Afvallen met The Big Breakfast Diet

Afvallen met The Big Breakfast Diet

Aangezien scholen laten uit het hele land en de temperaturen stijgen, zijn veel natuurliefhebbers haasten om buiten te komen en te genieten van de frisse lucht op het strand. Maar met dit enthousiasme om tijd buitenshuis door te brengen in de zomer kleding komt de toegevoegde last van gewichtsverlies en het management. Een nieuw dieet plan dat aan populariteit wint wordt de “Big Breakfast” dieet en het toont een nieuw denkproces op het dieet scene te zijn.
Wat is de Big Breakfast Diet?
Door het eten van een groot ontbijt van 600 calorieën, dat rijk is aan koolhydraten en eiwitten, lijners zijn in staat om meer gewicht te verliezen en houden het dieet om duurzame resultaten te bereiken. Volgens een recente studie uitgevoerd door de Virginia Commonwealth University in Richmond, bevindingen tonen aan dat een groep van lijners die een 600 calorie ontbijt aten in de ochtend dan later op de dag aten gezonde maaltijden die bestaan ​​uit 640 calorieën, verloren een gemiddelde van twintig- een procent van hun lichaamsgewicht over een periode van vier maanden. Het dieet kunnen deelnemers aan 22 gram vet, 58 gram koolhydraten en 47 gram eiwit in totaal 1240 calorieën voor de hele dag te consumeren.
De meeste mensen aarzelen niet starten van een nieuw dieet. Maar houden op een dieet tijdens de drukke zomermaanden is een uitdaging. En de theorie achter de Big ontbijt dieet is dat door het eten van een grote maaltijd vroeg op de dag, is er minder kans om impulsen te eten.
De American Dietetic Association woordvoerder, Joan Salge Blake, RD, zei de bevindingen maken “logisch”. Het grote verschil tussen conventionele diëten met een laag-koolhydraat menu is dat na de acht maand tijdlijn voorbij was, de lijners op het Big Breakfast van plan bleef om gewicht te verliezen, terwijl koolhydraatarme dieet begon opnieuw te krijgen van het gewicht eerder verloren.
Hoe is het Big Breakfast Diet anders?
Het nieuwe plan is niet gebruikelijk met alle middelen. Het weglaten van het ontbijt is een wijdverspreide gewichtsverlies strategie, maar het is aangetoond dat het overslaan van het ontbijt is geen gezonde manier om de dag te beginnen. Ontbijt is essentieel voor zowel de lichamelijke en geestelijke gezondheid, en dit nieuwe onderzoek toont aan dat door het eten van een stok-aan-je-ribs maaltijd vroeg in de ochtend, mensen kunnen eigenlijk ponden schuur.
Volgens de resultaten van een studie uitgevoerd aan de Vanderbilt University, vrouwen die eerder had overgeslagen ontbijt dan later hun dagelijkse routine veranderd ontbijt verloor achtentwintig procent meer gewicht dan voorheen op te nemen. De studie werd uitgevoerd op een groep van vrouwen over een periode van twaalf weken. Bovendien, meer dan zeventig procent van de mensen die deelnamen aan de studie hield het gewicht af voor meer dan twaalf maanden.
Geschiedenis van de Big Breakfast Diet
The Big Breakfast dieet is een verrassend eenvoudige manier om gewicht te verliezen. Het dieet werd voor het eerst gepresenteerd door Dr Jakubowicz van Virginia Commonwealth University. Ze is het aanbevelen van de voeding meer dan 15 jaar, maar pas onlangs heeft het dieet kreeg wereldwijde erkenning. Dr Jakubowicz geuit dat een gebruikelijke koolhydraatarm dieet verhoogt de eetlust en een verminderde stofwisseling, wat betekent dat vrouwen op een koolhydraatarm dieet aanvankelijk gewicht kan verliezen, maar later het gewicht terug te krijgen. Inderdaad, een studie uitgevoerd op zwaarlijvige vrouwen die zelden uitoefenen aangetoond dat de Big ontbijt dieet effectiever is dat koolhydraatarme diëten.
Welk type van ontbijt moet ik hebben?
Een gezond ontbijt bestaat uit vers fruit en groenten, volkoren granen of brood, zuivelproducten, zoals magere melk of magere kaas en eiwitten zoals hardgekookte eieren, mager vlees of vis, of pindakaas. En door het eten van een gezond ontbijt thuis, het vermindert de kans op het eten van iets op de weg, later, als de honger blijft.
Hoe kan ik beginnen?
Als u overweegt het aanbreken van de Big ontbijt dieet, is het aanbevolen dat u overleggen met een licentie diëtist. Een licentie diëtist zal uw levensstijl en eetgewoonten te herzien om een ​​menu dat zal u helpen om uw doelen te bereiken plannen. Veel lijners melden dat na hun eerste overleg met een diëtist, kozen ze om door te gaan met het plan en het verloren gewicht met behulp van een goed doordacht menu. Een licentie diëtist zal u helpen om te bepalen of u kunt afvallen met de Big Breakfast Diet.

Category: Uncategorized

Comments are closed.