drie Strategieën om Zelf Sabotage met Fat Reduction Halt

drie Strategieën om Zelf Sabotage met Fat Reduction Halt

Waarom hebben we zelf te saboteren door in overmaat van het hebben of binge voeden op? In mijn ervaring in het werken met honderden consumenten over het een lange tijd zijn er echt specifieke motieven voor sabotage op deze manier. Inzicht in de binnenkant moet hebben resterende geserveerd bij het doen van dit gedrag is het van cruciaal belang. Hier vindt u een aantal strategieën om je op weg begonnen.

Suggestie # een: Zoek uit of uw begeerten lichamelijke of psychische
Hoe bepaalt u, ongeacht of uw cravings zijn eigenlijk lichamelijke honger indicatoren of psychologische indicatoren? Dit is alles wat ik te werken met klanten op regelmatig sinds net na vele jaren en jaren van het dieet van verwarring zo een flink aantal mannen en vrouwen in principe niet meer weet wat de juiste fysieke verhongering is versus emotionele “honger.” echter niet uitputtend, ik ben waarschijnlijk om u een aantal kwesties te informeren door jezelf om erachter te komen of uw onbedwingbare trek zijn fysieke of emotionele geven. < p> 1. Heb je het ontbijt overslaat? Zo ja, dit is de eerste factor om te stoppen uitvoeren als je wilt hunkeren te stoppen.
Twee. Heb je geprobeerd om meer dan genoeg eiwitten te eten bij het ontbijt, en vervolgens om de maaltijden? Zo niet, gebruiken dit en dan zien of je blijven hebben het verlangen.
Drie. Hebt u in voedingsmiddelen binnen 5 uur van zowat elke andere? Met andere woorden, heb je een maaltijd, zoals ontbijt of lunch overslaan en hebben een ongelooflijk zeer lange interval tussen voedsel? Als dat zo is, gaan eten normale maaltijden en vervolgens te identificeren, ongeacht of u toch krijgt het verlangen.
4. Heeft u goed uitgebalanceerde maaltijden met voldoende vetten, koolhydraten en eiwitten in hen te consumeren? Zo niet, wil je nog wat functies te verkrijgen voor u op dit gebied en werken met een capabele Voeding professional te ontdekken hoe je in te nemen op een manier die echt voldoet aan uw onderscheidende vereist. Typische regel:. Niet een van de belangrijkste macro-voedingsstoffen wijken van deze drie gebieden
5. Verbruiken meer dan genoeg goede gefilterd water. De-hydratatie kunnen meestal echt het gevoel dat honger en geeft een vals verlangen naar voedsel spullen.
Zes. Bent u vaak het uitvoeren van elk slechts een van de eerder genoemde? Dit kan een echte fysiologische maken van commando verlangen naar voedsel. Ga opnieuw en begint de uitvoering van alle van de hoger dan rond op minimaal een bepaalde week te identificeren en vervolgens als je toch emotioneel eten of uit te reguleren voedingsmiddelen hunkeren. Als je al het bovenstaande hebt bereikt op een typische basis en zeker uitgevoerd die mensen methoden met voedsel, en je toch ontdekken op uw eigen niet in staat om te stoppen met het nemen van toen onder druk, angstig of te overwinnen, eenzaam, verontwaardigd, boos, tegen vergoeding of andere motieven, studie idee # 2.
Suggestie # twee: Laat de emotionele Zal behoefte aan voedsel items
Ok. Dus nu je hebt vastgesteld dat sommige van de verlangens zijn psychologische simpelweg omdat je hebt gegeten typische evenwichtige voeding en paste de eerder genoemde checklist en verder te ontdekken op uw eigen angstig, gestrest, eenzaam of indien niet overwonnen ‘s avonds en waarschijnlijk de koelkast Hier zijn een aantal fantastische zaken te vragen op je eigen te beginnen om kraan en laat de noodzaak om voor het voedsel onder druk:. een. Wat ben ik emotie passende nu?
Twee. Wat heb ik nodig hebben? Is het gemak? Belonen? Waarderen?
3. Hoe kan ik dat tevreden vereisen op een positieve manier? Wat ik heb aangegeven is dat naar levensmiddelen aan gemak en comfort, is een patroon. We zullen niet van mening kunnen we dat gedrag te verbeteren, want we hebben in geen geval had een instrument dat zeker gewerkt om net voor die waarschijnlijk te maken. Ook maaltijden is om ons heen elke dag en normaal er voor ons. Deze routine te verbeteren en wat is van vitaal belang is om te beginnen met het tikken op de juiste innerlijke gedachten en verlangens en weer beginnen te schillen terug de niveaus voor wat we echt nodig hebben.

Eten spullen kan op geen enkele manier geef ons wat we echt nodig hebben wanneer het wordt toegepast als een coping mechanisme voor iets anders . Dat iets anders kunt gewoon verschillende soorten van vermindering, verdriet, eenzaamheid, leerde voordelen en comfort en gemak.

Tik elke keer dat je voelt de drang om proberen te eten als je geen honger totdat uiteindelijk de drang begint om weg te gaan. Deze kunt krijgen van twee minuten tot 20. Geef jezelf de tijd die nodig is om echt te voelen en start de psychologische kennis en je zal ontdekken het verlangen zal mogelijk aanzienlijk te beperken of te stoppen geheel.
Tip # 3: Adres Inner Weerstand
Als het aankomt op saboteren en hunkeren naar beneden is wat ik heb ontdekt. Er is een element van verzet opgenomen als we zeggen dat we iets willen aanpassen, maar we zullen in principe niet in staat zijn om simpelweg omdat in een positie om onszelf gestage behouden met die actie, zowel met tikken of met voeden op een manier die hunkeren stopt is ongelooflijk lastig. Waarom gebeurt dit? Het is om de reden dat ik denk dat er veel binnen drives die alleen in strijd met het doel we stellen en wanneer dit gebeurt we draaien onze wielen en onszelf behoeden zeker het realiseren van de factoren die het kan nemen om te wijzigen. Dit is nogal typisch denk ik en is een extra reden waarom mensen kunnen vandaag de dag beschouwen geweldige cursussen en goed, net onderhouden “op zoek naar” factoren van meer dan enkele decennia en krijg geen resultaten. Hoe ziet dit eruit? < / p> Ik heb u een voorbeeld van wat ik het gevoel dat dit lijkt te zijn als je te geven. Afbeelding een schaal met twee kanten. Een aspect van de omvang heeft van al uw optimistische opvattingen over op uw eigen, uw lichaamsbouw, uw lichaamsgewicht en uw dagelijkse leven. Aan de andere facet van de schaal zijn uw destructieve overtuigingen.

Als de schaal van onze negatieve overtuigingen zwaarder weegt dan onze optimistische overtuigingen, we suggestie richting interieur weerstand te veranderen en lijken te blijven opgesloten geen verschil maken wat we testen te doen om onze routines te veranderen.

Nog niet zo lang geleden, een klant van mij begon om dit te doen en haar resultaten zijn uitzonderlijk. Ik krijg continu e-mail van haar vertelde me hoe verbijsterd ze is en hoe beter ze zich voelt. Bijna als een facet observeren noemt ze verloor ze nog een andere pond veel te … alles in een zeer normale manier, zonder het maken van een poging. Waarom? Aangezien we de hoger dan binnen de klus te klaren. Als je aanzienlijk zijn gevangen, of met behulp van slechts een fase vooruit en twee acties weer vrij gewoonlijk, kun je raden welke kant van de schaal wordt getipt. Dit maakt grote innerlijke weerstand. De kritische is het verwerven van steun van tijd tot tijd met het houden op bijhouden van, zodat we kunnen blijven om over te komen en laat deze innerlijke weerstand. Als je hebt gevangen voor een lange tijd en zijn niet in staat om de hogere dan twee richtlijnen in gang gezet, ik enorm stel voor het krijgen van hulp van een ervaren professional met deze situatie om de innerlijke drives die u onderhoudt adres van het verwerven van de effecten die u wilt.

Als je helemaal klaar om te beginnen aan dit nu verschuiven, zorg ervoor dat u spreekt mij veel meer uit te vinden.

Gebruik voor een complete Godin Transformation Strategy Session nu bij mij.

Category: Uncategorized

Comments are closed.