Afvallen met Rododendron Caucasicum En Rhodiola Rosea

Afvallen met Rododendron Caucasicum En Rhodiola Rosea

Mensen over de hele wereld worstelen om gewicht te verliezen en om hun gewicht te handhaven. Ze proberen en het gebruik van alle soorten van gewichtsverlies producten en zijn lidmaatschap van een programma na de andere. Er is nu een dergelijk supplement dat langzame en consistente gewichtsverlies produceert en het bevat twee natuurlijke ingrediënten Rhododendron Caucasicum en Rhodiola rosea.

Mensen eten alle soorten verwerkte vet voedsel en hebben zeer weinig activiteit of oefening. Dit is de formule voor het verkrijgen pond en steeds dikker. Uw lichaam is ontworpen om te verzamelen en op te slaan vet, zodat het je organen kan beschermen tegen voedingswaarde uitputting. Hoe groter je organen worden, hoe meer je lichaam probeert om vet op te slaan. Als je gewicht, wordt je lichaam probeert om je organen nog meer te beschermen door het verhogen van uw eetlust.

Als u niet beschikt over een oefening programma dat u het vermogen van uw lichaam om het gewicht te verlagen. Dit zorgt ervoor dat je meer gewicht toeneemt en je begint aan de motivatie om te oefenen te verliezen. Dan, wanneer u een dieet programma start, zal je lichaam proberen om zichzelf te beschermen door het vertragen van uw stofwisseling, waardoor je snel vermoeidheid en moe geworden en maakt het echt moeilijk voor u om gewicht te verliezen.

SpijsverteringsEnzymen

Vetten worden verteerd alvleesklier triglyceride lipase, die enzymen uitgescheiden door de alvleesklier. Deze enzymen werken in de darmwand van het duodenum. Dit lipase breekt vetten in kleine moleculen – vrije vetzuren en monoacylglycerolen – dat kan passeren door de darmwand. Wanneer deze pancreatische lipase-enzymen niet aanwezig zijn vetten niet verteerd en bewegen in de dikke darm waar zij gecombineerd met uitwerpselen en worden uitgescheiden in de ontlasting.

Wetenschappers en klinische onderzoekers hebben bestudeerd hoe vet adsorptie blokkeren in de darmen. Ze zijn gekomen met enkele geneesmiddelen die niet worden aanbevolen – Orlistat en Meridia. Orlistat, bekend als Xenical, is een geneesmiddel dat gedeeltelijk remt lipase actie en wordt daardoor beschouwd een vet blocker. Het heeft twee bekende bijwerkingen – darmgassen en een slechte stoelgang controle. Omdat je lichaam heeft vet nodig om een ​​goede gezondheid te behouden, vet-blokkers dient slechts gedeeltelijke blok uw adsorptie van vet te worden beschouwd als een effectief medicijn of een natuurlijk product.

Ander vet blokkerende geneesmiddelen is Meridia. Het heeft ook bijwerkingen – hoge bloeddruk – en wordt niet aanbevolen.

Rhododendron Caucasicum

Klinisch onderzoek heeft aangetoond dat een natuurlijk product met de naam Rhododendron Caucasicum extract, die afkomstig is van jonge voorjaar bladeren, is een effectieve gedeeltelijke vet blocker of lipase remmer. Studies aan de Moscow State Hospital Center van de moderne geneeskunde werden uitgevoerd op 132 vrijwilligers die werden gegeven 150 mg van Rhododendron Caucasicum extract drie keer per dag voor het eten. Uitwerpselen onderzoek is gebleken dat vrijwilligers gegeven Rhododendron hadden 15-20% meer vet excretie dan degenen die een placebo hadden.

De mate van gewichtsverlies met behulp van Rhododendron Caucasicum was 5 -10 £ gedurende de drie maanden trail. Hoewel sommigen dit een kleine hoeveelheid verlies beschouwen, is het belangrijk om langzaam gewicht verliezen, zodat het niet wordt herwonnen en zodat de gezondheid kan worden gehandhaafd. het verliezen van gewicht te snel kan hoge bloeddruk en andere gezondheidsproblemen te creëren in de volgende jaren.

En, een ander ding over Rhododendron Caucasicum, Japanse onderzoekers vonden dat een belangrijk ingrediënt in Rhododendron, taxifolins, stimuleert vet vrijlating uit vetweefsel.

Rhodiola

Klinische paden met Rhodiola rosea vertonen gelijkaardige eigenschappen van Rhododendron Caucasicum. Tests tonen aan dat ze samen een krachtige combinatie die u een veilige gewichtsverlies supplement te geven. Deze combinatie is gebleken:

· Boost metabolisme
· Bevorderen gewichtsverlies
· Bevorderen natuurlijke vetverbranding lichaam
· Verhoging van energie-niveaus
In Rusland hebben Rhodiola rosea en Rhododendron Caucasicum zijn gebruikt om depressie en angst voor vele jaren te behandelen. Rhodiola rosea is gevonden om je serotonine niveaus waardoor u een gevoel van welzijn te verhogen. Dit zou een aanvulling voordeel voor degenen onder u die motivatie ontbreekt of depressief bent over je gewicht.

Door het gebruik van Rhododendron Caucasicum en Rhodiola rosea met een verlaagd vetgehalte dieet, verhoging vezels en lichaamsbeweging, moet uw gewichtsverlies programma veilig en consistent te zijn.

Category: Uncategorized

Comments are closed.