Cambridge dieet

Het Cambridge dieet is een dieet dat populair is geweest, ondanks veel bezorgdheid van veel verschillende experts. Het is zelfs moeilijk te achterhalen van de exacte geschiedenis van dit eten plan, want er zijn verschillende verhalen van begin dit dieet is online die niet helemaal overeenkomen met elkaar, maar ze niet overgeven genoeg rode vlaggen om een ​​enorme zorg. Nog steeds, terwijl dit dieet kan hebben uit de gratie geraakt in de verenigde staten, blijft razend populair in Groot-Brittannië.

Het Cambridge dieet is een zeer laag calorisch dieet, een waarin het eerste paar “stappen” een persoon eten minder calorieën dan het algemeen aanbevolen als de minimaal een menselijk lichaam te functioneren. De gemiddelde minimum is 1200, terwijl de eerste weken van dit dieet zijn dieters eten zo weinig als 400 per dag. Al deze zijn van speciale supplementen die worden verondersteld om een ​​ongewoon hoge hoeveelheid vitaminen en ruwvoer die helpen individuen krijgen door op die lage calorie tellen bieden.

Er zijn veel mensen die beweren dit niet het geval, dus blijft de vraag. Is er iemand die zou moeten zijn met het Cambridge dieet?

Het antwoord lijkt te zijn in Groot-Brittannië, waar het dieet nog steeds wordt gebruikt. Het antwoord is slechts Patiënten met ernstig overgewicht die behoefte hebben aan een veel gewicht te verliezen zijn de enigen die op dit dieet. Dit is voor lijners die hebben vaak behoefte aan een veel gewicht te verliezen alleen maar om in de “slechte gezondheid”, maar niet “gevaarlijk gezondheid” bereik. Soms voor extreem zware patiënten, is het Cambridge dieet gezien als een manier om veel gewicht te verliezen snel als een snelle gewichtsverlies nodig is om gezondheidsredenen.

Zelfs dan, het is alleen gedaan met wekelijkse check-ups en medisch toezicht. Dus terwijl er misschien bepaalde mensen dit dieet helpt, moet niemand proberen om op dit plan te gaan zonder raadpleging van een arts of een opgeleide cambridge dieet coach als eerste.

Drie nadelen van het Cambridge dieet.

Het Cambridge dieet is een zeer populaire dieet dat voornamelijk wordt gebruikt in het Verenigd Koninkrijk. Toch zijn er nog andere gebieden waar dit eten plan wordt gebruikt, en met de kennis direct beschikbaar via het internet, duizenden mensen kunnen nu rekening houden met de cambridge eetprogramma die misschien niet aan gedacht hebben het al eerder. Zoals bij elk eten plan, er zijn positieven en negatieven, dus voordat springen in het hoofd eerst, lees dan verder om drie redenen te leren waarom dit dieet misschien niet alles het is gebarsten te zijn.

Ten eerste, het Cambridge dieet is een zeer laag calorisch dieet. Zelfs die omschrijving zou een understatement zijn. De allereerste niveau staat slechts 400 calorieën per dag, en dat is ver onder de “honger niveau” van de gemiddelde persoon. Al deze calorieën moeten komen van specifieke producten gekoppeld aan dit eten plan. Wekelijkse niveaus na deze zijn niet veel beter, met 550, 600, en 800 calorieën grenzen. Dit zal te weinig calorieën voor veel mensen.

Ten tweede, het Cambridge dieet niet toe veel beweging of lichamelijke activiteit. Simpel gezegd, op 4-600 calorieën per dag beginnen is er geen manier kunt u de brandstof die u nodig hebt voor zelfs consistente matige fysieke activiteit te hebben.

De derde reden om op zijn hoede voor dit eten plan is dat wanneer je eet zo weinig calorieën als je dat doet, zul je spiermassa te verliezen en vet. Het lichaam heeft een minimale hoeveelheid brandstof naar de spieren te onderhouden, dus als er niet genoeg calorieën, zal je waarschijnlijk verliezen spiermassa, maar ook, dat je zal moeten later weer op te bouwen met het oog op het gewicht af te houden.

Terwijl het Cambridge dieet kan een optie voor sommige Patiënten met ernstig overgewicht zijn, kunnen deze drie nadelen zijn genoeg om een ​​aantal mensen te overtuigen dat het gewoon niet de juiste voeding voor hen. Alleen elk individu kan die beslissing voor zichzelf.