De Lazy Man’s Guide To Losing Weight

De Lazy Man’s Guide To Losing Weight

Je wilt niet te joggen rond de buurt! Is er niet een makkelijkere manier om gewicht te verliezen zonder jezelf te doden?

Als je denkt dat je gaat om gewicht te verliezen in een boot camp, denk opnieuw – het gaat niet werken. U bent waarschijnlijk net als ik en vele anderen die werken op een computer de hele dag, hier zijn enkele lui gewichtsverlies tips die u gaat krijgen. U hoort het goed, lui en gewicht te verliezen in dezelfde zin.

1. Wandelen

Ja het klinkt eenvoudig, maar het werkt, begin te lopen, maar niet om de keuken voor snacks. Ik heb het over echte wandelen.

Probeer om te beginnen lopen voor een uur in de ochtend. Als het weer is niet geweldig je kunt gaan naar een winkelcentrum, omdat de meeste winkelcentra zijn open vroeg, hoewel de winkels nog niet open zijn.

Let er niet te krijgen dan door de kracht wandelaars lopen. Ze lopen het winkelcentrum en zal u neermaaien als je niet voorzichtig bent. Je zou zelfs kunnen besluiten om een ​​van de mall stroom wandelaars jezelf te zijn. Je zou zeker verbranden meer calorieën.

2. Zwemmen

Als u niet zelf een zwembad kunt u een buurthuis of sportschool proberen, het is een geweldige manier om een ​​werk uit te komen en dat de hartslag opstaat.

Als je niet in het water in een zijn geweest, terwijl het klinkt als veel werk, maar het is leuk. Als je een paar keer zwemmen per week zul je vet te verbranden.

3. Start het eten van meer maaltijden

Ik bedoel, je moet vaker eten, maar kleinere porties. Je lichaam kan calorieën beter verwerken wanneer het verteren van voedsel. Als je alleen eten of twee keer per dag je lichaam stofwisseling wordt traag worden uitgevoerd.

4. Stop snacken bij de computer of tv.

Als je breekt de gewoonte van het hebben van een snack rond de hele tijd je zult gewicht werpen uit uw maag. Je kunt nee zeggen tegen jezelf.

5. Hier krijg je een vervanger

Verander uit het slechte voedsel, voor het goede. Dit is zo makkelijk te doen als je eenmaal onder de knie hebt. Gaan eten meer vers fruit als u wilt eten iets zoets. Blijf weg van de Franse frietjes en chocolade shakes. In feite, blijf uit de buurt van McDonald’s en Burger King voor een tijdje. Start waaronder meer onbewerkte voedingsmiddelen in uw dieet. Dit geeft je lichaam iets te doen terwijl je zit aan de computer.

Dit zijn de luie manieren om te helpen om te beginnen met afvallen. Al het werk wordt gedaan, terwijl je niet veel doen. Je moet proberen om een ​​aantal activiteiten te doen voor meer succes.

Category: Uncategorized

Comments are closed.