Eenvoudige manieren om gewicht te verliezen na de bevalling

Eenvoudige manieren om gewicht te verliezen na de bevalling

Na de bevalling, vrouwen zijn meestal te moe van de zorg voor een pasgeboren dat ze niet genoeg energie voor de meeste dingen, waaronder lichaamsbeweging. Dit betekent dat het niet erg waarschijnlijk dat u een sportschool bezoekt of zelfs naar buiten gaan om te wandelen of hardlopen. Plus, nieuwe baby’s eisen dat hun moeders te worden door hun zijden bijna alle van de tijd. Dus, niet alleen heb je nodig om de motivatie te vinden voor de oefening, moet u de tijd om het op te vinden. Het goede nieuws is dat dit artikel zal gaan over drie oefeningen die u zullen helpen snel gewicht te verliezen en dat je kan het allemaal vanuit uw huis terwijl uw baby slaapt. Wat is er handiger dan dat?

Latin dansen: Latijnse stijl dansen zal twee gevolgen hebben wanneer je het gebruikt in je pogingen om je zwangerschap gewicht te verliezen. Latijnse dansen kunt u sexier voelen als je swing die heupen, tikt die voeten en rol die schouders als je calorieën te verbranden. Je zal in staat zijn om een ​​paar latin moves uit online video’s of workout dvd’s te leren. Dit kan zeer leuk om te trainen op deze manier en het beste van alles wat je niet eens het gevoel dat u uit te werken op alle. Heb je meer kans om te blijven doen omdat het leuk is.

Brug Squeeze: Om deze oefening te doen, liggen op je rug, terwijl je knieën buigen, maar het houden van uw voeten plat op de vloer. Leg een kussen tussen je knieën en trek je buikspieren inch Neem een ​​adem in en laat het dan weer uit, terwijl je draai je achterste spieren en hef je heupen om een ​​rechte lijn met je lichaam te maken. Knijp het kussen voor de telling van de twee, dan verlaag je heupen. Doe drie sets van tien.

Air Bike: Voor deze postnatale oefening, te beginnen met je rug plat op de grond en hef je andere arm en been op hetzelfde moment en raak je elleboog naar je tegenovergestelde knie. Herhaal heen en weer aan elke kant. Dit is een grote ab versterker en calorie-brander, twee dingen die belangrijk voor vrouwen die baby’s hebben gehad zijn.

Als uw gewicht maakt je ongelukkig nadat u uw baby, moet je iets aan doen. U zult blij zijn te weten dat deze tips zijn gemakkelijk genoeg te doen wanneer of waar je ze wilt doen. Maar zorg ervoor dat je een goede warming-ups en koele downs voor en na elke oefening routine. Er zijn nog veel meer tips die er zijn die u zullen helpen het gewicht te verliezen, maar de drie bovenstaande tips zal je uit om een ​​goede start.

Category: Uncategorized

Comments are closed.