Afvallen Door Zonnebaden?!

Afvallen Door Zonnebaden?!

Zonnebaden is een zeer ontspannend om te doen. Je zou kunnen zonnebaden op het strand, in uw tuin, of op het dak. Echter, doe je niet weet dat zonnen ook kan helpen gewicht te verliezen effectief? Nou ja, wat zijn de gebruikelijke manieren van het verliezen van gewicht? dieet is een van hen. Echter, de trieste waarheid is dat volgens de deskundigen van het gewichtsverlies, diëten niet werken meestal, en de meeste mensen krijgen hun gewicht terug ondanks niet eten van te veel en het volgen van een specifiek dieet plan. Dus zou zonnebaden helpen?

Wat doet een gezond eetplan opnemen?

Een recente studie uitgevoerd door het National Institute of Diabetes en spijsvertering nieraandoeningen opgemerkt dat een dieet van het gewichtsverlies die slechts beperkt een persoon de porties zeer klein formaat, of die uitsluit van bepaalde voedingsmiddelen kan heel moeilijk vast te houden aan, veel minder religieus te volgen.

Dit type van dieet plan kan niet eens werken op de lange termijn, want je zult blijven hunkeren naar de spullen die je wilt eten, en wanneer er niemand is rond kijken, zul je blijven kauwen op het voedsel dat u wilt. Het instituut benadrukt dat een gezond eten plan moet rekening houden met iemands voorkeuren en antipathieën, evenals omvatten een breed scala van voedingsmiddelen, die moet in staat zijn om u te voorzien van voldoende calorieën en essentiële voedingsstoffen voor een goede gezondheid.

Dus wat is het verband tussen zonnebaden en een goede gezondheid?

Een nieuwe studie gepubliceerd door het Journal of Clinical Epidemiology and Metabolism maart 2010 opgemerkt dat vitamine-D-deficiëntie is een verontrustende trend, en meer en meer mensen zijn minder van deze essentiële vitamine hebben. De vitamine D-deficiëntie is snel epidemische proporties., Met de studie merkt op dat 59 procent van de bevolking is vitamine D-tekort.

De studie voegt verder dat een abnormaal niveau van vitamine D in het lichaam wordt geassocieerd met een breed scala aan ziekten, die osteoporose, diabetes, kanker en hart-en auto-immuunziekten omvatten. Ook is er een duidelijk verband tussen vitamine D-tekort en opgeslagen lichaamsvet. De studie voegt dat als een persoon genoeg zonlicht krijgt, door middel van zonnebaden en andere methoden, kan het individu in staat zijn om voldoende hoeveelheden vitamine D uit te halen. Dit betekent dat zonlicht kan zelfs helpen bevorderen van effectieve lichaamsvetverlies, alsook helpen bij het toevoegen gezonde doses vitamine D aan het lichaam.

De Andere Perks van Zonnen

Een andere studie heeft ook geconcludeerd dat blootstelling aan zonlicht, vooral tijdens de vroege ochtend en halverwege de middag, helpt voeg meer niveaus van vitamine D aan je lichaam, die op hun beurt helpen om je hersenen gezond te houden, evenals afweren dementie en depressie . De bevindingen benadrukken ook dat de pensionering naar warmere klimaten, en het nemen van voedingssupplementen helpt dagelijks stimuleren de hersenen het vermogen om actief en in goede conditie te blijven, zelfs door de pensionering jaar.

Beide studies het erover eens dat tekort aan vitamine D kan worden verlicht of verholpen door middel van regelmatige blootstelling aan de zon en het nemen van vitaminesupplementen. Dit moet zorgen voor een perfecte pitch te zonnen, maar de gezondheid van deskundigen benadrukken dat je zonnebaden activiteit moet worden geregeld, en u alleen nodig hebt om jezelf bloot te stellen aan de zon alleen in de vroege ochtend of laat in de middag, en sturen duidelijk van de uren waar de zon is op zijn heetst, zodat je voorkomen dat je zonnebrand, of erger last van een zonnesteek.

Category: Uncategorized

Comments are closed.