Can You Lose Weight At Home?

Can You Lose Weight At Home?

Heb je zin om een ​​sportschool aan te sluiten en te beginnen iets over je gewicht doen? Vindt u de sportschool vergoedingen te duur? Doe je je vind geen tijd hebt om naar een sportschool te hebben of het is te ver weg of te lastig? U hoeft niet een sportschool nodig. En je hoeft niet om de laatste oefening / gewichtsverlies machine te kopen – niet je van het tv-advertenties die mensen hebben zo’n geweldige tijd en het verliezen van gewicht terwijl u toekijkt laten zien? Als was het maar zo makkelijk!

Hier zijn een aantal eenvoudige dingen die je kunt doen om gewicht te verliezen thuis:

1. Stand up zo veel als je kunt. Kijken naar de banen die je normaal gaat zitten om te doen en te zien als je kunt doen ze opstaan. Staande vergt energie en energie gebruikt calorieën.

2. Bewegen zo veel als je kunt. Kijk voor redenen om op te staan ​​en te bewegen. Er zijn tal van huishoudelijke taken die beweging nodig en buigen. Incidenteel beweging helpt gebruik calorieën.

3. Als u al een tijdje zitten, opstaan ​​en bewegen. Rond te lopen. Doe een aantal rekoefeningen.

4. Gereserveerd enige tijd voor aërobe oefening. Dit kan zo simpel zijn als op de plaats loopt. Geef jezelf de tijd om op te warmen en kunt u til je intensiteit. Hoge intensiteit van de training zal vet te verbranden als het regelmatig wordt gedaan. Een eenvoudige hoge intensiteit routine is om te lopen op de plek in een normaal tempo gedurende 12 seconden loop dan zo snel als je kunt gedurende 8 seconden. Doe dit voor 20 minuten 3 of 4 keer per week en je zult gewicht verliezen. Als u een hometrainer of wandelen machine, kunt u ze gebruiken. Hier is een tip, zodat u niet hoeft te lijmen uw ogen om een ​​klok tijdens het oefenen: tel het aantal langzame stappen je doen in 12 seconden en het aantal snelle stappen die u doet in 8 seconden dan alles wat je hoeft te doen is te tellen de stappen elke keer.

5. Gebruik yoga en rekoefeningen om te ontspannen en uw spieren te versterken. Dit zal helpen zich te ontdoen van een aantal pijn en pijn en helpen gewicht te verliezen. Koop een DVD te volgen of een boek over yoga posities of kijk op het internet.

6. Als je wat hand gewichten, gebruik ze wanneer je wandelt op de plek om je armen te geven wat weerstand. Dit zal versterken en verstevigen je armspieren. Als u niet beschikt gewichten hebben dan iets te vinden in de bijkeuken kast – flessen, potten, blikken.

7. Als u begeleiding en afwisseling nodig hebben, kopen een oefening dvd te volgen. Er zijn een aantal goede degenen die beginnen op basisniveau en kunt u uw activiteit te verhogen als je fitter.

8. Oefening is een belangrijke manier om gewicht te verliezen thuis, maar het moet hand in hand gaan met een gezond dieet. Zorg ervoor dat je bezuinigen op de hoeveelheid witte bloem en witte suiker je eet. Eten zo veel verse groenten en fruit als je kunt. Bevatten veel eiwit in uw dieet als complexe koolhydraten, zoals volkoren brood. Bezuinigen op de hoeveelheid die je eet ‘s nachts – een of twee glazen water voor de maaltijd zal helpen dit doen.

Je hoeft geen stap buiten de deur te oefenen en gewicht te verliezen. In feite is het de perfecte plek om gewicht te verliezen omdat je in totale controle van uw omgeving. U kunt bepalen wat je eet en hoe en wanneer je beweegt. Alles wat je nodig hebt is een weinig ruimte en de wil om het te doen.

Category: Uncategorized

Comments are closed.