Afvallen buik

Ziek en moe van mensen die het geven van dezelfde oude saaie en moe advies over hoe om buikvet te verliezen? Je weet wel … Eet meer groenten en fruit, drinken meer water, situps, meer bewegen, en blah blah blah. Wat een grap!

Je wilt iets nieuws en spannends … En dat is wat ik voor je heb. Hier is hoe te verliezen buik vet (in het bijzonder – 4 duim van de buik vet te verliezen in 26 dagen) zonder dieet, situps, of de typische valse cardio dingen zoals lopen op een loopband.

Hier zijn 3 out-of-the-gewone buikvet oefeningen die u zal toestaan ​​om buikvet te verliezen snel.

Verliezen buik vet oefening # 1: de buik te kriebelen

dit is mijn favoriete buikvet lichaamsbeweging en het duurt al 40 seconden om te doen. Ten eerste, moet je samen wrijf je handen gedurende 10-15 seconden in kinetische warmte-energie (ik zal het kort uitleggen) te creëren. Vervolgens neem je 1 hand en beginnen wrijven rond je navel in kleine kringen.

Wrijven je buik in cirkels moet ongeveer 25-30 seconden. Dat is het. Doe 3-5 minuten van deze elke dag.

Ok, nu het idee achter dat. Buikvet (alle vet) houdt niet van warmte. Elk type van omgeving waar je kerntemperatuur van het lichaam krijgt verhoogde verhoogt uw lichaam vetverbranding vaardigheden. Dus door wrijven de handen en het creëren van kinetische warmte-energie … En dan wrijven een van die handen op je buik … U maakt een gelokaliseerd gebied van hogere interne temperaturen.

En … Het is pal op je buik vet. De warmte van je handen door je huid en rechts in de buik vetophopingen. Deze warmte zal helpen “overtuigen” en los te komen een deel van het vet op te lossen of af te breken en worden meegenomen in het bloed.

Kort daarna, zal dat vet wordt uitgescheiden door u zowel in uw urine, ontlasting of zweet.

Oh ja, 1 snelle tip voordat ik ga naar de volgende buikvet oefening. Om meer warmte te genereren sneller, lik een van je handen voordat je samen wrijf ze. Serieus … Het werkt!

Verliezen buik vet oefening # 2: vacuum pose

deze oefening is vergelijkbaar zuigen in uw buik, maar er is een belangrijk verschil. Tijdens het opstaan, moet u visualiseren uw navel krijgen meegezogen in je onderrug als je dit doet. Dit zal u helpen om in je buik zuigen op het juiste moment … Wat is je navel.

Lood met je navel als je zuigen in je buik.

Deze oefening is niet veel te bieden voor gewichtsverlies, maar het is de snelste manier om centimeters te verliezen van je taille, terwijl toning-up van uw buik. Ik herhaal dat. Deze oefening is de snelste manier kunt u centimeters verliezen van je taille!

Hoe dan ook, als je het vacuüm vormen, zuigen in je buik voor een minimum van 15 seconden per keer. Uiteindelijk proberen te bouwen die in uw buik aangezogen gedurende 1 minuut per keer. Doe deze oefening gedurende 5 minuten per dag.

Verliezen buik vet oefening # 3: springen op een mini-trampoline

ok, eerst uit, dan kunt u een mini-trampoline voor ongeveer $ 25. Wal-Mart heeft ze. Nu, dit is waarschijnlijk mijn favoriete stuk van de apparatuur. Het stelt me ​​in staat om thuis te blijven om te trainen. Je gaat om te springen op de mini-trampoline, maar het zal niet zo zijn typische sportschool cardio.

Ik wil dat je op het springen gedurende 2 minuten per keer. Niets meer. Nu, maak je geen zorgen … U hoeft niet te hoog te springen voor deze effectief te zijn. In feite, je nauwelijks til je hielen van de zaak. Heel vaak, mijn tenen niet eens geven het oppervlak van het … Alleen mijn hielen optillen en zwaaien van links naar rechts in een mooi ritme.

Wat vond ik dat het beste werkt voor mij is om deze 2 minuten tussenpauze doen tijdens tv-commercials. De typische tv-show heeft ongeveer 22 minuten reclame per uur. Dus er is een 22 minuten uit te werken … Zonder dat u een bijzondere reis waar dan ook te maken.

De 22 minuten bries door … Al die tijd als je tv te kijken. Wat kan er beter zijn dan dat?

Nu hoef je niet nodig hebt om jezelf te beperken tot slechts het doen van deze tijdens de tv-commercials. Doe ze wanneer dan ook. Wat ik doe is dat ik op het springen voor 2 minuten wanneer ik de kans krijg … ‘S Ochtends,’ s middags of ‘s nachts. De 2 minuten hier en daar oplopen. Maar ik heb ook een routine van het doen van hen, terwijl ik mijn favoriete tv-programma’s kijken in de nacht … 4 dagen per week, 22 minuten per nacht.

Dus hoe heb ik gedaan?

Heb ik niet leveren op mijn belofte om u een aantal coole en leuke buikvet oefeningen! En ja … Ik had een cliënt die verloren 4 centimeter van haar middel in 26 dagen doen alleen deze 3 oefeningen … Zonder enige wijziging van haar dieet of lichaamsbeweging routine. Ik heb ook tal van andere klanten te verliezen 2-3 cm in een maand doen van deze.

Als je niet weet hoe je buik vet te verliezen na het lezen van dit artikel, ik weet niet wat te zeggen. Dit is niet hersenchirurgie. Je hoeft alleen maar op te staan ​​uit je kont en deze dingen te doen. Ga nu verliezen sommige buik vet voor je maken me gek! Smile. Grapje.

Jennifer Jolan is een populaire gewichtsverlies consultant en auteur van de best verkopende “ultieme dieet gids” ebook. Ze heeft geholpen meer dan 3.700 vrouwen met haar intensieve 1 op 1 e-mail coaching.

Als je ziek en moe van het krijgen van dezelfde oude saaie en moe gewichtsverlies advies … Je weet wel, zoals “eet meer groenten en fruit, drink 8 glazen water, meer bewegen, en bla bla bla” … Dan moet je de juiste persoon gevonden. Ik maak gewichtsverlies gemakkelijk en plezierig voor u … En niet saai!