De gerookte zalm dieet is een geweldige manier om gewicht te verliezen

De gerookte zalm dieet is een geweldige manier om gewicht te verliezen

Het kan moeilijk zijn als je op dieet bent, om gezonde voedingsmiddelen die je eigenlijk wilt eten vinden. Tuurlijk zijn er tonnen van dieetvoeding op de markt, maar ze zijn duur en vaak niet erg goed smaken. En je weet dat omdat ze verpakt, is er niets vers over hen. U wilt niet alleen eten salades en groenten voor de rest van je leven, maar je wilt ook een gezonde en evenwichtige voeding te eten, dus waar moet je draaien. Aan eiwit en smaak toe te voegen, waarom niet proberen een gerookte zalm dieet?

Als u al op dieet voor jaren met weinig of niets om te laten zien, is het tijd om een ​​stap terug te nemen en opnieuw te evalueren uw plan. Veel diëten niets doen voor u, omdat ze gebaseerd zijn op rages die weinig wetenschappelijk bewijs om ze terug te hebben. Anderen zelfs ertoe leiden dat u meer gewicht te krijgen! De gerookte zalm dieet is anders, omdat het niet een plan, of een regime. Het is gewoon een gezonde manier om je eten op basis van een eiwit dat is zowel heerlijk en geweldig voor je, en een leuke afwisseling van gewone oude kip of tofu richten. In plaats van proscribing alles wat je eet, je in plaats daarvan krijgen een gezonde jumping off point.

Gerookte zalm is een heerlijk eten voor vele redenen, waarvan de eerste is natuurlijk smaak. De rijke en decadente smaken of gerookte zalm zijn zeker om uw sokken uit, vooral na jaren van droge en kunstmatige proeverij dieetvoeding. Het smaakt alsof het slecht voor je zou moeten zijn, maar het is niet! In feite, een drie ounce portie gerookte zalm heeft minder calorieën dan dezelfde portie van kip! Gerookte zalm is ook vol met omega drie vetzuren, belangrijk voor de gezondheid van het hart. Dit alles draagt ​​bij tot een lekkere gerookte zalm dieet.

Er zijn vele heerlijke recepten die u kunt genieten met de gerookte zalm dieet. Waarom een ​​rijstwafel niet gebruiken in plaats van een bagel voor een nieuwe en spannende draai aan de oude klassieke combinatie van een bagel en gerookte zalm. Gewoon een eenvoudige rijst koek, en dek het af met een dun laagje vet vrije roomkaas. Op de top van deze laag, leg een dikke plak van vleestomaat, en een dunnere schijfje ui. U kunt ook een paar kappertjes voor wat extra zout toe te voegen. Om het helemaal af, voeg een dun laagje gerookte zalm, en je bent klaar. Het is een geweldige en makkelijke snack dat is zeker te behagen!

Er zijn vele grote diner opties ook, wanneer je na de gerookte zalm dieet. Hebben iets in een flits? Waarom niet wikkel verwarmd gerookte zalm rond gestoomde asperges. Heb je een beetje meer tijd? Maak een aantal volkoren pasta van uw keuze, kleed het licht in met olie en bestrooi royaal in de gerookte zalm brokken.

De gerookte zalm dieet is een geweldige manier om gewicht te verliezen zonder op te geven op het voedsel dat je liefde. Door het gebruik van gerookte zalm als je focus, zult u in staat om te verblijven op uw dieet! Je zal niet eens herinneren je dieet met al het heerlijke eten u zult genieten bent!

Category: Uncategorized

Comments are closed.