Crash dieet

Er is veel controverse over crash diëten en diëten die werken. Luister naar tien verschillende mensen en ze zullen allemaal zeggen iets anders, dus wat advies zou u volgen.

Als u al moeite met uw gewicht al jaren ik weet zeker dat je weet dat de echte feiten. Je weet wat je moet doen en je weet wat je niet moet eten. Maar het lijkt gewoon niet op die manier werken.

Hoe meer ik leer over diëten die werken en over crash diëten of diëten in het algemeen, hoe meer ik ervan overtuigd ben is dat het echt niet over eten at all. Het gaat allemaal om de onderliggende gevoelens en problemen die mensen gewoon niet kan lijken om het gewicht af te houden.

Laten we eens kijken bijvoorbeeld bij extreme diëten en waarom deze diëten werken.

Een crash dieet is een dieet dat is super laag in calorieën en helpt u het gewicht te verliezen razendsnel, soms zelfs wel 10 of 15 pond in een week. Dit zijn diëten die werken als gevolg van een aantal redenen:

  •     zij slechts voor een zeer korte periode.
  •    Ze geven bijna direct resultaat.
  •     Ze zijn zeer specifiek.
  •     Ze zijn zeer laag in calorieën.

Wanneer mensen een nieuw dieet te beginnen, in het begin zijn ze erg optimistisch over hun nieuwe onderneming. Ze zijn gemotiveerd en positief en nog steeds het gevoel dat deze keer het echt gaat werken. Dus als deze mensen gaan op een van de bestaande crash diëten, zullen zij in staat om het te doen voor een week zonder verlies van motivatie of drive. De onmiddellijke resultaten spreken voor zich en weten dat ze alleen zal het moeten houden voor een week, het maakt eigenlijk niet uit dat ze niet kunnen hun favoriete snack.

Crash diëten zijn ook zeer specifiek, zodat het bijna onmogelijk is om niet te begrijpen en correct toe te passen.

Het hele probleem is niet het dieet, maar wat komt daarna.

Tijdens de extreme diëten die u knoeien-up van uw stofwisseling, je verliest water en spierweefsel en eet een onevenwichtige voeding, het missen van de vitaminen en mineralen die u zo hard nodig hebt om je lichaam te laten functioneren op een gezonde manier.

Hoe kan ik crash diëten die werken in uw voordeel te gebruiken.

Zolang u zich volledig bewust van alle negatieven van crash diëten, en zal al het mogelijke doen om de negatieve af te leiden na-effecten, kunnen crash diëten betekenen een snelle kick-start van uw dieet of uw redder voor die speciale gelegenheid.

Tijdens deze korte periode van tijd dat je je helemaal kunt jezelf beroven van een gezonde evenwichtige voeding, kan u zich richten op hoe je daarna verder te gaan. Immers, je zeker niet zou willen om het gewicht weer op zodra uw crash dieet is voltooid. Dus wat je zou kunnen doen is het opzetten van een gezond dieet plan en maak diëten die werken in uw specifieke geval.

Zorg ervoor dat het bevat voedingsmiddelen die do you like, zorg ervoor dat het evenwichtig en heeft veel eiwitten om uw spierweefsel, maar het belangrijkste van alles te beschermen, werken aan jezelf als persoon, het maken van kleine veranderingen in je leven om gelukkiger te voelen in het algemeen . Kleine wijzigingen in uw dieet zal normaal op de lange termijn gewicht te verliezen.

Vergeet niet dat crash diëten kunnen zijn voor dit doel, maar niet op lange termijn resultaten verwachten van hen!