Afvallen in een week

Afvallen in een week en zijn klaar voor uw speciale gelegenheid? Je bent wanhopig en u hebt een snelle oplossing snel. De familie bruiloft zal in een week tijd en je moet er geweldig uit voor die speciale gelegenheid. U hebt geprobeerd uw favoriete pak of jurk en kan niet passen in het. Nu je je realiseert dat je hebt op te veel gewicht, maar het is te laat. Wat kunt u doen om gewicht te verliezen in een week?

U in dezelfde dilemma de situatie hierboven. Echter, in gedachten houden dat een snel gewichtsverlies binnen een week niet aan te raden is, reden hiervoor is de timing is te kort en de genomen maatregelen zal moeten worden extreme en kan je lichaam pijn op de lange termijn.

Bovendien zal het enige wat je verliest binnen een week zijn spierweefsel en water, niets meer dan dat. Vergeet niet, het duurde jaren om op het gewicht en om die pondjes kwijt, zal het enige tijd duren. Als dat gewichtsverlies programma is correct gedaan, dan is dat het verliezen van die kilo’s zijn permanent.

Uw probleem is er nog steeds en de klok wordt kietelen. Je hebt geen andere keuze dan te dieet moeilijk om extra gewicht te werpen. Nou, als je de dieet plan om gewicht te verliezen, het meest op het zal mislukken. Dieet zal hebben nadelige invloed op uw lichaam door het verzenden van uw lichaam in een afgelegen modus van de honger. Normaal gesproken zal deze modus alleen in schoppen tijdens tijden van crisis dat wil zeggen een lange periode van hongersnood of wanneer mensen gevangen onder het gerommel tijdens natuurramp.

Wanneer je op dieet bent en verhongeren uw lichaam, zult u nemen minder calorieën die op zijn beurt zal uw lichaam de stofwisseling te verlagen. Dit zal het lichaam vet verbranden vermogen en je zult het verminderen van minder gewicht.
In de tussentijd, als je honger hebt, zal je hunkert naar bepaalde voedingsmiddelen die normaal is ongezond voedsel. U zult dan consumeren verwerkte en hoge energie voedsel om je honger te stillen. Dit betekent wederom niet helpen bij het verliezen meer gewicht als die voedingsmiddelen is bekend dat bevatten meer vet.

Onderzoek heeft aangetoond dat een dieet niet de goede methode om gewicht te verliezen. Als u vaak verhongeren uw lichaam, zal het moeilijker om gewicht te verliezen. In tegenstelling, zal het gemakkelijker voor u om gewicht te winnen, omdat je de neiging om terug te gaan naar je oude eetgewoonten en wanneer dat gebeurt, kunt u terug te krijgen het vet dat je verloren en nog erger kunnen op extra kilo’s.

Als je eenmaal weet dit feit, kan je twee keer nadenken voordat je op dieet voor het doel van het verliezen van gewicht. Echter, wanneer je wanhopig bent en behoefte om gewicht te verliezen in de week, kunt u deelnemen aan deze harde techniek. Als u kiest voor dieet hard, dan-toe te voegen in krachttraining om het metabolisme veroorzaakt door een dieet te verhogen. Door deel te nemen in krachttraining, zult u stimuleren uw stofwisseling die zal veranderen om meer vet verbranden.

U hoeft alleen maar te doen tussen de 20 tot 30 minuten van krachttraining per week. Voeg in sommige high intensiteit van de training tussen uw gewichtheffen en dit zal meer vet verbranden mogelijkheden toe te voegen aan je lichaam. Vergeet niet, gewichtheffen is goed als de verhoogde stofwisseling lang zal blijven na de oefening wordt gedaan.

De belangrijkste factoren in deze techniek zijn de intensiteit van het uitvoeren van deze oefening en het herstel wanneer de oefening wordt gedaan. Wanneer u het gewicht training te combineren met korte en hoge intensiteit en dan de nodige tijd om te herstellen, dan zul je in staat zijn om meer gewicht te verliezen, terwijl het opbouwen van spieren op hetzelfde moment.

Om lichaamsvet af te werpen en aan het lichaam spieren te behouden, moet u een goed programma op lange termijn hebben. Wanneer u kwaliteitsvoedsel te eten, dan zul je in staat zijn om meer energie te krijgen. Hoge energie-en bewerkte voedingsmiddelen kan vullen je maag, maar op de lange termijn, dat zal meer schade aan je lichaam veroorzaken door het toevoegen van meer vet-iets dat je niet wilt gebeuren.

Idealiter moet je gaan voor gezonde voeding dat wil zeggen Groenten en fruit en die in het graan groep. Zo kunt u meer van lekker fruitsap, knapperige appels, zoete sinaasappelen en enz. … zien hoe ik die vruchten te beschrijven, “yummy vruchtensap, knapperige appels en zoete sinaasappelen?” als je denkt aan voedsel op deze manier, zult u worden gemotiveerd om meer van hen te consumeren.

Spreid je maaltijden door het nemen van kleine frequente maaltijden. Deze maaltijden moeten bevatten minder eiwitten om uw lichaam de spieren en de energie op peil te houden. Moet verbruiken ook diverse vitaminen en mineralen van dag tot dag.

Koop een calorieënteller als je kunt veroorloven. Het opnemen van uw dagelijkse calorie-inname is belangrijk als je nodig hebt om te weten hoeveel calorieën je dagelijks verbruikt. Het nemen van meer calorieën betekent dat meer vet in het lichaam en dat zal niet ideaal zijn in het helpen u om gewicht te verliezen. Stel je calorieën tellen correct en je kan een extra “boze dag” om te genieten van uw favoriete voedsel.

U moet uw calorie-inname op te nemen op wekelijkse basis en vervolgens gemiddeld tot dagelijkse basis. De calorie-nummer dat je krijgt als doel je voor op dagelijkse basis zijn. Probeer te blijven binnen uw gerichte calorie doel, zodat u kunt blijven op koers met uw gewichtsverlies doel.

Houd in gedachten dat een pond vet 3500 calorieën bevat. Wanneer u 1.000 calorieën verliest per dag, totaal in een week en je krijgt 7.000 calorieën. Dit is gelijk aan twee pond gewicht en wordt dit alleen door een dieet. Add-in andere vetverbranding activiteiten dwz Gewicht opleiding en oefening en je zult het verliezen van meer gewicht.

Om gewicht te verliezen snel binnen een week, kunt u ook add-in meer activiteiten die je niet normaal doen. Bijvoorbeeld, kan u parkeren een paar straten van het kantoor en lopen, de trap nemen meer plaats van de lift en loop je hond voor een extra 30 minuten. Wanneer u deze extra activiteiten te vergroten, zult u het verbranden van vet en het verliezen van meer meer gewicht in een week. Als u loopbanden thuis, zet dan meer tijd in en het lopen of rennen (zowel binnen als buiten) zijn goede vetverbranding oefening.

Wanneer u uit te oefenen door te lopen of zich bezighouden met andere oefening, neem voorzorgsmaatregelen. Als u zich moe en licht puffend, rust. U werkt te hard en je lichaam kan niet omgaan met het. Wanneer dit gebeurt, zal je lichaam trekken energie uit je koolhydraten reserves en niet uit je vetreserves gehaald en deze weer niet zal helpen om extra kilo’s schuur.

Dus je hebt het bovengenoemde programma van het gewichtsverlies dat gaat om u te helpen om gewicht te verliezen in een week. Mijn advies is om dit programma te plakken op korte termijn (een tot twee weken) als deze intensiteit om gewicht te verliezen is gewoon te snel. U kunt tegenkomen problemen ondersteunen van het programma.

In plaats van het denken op korte termijn, denken op lange termijn die meer praktisch is. Door het verliezen van gewicht door middel van een programma op lange termijn, wordt u vergieten die kilo’s op permanente basis.

U kunt als doel tot 2 kilo te verliezen per week, en dan tussen de 30 tot 50 pond in een periode van zes maanden. Probeer niet om deel te nemen in een snelle korte termijn plan van het gewichtsverlies als wat kilo’s die je verliest, kan terug naar je toe komen. Het is gewoon niet de moeite waard het risico om gewicht te verliezen in een week.