drie voorkomende manieren van het aantrekken van omlaag Gerbils Tooth and Claws

drie voorkomende manieren van het aantrekken van omlaag Gerbils Tooth and Claws

De drie meest voorkomende strategieën te hebben op de Down Een woestijnrat Tooth & Claws

Gerbil’s email en klauwen zijn normaal ontwikkelen en het vinden verlengd, zal een groot deel van de mensen ze gewoon toestaan ​​en zal eind venver en geloven hoe dit invloed zijn op hun huisdier, of de verbinding die ze hebben met hun gerbil.

Hoewel longs klauwen en scherpe emaille pijnlijk voor de handler van de gerbil dat is niet wat verkeerd met de mogelijkheid klauwen van uw gerbil is kan zijn en tanden die erg lang. Gerbils kan ziek worden, en zelfs verwonden door zichzelf als ze meer dan ontwikkelde klauwen en of tanden, dit is onveilig … dit geeft aan dat u wilt glazuur en klauwen van een gerbil’s houden van het groeien naar verlengd.

Waarom moet je echt blik in zetten op Omlaag Gerbil’s Claws en tanden

We weten allemaal dat het snijden van een klauwen gerbil is tijdrovend, kan beangstigend voor elk van de gerbil en de aanbesteding zijn. Vanwege het feit van deze we weg te houden van deze actie op alle prijzen … aan de andere kant, het omgaan met gerbils wordt moeilijker wanneer hun klauwen en email zijn als dit, belangrijke onjuiste zorg.

Wat een grote hoeveelheid mensen vandaag de dag moet je niet weten is dat er een stuk makkelijker manieren om de klauwen van een gerbil clip en slijten hun email. De oplossing hiervoor is praktisch zo eenvoudig dat ik heb gemerkt veel mensen doen het “duh” reactie zodra ze zich buiten. 🙂

een. Nagelknipper Voor Gerbils

1. Nagelknipper voor kleine dieren:

Als deze zijn waarschijnlijk de moeilijkste oplossing voor het knippen van klauwen van een gerbil De meeste mensen halen ze. Er zijn verschillende varianten van nagelknipper, de soorten geproduceerd voor katten en compacte pups zullen niet de klus te klaren voor uw gerbils, nog eens mensen kwestie vandaag poging te doen is gebruik maken van de menselijke nagelknipper, dat is ook niet een goede gedachte. De nagelknipper je wilt zijn de soorten die zijn gelabeld als nagelknipper voor kleine dieren of voor Knaagdieren.

Er zijn ook enkele maakt die clip als een typisch clippers of zijn er meer merken die in principe don beneden de nagels in plaats van het knippen van hen en het veroorzaken van schade of ongemak voor de gerbil / dier. Als je gaat om nagelknipper gebruik ik raad het toepassen van de degenen die kleden in afwezig klauwen van de gerbil in plaats van het knippen van hen.

2. Zand Papier Vloeren

2. Het plaatsen omlaag Zand Papier en of andere stoffen die op op de kasten en de basis van cage.Performing de gerbil we weg dingen zal dit onder druk van de gerbils om te wandelen in heel het, voortvloeiende uit de klauwen van de gerbil het dragen van beneden. Hoewel dit is een geweldige manier om de klauwen gerbil korter houden, heeft het een aantal trekken ruggen deze soorten als: Het schuurpapier zou willen zodra 7 dagen met de rest van de kooi worden gewijzigd. Dat daarin kan zelf kunnen snel en ook uitdagend duur krijgen.

Nog een ander ding is dat een groot deel van gerbils onder het schuurpapier zal gaan als het echt niet in een of andere manier gewogen. Ook krijgen ongemakkelijk om te wandelen de hele tijd, hoe zou je dat willen? Dit is de reden waarom de algemene kooi moet echt niet worden gevuld met zand papier zoals ik vooruit.

drie hebben gemerkt zo veel gevallen. Houtsneden

drie. 1 van de komende items mensen doen, is te plaatsen in een stenen of houten blok van de gerbil kan over klimmen en knagen op, op deze manier het blok hout of baksteen zal naar beneden allebei van die klauwen te zetten en enamel.This is een prima manier moedigen aan te trekken langs de klauwen en tanden, maar slechts een van de loting ruggen is dat sommige gerbils buurt van deze zwarten zal blijven en kauwspeeltjes … wezen zal op geen enkele manier ze aan te raken.

Wat ik Reccomend

Hier is wat ik stel, het is best gewerkt voor mij om een ​​klein beetje van schuurpapier op hebben gedeelte van de kooi, en vervolgens het plaatsen van kauwen speelgoed en blokken hout, en of een baksteen … ook persoonlijk mijn gerbils graag kauwen op stokken van de buitenkant.

Als heel lang als je zeker weet dat je uit de buurt van appel takken en dennentakken en dat blijven maken de takken brengen je in voor de gerbils zijn gewassen met opruimen drinkwater, gedroogd en in de vriezer bovenstaande avond tot fouten of bug eieren die kunnen worden in of op de afdeling te doden bevroren … jullie zijn allemaal erg goed!

Category: Uncategorized

Comments are closed.