Een geweldige manier om gewicht te verliezen: Wandelen

Een geweldige manier om gewicht te verliezen: Wandelen

Als je hebt bepaald af te werpen een paar kilo, dan heb je de meeste kans hebben een soort van oefening plan gemaakt. Als u nog niet uitgeoefend voor enige tijd, of nooit, mag u geen idee hoe eraan te verplaatsen. Je denkt waarschijnlijk dat het een beetje frustrerend. Alles wat je hoeft te doen is bewegen en lopen. Je moet ervoor lopen een groot onderdeel van uw workout plan.

Ten eerste, als je het opzetten van een oefening regime, zeker en zijn wandelen als een dag-tot-dag activiteit. Heeft u een hond? Neem het voor een fijne, lange wandeling. Iets minder dan 10 minuten telt niet mee. Na een week, zult u hebben gelopen niet minder dan zeventig minuten meer dan wanneer je het niet had gedaan bij allen. Als u uw hond meenemen voor een wandeling in de ochtend en in de middag toen dat aantal wordt vermenigvuldigd met twee. Als je niet te ver weg woont van uw kantoor lopen daar, of op zijn minst een deel van de weg. Blijkbaar, als je woont een twee uur durende wandeling frp, je werk, het is niet zo’n goed idee om de hele weg er elke dag te lopen (maar voel je vrij om te proberen als je denkt dat je het kunt doen!) Natuurlijk heb je terug te lopen aan het einde van uw werkdag, ook, zodat de tijd die u uit te werken verdubbelt – whic is geweldig! Als je op de bus naar het werk, gewoon beginnen met een stop, dat is een beetje verder van beide eind. U zult ontdekken is het echt geen big deal om meer wandelen toe te voegen aan uw dagelijkse workout plan.

Als u streeft naar uw gezondheid te verbeteren, kun je niet verliezen door te lopen. De reden is dat het lopen is een van de meest effectieve aërobe training. Dit betekent dat het is niet alleen goed voor je hart, maar je zult ook te ontdoen van de extra kilo’s. Je moet niet zorgen over overbelasting van uw gewrichten of spieren, zoals bij het draaien, zo kunt u zo langzaam als je moet gaan. Mijn broer is zeer slank (maar hij eet veel junk food) en ik vroeg hem hoe hij blijft dun. Hij vertelde me hoeveel wandelen hij dagelijks doet, en het is een stuk meer dan ik. Het werd al duidelijk toen hij me vertelde dat. Er is geen goede reden om niet uit te oefenen, wanneer het lopen is zeer eenvoudig.

Heb je een betere kans steken met uw wandel-programma als je gewoon maken het een deel van je dagelijkse routine. Dan, met een goede, gezonde voeding, zul je ook beginnen met het verliezen van gewicht als bij toverslag. Zoals je gewend aan het lopen, zul je merken dat je zeker voelt meer fit en, want het is niet zo moeilijk voor je, je motivatie wordt ook verbeterd. Voor je het weet, zult u kijken uit naar uw gewone wandelingen en van plan om nog meer. Als je denkt dat je kunt meer lopen – niet in het bezit jezelf terug. Als je eenmaal op het punt waar je loopt op een redelijk goed tempo en voel me klaar, kan je klaar zijn om te joggen. Daarna kun je doen wat je wilt.

Er mag geen excuus zijn voor u om niet uit te gaan en lopen zelfs op korte afstand elke dag. U kunt altijd de tijd om rond te lopen uw werkplek, of het blok. Als dat niet mogelijk is, zich aanmelden voor een lidmaatschap van de sportschool en krijgen op een loopband. Er zijn honderd manieren om de huid deze oefening kat.

Category: Uncategorized

Comments are closed.