Als u inzicht in de manieren om gewicht te verliezen door het uitoefenen dan begrijp je calorieën

Als u inzicht in de manieren om gewicht te verliezen door het uitoefenen dan begrijp je calorieën

Afvallen en Calorieën

Het is waarschijnlijk niet zo onrealistisch om te denken dat na het zien van jezelf in de spiegel, kan er zijn tijden waar u waarschijnlijk dacht bij jezelf dat je zou kunnen doen met een beetje gewichtsverlies geweest. Gewoon kijken naar de tv-commercials en u wordt gestraald door producten die u manieren om gewicht te verliezen door het uitoefenen tonen. Nou, we hebben ons besluit genomen en hebben besloten er voor te gaan. Wat is de volgende stap?

Laten we beginnen bij niveau 1 en beginnen met de basis. Als uw plan is om gewicht te verliezen door te oefenen moet je in staat zijn om je calorieën te controleren. Het simpel te houden, moet je minder calorieën verbruiken dan je lichaam verbrandt elke dag. Maak je geen zorgen, het is echt een aantal eenvoudige lichaam wiskunde. Als je kijkt naar de wiskunde van het verliezen van gewicht, zul je zien dat er nogal wat factoren in het spel die je kunnen helpen met het verhogen van uw kilo’s kwijt of tegen je werken door het vertragen van uw gewichtsverlies. Laten we eens kijken naar enkele van de factoren.

Factoren die van invloed Weight Loss

U kunt breken uw gewichtsverlies factoren in 2 categorieën.

– Inname Factors (calorieën)
– Calorie Burning Factors

Dus wat zijn de inname of de inname van factoren met betrekking tot calorieën en hoe ze een rol in spelen betrekking tot het verliezen van gewicht? Beschouw ze als brandstof uit voedsel dat gaat in je lichaam te helpen bij het al zijn noodzakelijke functies uit te voeren. Je hebt 100% controle over dit soort, maar het vereist wat planning en het beheer van uw kant (dwz uw dagelijkse voeding). Lichaam elke persoon vereist een bepaald minimum aantal calorieën dat het moet hebben om al uw systemen te handhaven in een werkende staat. Deze systemen werken om bloed te pompen, uit te breiden en contract je longen etc. De term basaal metabolisme wordt gegeven aan uw lichaam minimumniveau van calorieën die het nodig heeft om te functioneren. Laten we eens een inactief persoon als voorbeeld. Als deze persoon wilde afvallen, zouden ze moeten minder calorieën dan hun lichaam basaal metabolisme verbruikt. Aan het andere eind van het spectrum, als je doel is om gewicht te krijgen dan zou je nodig hebt om meer calorieën te verbruiken dan je basaal metabolisme gebruikt. Zoals eerder gezegd, is de uitdaging van het verliezen van gewicht alleen maar weten hoe je wiskunde vaardigheden te gebruiken.

Voordat we gaan al een ding moet worden begrepen en dat is alles wat calorieën zijn verschillend. Zoals met veel dingen in het leven, zijn er zowel goede als slechte. Goede calorieën zou voedingsmiddelen, zoals fruit, groenten, mager vlees zijn om een ​​paar en slechte calorieën noemen zou onder een van de hoge suiker of hoog vetgehalte voedsel zoals snoep, chocoladerepen, soda pops enz. Het beste ding over de goede calorie voedsel is dat je vrij goed kunt eten zo veel van hen als je wilt (binnen reden) met geen echte negatieve bijwerking.

Laten we nu overgaan naar de andere kant van onze calorie vergelijking, die de calorieverbranding kant zou zijn en te zien hoe deze van invloed op uw gewichtsverlies inspanningen. Zoals we allemaal weten, het menselijk lichaam is een opmerkelijke biologische machine. We hebben de snelheid waarmee ons lichaam verbruiken calorieën als stofwisseling gedefinieerd. We kunnen versnellen onze stofwisseling en hebben ons lichaam verbrandt meer van onze calorieën of we kunnen zelfs het te verlagen, zodat het minder verbruikt. Ik kan me veel meer voordelen voor het versnellen van onze stofwisseling (dwz om gewicht te verliezen) dan kan ik om het te vertragen (dwz tot gewichtstoename). Moving forward zullen we aannemen dat het doel is gewichtsverlies. Dus hoe kunnen we verhogen ons metabolisme? De eenvoudigste manier om onze stofwisseling te verhogen is door middel van oefening. Dus de volgende keer dat je iemand ziet oefenen, je weet nu dat ze proberen om hun stofwisseling te stimuleren zodat hun lichaam verbruikt op of boven hun basis stofwisseling. Deze mensen proberen om gewicht te verliezen door te oefenen.

Nu als we praten over oefening, hebben we het over een potentieel zeer groot aanbod van calorieverbranding. Aan de ene kant van het spectrum vindt u de persoon die gebruik maakt van het lopen als hun belangrijkste oefening hebben. Als het lopen in een normaal tempo, zullen ze worden afbranden minder calorieën dan iemand die joggen of sprinten. Een andere variabele te overwegen bij de uitoefening van om calorieën te verbranden is de hoeveelheid tijd die u daadwerkelijk uitoefenen. Als je echt genieten van joggen, kunt u de verhoging van de calorieën gewoon verbrand door de uitbreiding van uw joggen periode (bijvoorbeeld van 30min tot 1 uur). Als je te oefenen op hetzelfde inspanningsniveau, maar een verdubbeling van de tijd die je daadwerkelijk uitvoeren van de oefening, dan zou je een verdubbeling van de hoeveelheid verbrande calorieën.

Laten we samenvatten

De mate van gewichtsverlies kan worden berekend met behulp van 2 variabelen. De eerste is het totale aantal calorieën opgenomen in het lichaam en de tweede is het totale aantal calorieën dat je lichaam brandt. Met behulp van uw dieet, heb je directe controle over het aantal verbruikte calorieën en door het uitoefenen, kunt u beginnen om uw lichaam het metabolisme, die vervolgens zal toenemen van het aantal verbrande calorieën te verhogen. Het is gewoon een kwestie van het eten van minder calorieën dan je lichaam zal verbranden en je zult gewicht verliezen.

Het beste scenario is voor u om te beginnen met een gezonde levensstijl. Met een gezonde levensstijl die u er voor kiezen om te eten vooral gezonde voeding en je bent het opnemen oefening in je dagelijkse routine. Je zult weten dat je je doel bereikt bij het eten is leuk voor jou en je enthousiast raken om iets fysiek actief als verkenning gaan het bos of schaatsen met de familie op het meer doen. Als je naar het punt waar je niet meer hoeft te denken aan manieren om gewicht te verliezen door te oefenen, maar je nog steeds blijven oefenen, gefeliciteerd want je hebt het gehaald!

Category: Uncategorized

Comments are closed.