Afvallen gemakkelijk met Mind Control

Afvallen gemakkelijk met Mind Control

We hebben het allemaal gedaan, we hadden een plan om gewicht te verliezen, we uitgeoefend als een gek, dieted met overgave. Het werkte niet, u en ik had geen blijvend gewichtsverlies en ons lichaam ontbreekt nog steeds de aantrekkelijke en slanke uitstraling die we zoeken.
Ik ga je vertellen waarom. Ik deel het geheim dat ik geleerd na jaren van het bestuderen van het gewichtsverlies fenomeen. Hier is het:
________________________________________
Om blijvend gewichtsverlies te bewerkstelligen, moet je deze vier dingen:
1. Een goede voeding.
2. Goede oefening (een gezond gewichtsverlies systeem).
3. Een bewuste wens om gewicht te verliezen en hebben een aantrekkelijk en slank uiterlijk.
4. Een onbewuste geloofssysteem dat wenst voor u om gewicht te verliezen en voor u om aantrekkelijke en slank te zijn.
________________________________________
Als een van deze vier dingen ontbreekt, zult u niet in staat zijn om gewicht te verliezen. Nu hebben we allemaal dieted, en volgde een trainingsprogramma en gewichtsverlies plan om gewicht te verliezen. En wij zijn bereid om dat te blijven doen, als het geeft ons de aantrekkelijke en slanke lichaam die we zoeken. Zo nummers 1 en 2 geen probleem. En je zou niet het lezen van deze website als u niet over een sterk bewuste verlangen naar effectief gewichtsverlies. Zodat je bewuste verlangen naar gezond gewicht te verliezen, is vereiste nummer 3 hierboven, ontmoette.
Dit laat eis nummer 4: kunt u een aantrekkelijk en slank lichaam niet hebben als dit verlangen in strijd is met de programmering en overtuigingen die in je onderbewustzijn bestaan. Dit is uw probleem. “Je kunt het gewicht niet te verliezen, tenzij je onderbewustzijn wil voor u om gewicht te verliezen.”
________________________________________
Dit is wat deze website is alles over, om u twee eenvoudige en effectieve methoden die uw onderbewustzijn overtuigingen in lijn zal brengen met je bewuste wens om gewicht te verliezen, zodat u een aantrekkelijk en slank lichaam te leren!
Wij bieden u een goedkope boek dat u nu kunt bestellen en downloaden in een paar minuten. Het boek zal voor u open een heel nieuw inzicht in de relatie van je bewuste verlangen naar gezond gewicht te verliezen en je onderbewustzijn beperkingen over gewichtsverlies. Ik garandeer resultaten! Volg de twee eenvoudige procedures uitgelegd in het boek, en als je niet tevreden bent met uw gewichtsverlies resultaten, zal ik aan u terugbetalen van de kosten van het boek.
________________________________________
Jarenlang heb ik geleerd creatieve visualisatie en mind power / controle met betrekking tot de negatieve patronen en destructieve onbewuste overtuigingen die elk en ieder van ons ervan te weerhouden de doelen die we willen in het leven te overwinnen.
Ik leerde over dit alles op de harde manier. Als kleine jongen, ik keek naar mijn eigen ouders geconfronteerd herhaalde liefdesverdriet en teleurstelling als ze niet aan de doelstellingen van hun leven te bereiken. Zij, zoals jongeren, waren diep getekend door de ontberingen zij tijdens de Grote Depressie had ervaren. Deze diepe emotionele littekens hebben geleid tot hun fundamentele overtuigingen die leven was hard en onrechtvaardig, en ze, als niet hun ouders, werden voor ontbering en teleurstelling bestemd. Als kleine jongen, ik leed voor hen als ik keek hen herhaaldelijk rukken “nederlaag uit de kaken van de overwinning.” Ze leken voortdurend worden geplaagd door “pech”.
En langs de weg, pakte ik een aantal zeer slechte onderbewuste programmering mezelf als ik keek hun ellende. Hey, als mijn mama en papa niet naar het leven, was ik waarschijnlijk gaan om te mislukken! U kunt niet afvallen
 Tenzij je onderbewustzijn
 Wil voor u om gewicht te verliezen
Het was vele jaren later dat ik er eindelijk achter de waarheid. Mijn papa en mama niet in geslaagd om de doelstellingen van hun leven te bereiken vanwege hun eigen geloofssysteem beperkingen. Kortom, op een onderbewust niveau verwacht ze te falen, en dus is deze diepgewortelde overtuiging manifesteerde zich in de vorm van herhaalde mislukkingen. Hun onbewuste overtuigingen werd hun werkelijkheid.
Ik overwon mijn eigen negatieve kindertijd programmering. Het duurde jaren, maar ik deed het. De lessen die ik geleerd in het bereiken van dit gaf me de achtergrond die ik nodig had om te begrijpen waarom de meeste gewichtsverlies en dieet programma’s werken niet. Dus ik werkte twee eenvoudig te volgen methoden om je onderbewuste overtuigingen, zodat ze, als u, wil voor u om gewicht te verliezen, zijn slank en aantrekkelijk zijn te programmeren. Dan met alle vier van de hierboven in de overeenkomst vermelde eisen, kijk die kilo’s komen uit en blijven uit.
Deze programma voor gezond gewicht te verliezen niet alleen werken, ze zijn leuk. Mijn vrienden en ik hebben allemaal genoten van het werken met deze programma’s, en je zult ook. Resultaten te verwachten binnen een maand of zo, afhankelijk van de frequentie en de hoeveelheid tijd die u te wijden aan de programma’s. Ze zijn ontworpen om niet veel van uw kostbare tijd in beslag nemen, en zijn gepland, zodat u ze gemakkelijk kunt werken in uw dagelijkse schema.

Category: Uncategorized

Comments are closed.