Dukan dieet

De Engels-sprekende landen hebben geweten over de Dukan voor iets meer dan een jaar nu, en in dit jaar het programma van het gewichtsverlies is gegaan van weinig bekende dieet geheim van populaire dieet keuze. In dit artikel zal ik kijken naar de voors en tegens van het Dukan dieet.

De voordelen van het Dukan dieet.

1. De lage koolhydraten, eiwitrijk dieet is een snel gewichtsverlies dieet. Veel mensen melden het verliezen van enkele kilo’s in de eerste paar dagen. Opvallend gewichtsverlies is zeer snel bereikt. Dit is een enorm motiverende voordeel. Er is weinig meer ontmoedigende, wanneer in gaat om diëten, dat gevoel als weken van hard werken is er niets bereikt op alle. De snelle gewichtsverlies is een van de belangrijkste voordelen van de voeding. De meeste mensen kunnen duren een paar weken op een nieuw dieet af te glijden. Na een paar weken op de Dukan, het gewichtsverlies al bereikt is te groot voor mensen om gemakkelijk weg te gooien in ruil voor wat junk food.

2. Een van de meest ellendige gevoelens van een dieet is de honger en voedsel hunkeren. Voortdurend honger, willen eten, is vermoeiend. Na een paar weken van dit, de meerderheid van de mensen crack en duik in dagen van binging te maken voor hun weken van pijn. Het Dukan dieet is een laag honger dieet. Het hoge eiwitgehalte van het programma betekent dat lijners heel weinig honger te voelen. In feite, door het volgen van de Dukan Dieet u uiteraard rekening eetlustremmers. Hoog eiwit maaltijd vult u sneller en laat je je voller langer. Uiteraard is het makkelijker om zich aan een dieet dat niet constant u verzwakt door honger.

3. Een unieke kwaliteit van het Dukan dieet, voor zover ik weet, is dat het programma werkt als een soort reset-knop voor uw eetgewoonten en smaken. Als gevolg van het begin van de beperkingen, de Dukan opnieuw-tunes uw houding ten opzichte van voedsel. Controle over de porties is natuurlijk weer op het eten zo veel als je nodig hebt om tevreden, in plaats van het eten van zo veel als je kunt. Vet en koolhydraten zware voedingsmiddelen zijn zeer eenvoudig om te eten in grote hoeveelheden. Beide van deze voedingsmiddelen te stimuleren te veel eten, vet voedsel eigenlijk eetlust te stimuleren, zodat u meer te eten. Hoog eiwit maaltijd vult u veel sneller en als resultaat dat u minder eet.

Een tweede aanpassing aan uw eetgewoonten is dat de Dukan herintroduceert (of voor sommigen gewoon introduceert) een waardering van groenten en fruit. Smaken, voedsel onbedwingbare trek en paletten worden teruggezet zodat de verse groenten een heerlijke smaak en zijn een welkome onderdeel van elke maaltijd. Fruit wordt langverwachte. Het uiteindelijke resultaat is dat een evenwichtige en gezonde voeding is gewenst en eerder dat genoten iets dat wordt beschouwd als ideaal, maar onbereikbaar.

4. Er is geen tellen van calorieën of voedsel wegen op het Dukan dieet. Van de 100 toegestane voedingsmiddelen, kunt u zoveel eten als je wilt. Gewoon eten wanneer je wilt en hoeveel je wilt. Sommige mensen zijn van nature sceptisch wanneer ze horen van deze claims. Hoe kun je zoveel eten als je wilt en toch afvallen? Wel, het antwoord is in de zin – u kunt zoveel eten als je wilt. Dit is niet hetzelfde als het eten zo veel als je fysiek kan spullen in jezelf! Als gevolg van de bevredigende aard van eiwitrijke maaltijden, mensen voelen zich voller sneller. Het gevoel van tevredenheid, die je hebt gegeten zo veel als je het echt wilt, komt over veel meer snel, dat met eerdere maaltijden. Het resultaat is dat je echt kunt zoveel eten als je wilt en toch afvallen.

Het Dukan dieet is gebaseerd op gedegen voedingswaarde principes. Terwijl het dieet is nieuw voor de Engels sprekende landen is het al tientallen jaren. In tegenstelling tot andere fad diëten, is het Dukan Dieet bewezen als een gezonde en verantwoorde methode voor gewichtsverlies.

De nadelen van het Dukan dieet.

1. Sommige aanhangers van de Dukan aan dat hun eetlust volledig kan verdwijnen. Dat wil zeggen, ze gaan van een onbedwingbare behoefte om te eten tot zeer weinig verlangen om helemaal te eten. Dit is geen angst of onwil om te eten, ze eten hun maaltijden als normaal, maar zonder een sterke drang om te eten. Een paar mensen in deze situatie, terwijl wordt ingezien dat het gewichtsverlies is erg eenvoudig geworden inderdaad, missen de hooggespannen verwachtingen en de vreugde van het eten wat ze willen. Zodra het gewichtsverlies fase van de Dukan dieet is voorbij, en nog veel meer voedsel worden geïntroduceerd, de voormalige verlangen naar voedsel rendement, maar niet als de dwangmatige behoefte om spullen en spullen tot je niet meer eten.

2. Het Dukan dieet is moeilijk te volgen zonder voorafgaande voorbereiding. Het is moeilijk, maar niet onmogelijk, om geschikte voedsel te vinden wanneer uit en over. Zonder ervoor te zorgen dat je niet terecht in deze situatie, kunt u ook merken dat je thuis van een avond met geen geschikt voedsel in het huis. De keuze is om ofwel te gaan met honger naar bed of te glijden uit je dieet en eet iets wat je niet hoort te.

3. Als u op een begroting, kan het gemakkelijk zijn om een ​​hoop geld van Dukan Dieet vriendelijke voedsel te brengen. Verse vis, dure stukken vlees, biologische groenten, alle opgeteld en de wekelijkse boodschappen factuur kunt kijken formidabel. Dit is echter niet het geval te zijn. Zorgvuldige planning en intelligente winkelen zal u toelaten om de Dukan te volgen en een bescheiden budget te houden.

Conclusie.

Het is gemakkelijk om te zien waarom zo veel mensen wenden zich tot de Dukan dieet voor hun gewichtsverlies oplossing. Voor de meeste mensen de voors opwegen tegen de nadelen en de ervaring van de Dukan dieet is meer voldoening en plezier dan die van eerdere diëten. In feite is veel van de negatieven kunnen worden geëlimineerd of voorkomen met slechts een beetje goed nadenken en voorbereiding.

Als u niet zeker weet of het Dukan dieet is de juiste keuze voor u dan kunt u altijd geven een proefvaart. Probeer het voor een week. Als u tevreden bent met de resultaten die u kunt blijven gaan.