Acupuncturist Geholpen The Fittest Loser deelnemers in hun zoektocht om gewicht te verliezen

Acupuncturist Geholpen The Fittest Loser deelnemers in hun zoektocht om gewicht te verliezen

Steve Amsden, een trainer bij Push Fitness, had last van een rug probleem, en acupuncturist Dr Hiroya Nakamura hielp hem.

Dus als Push Fitness mede-eigenaar mark Trapp was op zoek naar een Acupunturist, Amsden aangeschreven Nakamura aan hem, die hielp Trapp opladen zijn persoonlijke energie.

Dat ging zo goed dat Trapp besloten dat Nakamura Push Fitness klanten die op zoek waren naar antwoorden op enkele gezondheid en dieet vragen die hen lastig gevallen zo kon helpen.

Push Fitness is een persoonlijke training faciliteit in Schaumburg, mede-eigendom van Trapp en Josh Steckler. Duw Fitness sponsorde een drie maanden wedstrijd tussen vijf Daily Herald lezers om te zien wie het meeste gewicht kan verliezen, omschreven als de Fittest Loser wedstrijd.

Push Fitness geïntroduceerd elke deelnemer aan een nieuw dieet, en ook konden ze Nakamura voor acupunctuur therapie te raadplegen en te helpen met hun gewichtsverlies als onderdeel van het programma.

Trapp zei dat Dr Nakamura hem hielp. “Ik zou een acupuncturist voor de energie-kant ervan te zien. Ik ging voor de ‘chi’ kant ervan. Ik heb hem al voor de laatste zes maanden.”

“Elke keer dat ik in staat ben om iets voor mezelf dat maakt me beter te doen, als ik het kan doorgeven aan mijn klanten en geef ze een kans om dat te doen, ik wil het doen,” zei hij. Trapp voegde daaraan toe dat Nakamura werkt op genezing van het lichaam door het lezen van je energie en hij is ook in staat om te werken aan rugpijn, nekpijn of werken aan het krijgen van uw energie weer in balans.

De deelnemers kwam weg onder de indruk van het proces en het effect van acupunctuur, zoals ze zijn allemaal nieuw voor dat idee.

Frank Valenti, een 54-jarige ex-bakker uit Bartlett zei dat het was een geweldige ervaring. “Je moet echt ontspannen. Het versterkt mijn energie. Het was een grote verrassing. Ik wist niet wat ik kreeg in om, maar het werkte geweldig.”
Nakamura verklaart hoe acupunctuur, die de praktijk van de toepassing elektrodenaalden om belangrijke lichaamsdelen functies van het lichaam te stimuleren, werkt op gewichtsverlies.

Acupunctuur maakt het lichaam verbindingen functioneren normaal, Nakamura vermeld. Hij voegde daaraan toe dat hij lichaamspunten stimuleren om de conections normalze. “Als je genoeg hoeveelheid voedsel, je maag stuurt het signaal naar de hersenen: ‘Stop met het eten, ben ik vol.’ Maar als die verbinding niet goed is, ga je blijven eten. ”

Dit proces kan ook in omgekeerde richting. Het kan een anorectische persoon eet. Het is omdat het lichaam vraagt ​​om eten, maar de maag-to-brain-verbinding is slecht.

Nakamura is ook een chiropractor, en hij heeft al de deelnemers geholpen met de pijntjes die van het begin van een nieuwe en strenge trainingsprogramma kwam. Nakamura maakt gebruik van een combinatie van acupunctuur en chiropratic maatregelen.
Nakamura verklaarde dat elk van hen had een ander probleem. “Velen van hen hadden kniepijn, en ik hielp met dat.”

Deelnemer Jan Vitullo werd tillen sommige zware gewichten. “Ik had nooit onderrug pijn in mijn leven, maar ik had een beetje na het opnemen, en zodra ik begon naar hem, ik had nooit die pijn weer.” Ook zijn elleboog pijn ging weg ook.
“Ik ben gestopt met tellen bij 62”, zei Deb Mirabelli, een andere deelnemer, zoals Nakamura toegepast op haar de acupunctuurnaalden. Maar Mirabelli zei dat het zijn chiropratic maatregelen die haar het meest geholpen.

“Hij vertelde me dat ik had een kromming in mijn rug en het werd me te duwen aan de kant zodat ik mijn evenwicht te verliezen,” zei Mirabelli. Nakamura begon aanpassen dat en ze voelde het verschil.

Meerdere deelnemers niet ten volle waarderen de ervaring, maar Nakamura zei dat het wel enige tijd wennen acupunctuur nemen. Hij verklaarde ook dat het accepteren van het idee van acupunctuur kan toelaten om meer te helpen. Nakamura voegde eraan toe dat “Er is een lichaam en geest verbinding.”

Category: Uncategorized

Comments are closed.