Behoefte om snel gewicht te verliezen? Overweeg Nieuwe dieetpil Qsymia

Behoefte om snel gewicht te verliezen? Overweeg Nieuwe dieetpil Qsymia

Wat heeft ertoe geleid dat de Amerikanen overwegen om geneesmiddelen voor vet verlies?
Het is de enorme falen van alle soorten diëten en het feit dat de professionele medische gemeenschap niet kan gewichtsproblemen zien als een stoornis. Vaak artsen denken dat hun zwaarlijvige mensen gewoon geen wilskracht en zelfdiscipline hebben en dus ze weigeren medicijnen die hen zouden kunnen helpen met vet verlies. Andere artsen geloven, vaak zonder vocalizing het, dat het verliezen van gewicht en het behoud van gewichtsverlies is een onmogelijke scenario toch, dus waarom proberen, terwijl anderen gelijk alle dieet voorgeschreven medicijnen met phen / fen.

In de voorgaande jaren, is er een aanpassing in benadering van de kant van artsen en hun behandeling van overgewicht. Ze hebben zulke gruwelijke complicaties gevonden: epidemieën van type 2 diabetes en de problemen, beroertes en hart-en vaatziekten dat ze klaar zijn om uit te proberen andere vormen van behandeling. Denk maar aan het groeiend aantal maagomleidingsprocedures gezien in de voorgaande jaren. De Food and Drug Administration heeft twee gloednieuwe drugs okayed in 2012-Qsymia en Belviq.
De eerste, Qsymia is nu verkrijgbaar met een artsen voorschrijven. Hieronder zijn een paar richtlijnen fo het gebruik ervan. U zult zien of het misschien kon zijn geschikt voor u.

Qsymia is een recept medicatie die is opgebouwd uit phentermine en
Topamax (topiramaat extended-release) die kunnen helpen sommige zwaarlijvige
volwassenen of sommige zwaarlijvige mensen die ook gewicht-gerelateerde
medische aandoeningen gewicht te verliezen en houden van het gewicht af. De phentermine
is de eetlust verloopstuk en is gelijk aan het in phentermine adipex
en Fastin die is op de markt sinds het midden van de jaren 1970. De Topamax op de markt is voor 20 jaren en wordt vaak gebruikt voor epileptische aanvallen en hoofdpijn. Dus Qsymia is zeker niet echt nieuw, zijn 2 oudere medicijnen elkaar gezet in een speciale aflevering methode met 4 verschillende doseringsschema concentraties.

Qsymia moeten worden gebruikt met een caloriearm dieet en meer lichaamsbeweging. Het is niet bekend wanneer Qsymia verandert je risico op hart-problemen of een beroerte of overlijden als gevolg van hartproblemen of een beroerte. Het is niet bekend of Qsymia is risico-vrij en productief bij gelijktijdig gebruik met andere recept, over-the-counter of natuurlijke voorwerpen gewichtsreductie, dus wees waakzaam.

BIJWERKINGEN 0F Qsymia: De onbedoelde effecten zijn gerelateerd aan de twee verschillende drugs. Vanwege het feit dat deze medicijnen zijn al op de markt voor een lange tijd, we zijn vertrouwd met wat te anticiperen. Iedereen die Phentermine of fendimetrazine heeft gebruikt heeft sommige van deze soorten bijwerkingen.
Je moet een negatieve zwangerschapstest examen hebben alvorens Qsymia,

Topamax Side Effects

Gevoelloosheid in handen, voeten, slaperigheid, gevoelens van zelfmoord, depressieve stoornissen, angst, concentratie en geheugen problemen, stemmingswisselingen, aandacht tekort, Metabole acidose-moe, geen honger, lage bloedglucose, convulsies als je Qsymia te snel, Nierstenen ophouden -drink water op Qsymia, verhoogde transpiratie en hoge temperatuur

Phentermine Side Effects:

Slapeloosheid, angst, irritaties, manie, stemmingswisselingen, droge mond, toename van de hartslag, hartkloppingen, paniekaanvallen, agressief, wazig gezichtsvermogen, verhoging van de oogdruk

De FDA amd fabrikant zijn zeer bezorgd over mogelijke aangeboren afwijkingen zoals een gespleten gehemelte. Alle vrouwen in de vruchtbare leeftijd heeft om een ​​eerste negatieve zwangerschapstest en een maandelijkse zwangerschapstest hebben. Bovendien, tenzij ze in de menopauze, is chirurgische verwijdering van de baarmoeder of eierstokken gehad of heeft een partner met een vasectomie, moet ze effectieve anticonceptie te gebruiken. Als de vrouwen niet over een IUF of progesterin implantaat zal ze nodig hebben om twee verschillende vormen van anticonceptie te gebruiken. Vrouwen kunnen niet zwanger nemen Qsymia.

HOE Qsymia NEMEN:
1. Om te kwalificeren moet je een BMI van 27 met medische probems of 30 zonder.

2. U moet beschikken over negatieve zwangerschapstest te beginnen met en een elke maand.

3. U kunt Qsymia, slechts van CVS of Walgren’s door het sturen van een dokters recept met een bestelbon met de artsen faxapparaat De on-line apotheek zal dan contact met u op voor uw krediet gegevens en sturen u de medicijnen binnen 3-5 werkdagen.

4. Je neemt 1 tablet per dag in medio ochtend. U moet de dosering richtlijnen nauwgezet op te volgen. Er zijn 4 verschillende doseringen.

Osymia biedt de persoon die moeite hebben met het verliezen van gewicht een kans om zijn honger te beheersen, een vol gevoel de hele tijd en vermindering van zijn verlangens met FDA goedgekeurde medicijnen heeft. De afzonderlijke bestanddelen van Qsymia zijn geweest op de markt voor zeer lange tijd. De meeste artsen hebben een enorme hoeveelheid ervaring met hen en de FDA heeft uitgebreide hertesten gemandateerd. Het lijkt alsof Qysmia een winnaar in de vetreductie medicatie veld zou moeten zijn.

Category: Uncategorized

Comments are closed.