je mee een vriend met wie je kunt chatten met terwijl het doen van 30 minuten van de loopband of iemand die je kunt uitwisselen gewichtsverlies ideeën met, het zal je kans op het invullen van uw jaarlijkse lidmaatschap te verhogen. Bovendien is het hebben van een sportschool maatje rond zullen “andere manier” verplichten u regelmatig aanwezig gymlessen omdat iemand verwacht je aanwezigheid.

Category: Uncategorized

Comments are closed.