Afvallen zonder honger!

Afvallen zonder honger!

Iedereen op een punt in zijn of haar leven nodig heeft of wil om gewicht te verliezen. Of het nu gaat om gezondheid reden, of gewoon beter te voelen over u, beslissen over een plan van het gewichtsverlies is niet zo eenvoudig als het klinkt.

Er zijn letterlijk duizenden van plannen en producten op de markt vandaag is ontworpen om te helpen het overgewicht schuur ongewenste ponden.

Een dergelijk plan is de low carb dieet plan. Op dit plan, is de inname van koolhydraten beperkt tot enkele grammen per dag. Door de beperking van brood en pasta’s, het lichaam gebruikt het vet dat door de dieter begint om gewicht te verliezen binnen enkele weken opgeslagen en daar. Sommige van de voedingsmiddelen die moeten worden vermeden wanneer op een low carb dieet zijn, snoep, donuts, cake en gebak. Iets met wit meel, zoals brood, broodjes, bagels, pasta en witte rijst moet ook worden vermeden.

Hoewel dit lijkt misschien een veel keuzes te geven, al deze voedingsmiddelen zijn zeer hoog in koolhydraten. Dit is bijzonder gevaarlijk voor mensen die lijden aan diabetes. Gezondheid expert theoretiseren dat een hoog koolhydraten dieet hun bloedsuikerspiegel kunnen verhogen tot levensbedreigende niveaus.

Er zijn goede koolhydraten keuzes. Vlees is van nature laag in koolhydraten. Lever is de uitzondering op deze regel. Ei, gevogelte, vis, schaaldieren zijn goed menu keuzes. Ze zijn gemakkelijk te bereiden en zitten vol vitaminen. Groene groenten die laag zetmeel bevatten broccoli, asperges, spinazie, salade groenten, bloemkool, sperziebonen, spruitjes en selderij zijn ook goede keuze van voedingsmiddelen die elke maaltijd compliment.

Er zijn zo veel goede keus voedsel om uit te kiezen, en zo veel manieren om hen voor te bereiden dat de slechte keuze voedingsmiddelen niet gemist zal worden als op een low carb dieet.

Fiber is een ander essentieel onderdeel van het dieet. Fiber helpt het lichaam op verschillende manieren. Wanneer je niet genoeg vezels krijgen nederlagen het doel van een dieet.

Enkele van de voordelen voor de gezondheid die afkomstig zijn van een low carb dieet zijn; Lagere insulinegehalte en gestabiliseerd bloedsuikerspiegel, dat is een groot voordeel voor de gezondheid aan diabetici. Lagere bloeddruk, lagere cholesterol, meer energie, en misschien wel de belangrijkste reden voor een dieet, het houden van het gewicht af.

In tegenstelling tot andere diëten, het low carb dieet is veilig voor iedereen. Er zijn geen bijwerkingen van het zijn op dit dieet omdat er geen voedsel limiet beperkingen voor een low carb dieter.

Er zijn zo veel menu keuzes die een andere maaltijd kan worden bereid elke dag en de dieter zou niet dezelfde maaltijd twee keer te hebben. Voor iemand die een serieuze inzet om af te vallen heeft gemaakt, moet een low carb levensstijl serieus worden overwogen.

Vakantie maaltijden kunnen worden bereid volgens low carb dieet recepten die gemakkelijk, elegant en zeer smakelijk. Met alle van de sites op het internet gewijd aan low carb koken, is er geen reden om een ​​dieet te vrezen langer.

Voorbij zijn de dagen dat lijners moesten zich verhongeren en lijden onder de pijn van honger alles omwille van het verlies van gewicht. De low carb bieden een gezond alternatief voor een dieet.

Category: Uncategorized

Comments are closed.