Afvallen met Yogi Tea Detox

Afvallen met Yogi Tea Detox

Als u op zoek bent naar een paar pondjes kwijt voor een speciale gelegenheid, na de vakantie of in te passen in je oude kleren, overwegen Yogi detox thee. Het merk Yogi heeft meer dan 50 soorten thee, elk met een speciaal doel. Yogi heeft twee detox thee gewijd aan gewichtsverlies, Groene Thee Blueberry Slim Leven en gezond Vasten.

Detox Tea # 1: Groene Thee Blueberry Slim Life

Groene Thee Blueberry Slim Het leven is een detox thee die uw lichaam voorziet van energie, terwijl het onderdrukken van de eetlust op hetzelfde moment. Deze detox thee is 100% natuurlijk en bevat ingrediënten, zoals groene theebladeren, Hibiscus bloem, Ginseng-Eleuthero Extract, Amla Fruit, Stevia blad, en natuurlijke aroma’s. U kunt zien hoe deze twee voordelen steun in gewichtsverlies. Deze detox thee geeft je energie, die een actieve levensstijl ondersteunt. Een actieve levensstijl betekent dat u meer calorieën te verbranden. Onderdrukken van uw eetlust betekent dat je minder eet. Vele malen, we eten niet te wijten aan honger, maar uit verveling. Het drinken van deze detox thee zal u tevreden te verlaten en te beteugelen onnodige hunkeren naar voedsel. Om het echte voordeel van deze detox thee krijgt, breng het water aan de kook en steile gedurende drie minuten. Drink deze detox thee twee keer per dag bij voorkeur voor een maaltijd. Veel klanten genieten van het licht bosbessen smaak van deze thee.

Detox Tea # 2: Gezonde Vasten
Gezonde Vasten is een detox thee die een geweldige aanvulling op uw plan van het gewichtsverlies zal maken. Elk ingrediënt in dit detox thee heeft een ander doel. Zo zal Venkel en Kaneelschors je bloedcirculatie verbeteren en uw maag verteren van voedsel. De Rode Klaver en Dandelion krijgt ontdoen van gifstoffen in je lever. Andere belangrijke ingrediënten zijn zoethout, Alfalfa blad, Ginger Root, Burdock Root, en zwarte peper. Veel klanten geen voorstander van de smaak van deze detox thee, maar vond het zeer effectief in het onderdrukken van eetlust. Voor het beste resultaat, breng het water aan de kook en steile gedurende 5-10 minuten.

Category: Uncategorized

Comments are closed.