Afvallen Blijvend Zonder ooit Calorieën tellen

Afvallen Blijvend Zonder ooit Calorieën tellen

Als je probeert om wat gewicht te verliezen, waarom heb je het dan nog niet gedaan? Ik zou een gok die je verteld is al de verkeerde dingen in termen van hoe je lichaam werkt en wat zal echt helpen gewicht te verliezen wagen.

Het tellen van calorieën is een van de meest voorkomende dingen geleerd, maar het is ook zeer ontmoedigend. Wie wil dat doen veel werk de hele tijd? Ik weet dat ik niet. Hier is een manier om blijvend gewicht te verliezen, zonder ooit het tellen van calorieën weer.

Het eerste wat je moet weten is dat onze lichamen verbazingwekkend zijn ontworpen. Ze zijn gebouwd om ons te laten weten wanneer we honger hebben, en laat ons weten wanneer we vol. Ook al heb je waarschijnlijk al weet dit, denk je handelen als het?

Heeft u alleen eten wanneer je honger hebt? Denk je stoppen met eten voordat je een vol gevoel? De eenvoudigste dingen kunnen leiden dat we om gewicht te winnen als we niet stoppen en na te denken over het voor slechts een minuut. Als je luistert naar je lichaam, zal het u een plezier doen en natuurlijk vet schuur.

De meeste mensen realiseren zich niet dat hun maag is ongeveer zo groot als hun vuist. Dus we stapelen voedsel op de grootste plaat hebben we dan niet stoppen totdat we het allemaal hebben geconsumeerd. Als je dit doet, je bent te veel eten!

Na elke maaltijd, moet je nooit krijgen dat “vol” gevoel. De “Oh, misschien zal ik gewoon gaan liggen voor een dutje” soort gevoel. Als je dat zo voelt na het eten het betekent dat je aten veel te veel en je lichaam werkt dubbele tijd proberen te achterhalen wat te doen met dit alles.

Wanneer je echt begint te luisteren naar de signalen van uw lichaam je vertelt, zul je merken dat je schuur gewicht zonder te proberen, en het tellen van calorieën zal een ding van het verleden.

Category: Uncategorized

Comments are closed.